Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla osiemnastolatka

Mam 18 lat i 3 dzieci

Polecane posty

Gość a ja zamiast pipki czy cipki
autorka nie zniknęła tylko wypowiada sie pod innymi nickami :D albo zmienia pampersa czy tez zazywa leki bądz mam ją spac wysłała - jeden chooj :classic_cool:

Gość do a ja zamiast
a ty skad wiesz? jestes pomaranczowa olka? :P

nie no mam taki dar przewidywania :D

Gość Olu czy to już koniec występów
czy jeszcze coś przewidujesz tu palnąć?

Beatka jestem jakby co :D zauwaz proszę że oli nie ma a ja sie tu udzielam od poczatku równoczesnie z nią a że głupia w komputerach jestem to z dwóch kont bym nie napisala niestety :D

Gość leidi agnes
ja w pracy zawodowej - jestem kuratorem spotkałam się z taką sytuacją - panna lat 19 miała troje dzieci. Przy pierwszym się zapomniała poza tym myślała, że za pierwszym razem nie zajdzie. przy drugim myślała, że nie zajdzie bo karmi, a przy trzecim, bo się bzykała 3 tygodnie przed okresem. Poza tym że z 3 jest w ciąży dowiedziała się jak była w 7 miesiącu, bo chłop jak określiła nie wierzył, że ją zapłodnił, bo już dzieci mają i 3 raz pecha nie mogą mieć. Mieszkali razem z babcią, dziadkiem, ojcem i matką w 2 pokojach w mieszkaniu socjalnym.Nie można jej było przekonać do antykoncepcji, bo chłop będzie uważał.

nie byo mnie bo zaczęły płakać, jak jedno zacznie to wszystkie :( i chyba ide spac bo uiera ze zmeczenia a wy jak wa sie tak dobrze wyzywa to robcie sobie to dalej ia i nie wiem o jakim aparacie piszecie, bo ja nic takiego nigdy nie pisalam

a i nie dawałam na zadnych wiejskich dyskotekach :O jestem z Wawy i nie puszczam sie w kiblach :O chyba ta ktorej to przyszlo do glowy tak robi Ci faceci ti byli moim chlipacy a nie jakies kmioty ktorym ciagnelam pod kiblem seksik byl kulturalnie w domku

marne prowo. i troche zalosne pic samemu do kompa hehe. literki ci sie juz myla. dopij browarka i lulu

nie pije,bo karmie !!!! penie nie doczytales, ze mam 2-miesieczne dziecko !!!

Gość misia pysia i koralgol
"kiedys kobiety w tym wieku za maz wychodzily i rodziły po kilkoro dzieci !!! to na pewno zdrowsze niz jak teraz 30 i 40 letnie babcie rodzą !!!" osiemnastka, mnie mama urodziła będąc 40 letnią "babcią" ale bynajmniej potrafiła wychować tak, bym się nie kurwiła na prawo i lewo w wieku 15 lat. wolałabym mieć matkę nawet 50 - letnią, niż taką pustą 18 -latkę jak ty.

Gość jak ona może miec roczne i 2
miesieczne dziecko??? co kuzwa miesiac po porodzie juz w ciazy byla? maj god!

Gość W....
Eeee osiemnastko mojej koleżanki nie przebiłaś:) Ona pierwsze dziecko w wieku 14 lat w wieku 15 drugie i 18 trzecie a w wieku 29 lat już była babcią Teraz w wieku 33 chyba już ma dwoje albo troje wnuków. Tylko u niej fakt patologia straszna :O

Gość wieśkaaa
Prowo, dałabym Ci 0/10, no ale skoro tak wielu się nabrało to dam Ci 4/10

Ja będę okrutna, ale szlag mnie trafia, kiedy na takie rodziny idą moje pieniądze:o Współczuję tym dzieciaczkom, ale swoich nie mam i nie chcę cudzych utrzymywać:o

Olka 11305: Jestes okropna i wulgarna,na jaki temat bys sie nie wypowiedziała zawsze przeklinasz więc zamilcz.

"kiedys kobiety w tym wieku za maz wychodzily i rodziły po kilkoro dzieci !!! Jesli chcesz brać przykład z wzorców prosto z średniowiecza to twoja sprawa. Nikt mi nie powie,ze poród w wieku 15 lat jest wskazany, no chyba że ktoś ma braki w edukacji. W wieku 15 lat człowiek się jeszcze rozwija a wczesny poród i ciąża ten rozwój hamuje (np. wzrost). Nawet jeśli 18 można rodzić dziecko, to biorą dzisiejsze realia, to szczyt głupoty. W tym wieku dziewczyny jeszcze się uczą, zdobywają wykształcenie. Trzeba mieć jeszcze pracę i co najważniejsze odpowiedniego partnera który będzie odpowiedzialnym ojcem a nie fundować dziecku rozbitą rodzinę Na Twoim miejscu siadłabym na dupie i pomyślała o pracy, wykształceniu bo chyba żadnego nie masz. Jakie szanse ma młoda matka z 3 dzieci bez wykształcenia na rynku pracy - żadne. Najpierw o tym pomyśl, a potem myśl o szukaniu chłopa, bo jak na razie masz fiu, bździu w głowie

Gość malgorzata18
Hej.Widze ze post juz stary ale i tak mam ochote sie na nim wypowiedziec. Co w tym dziwnego ze ma 3 dzieci? przeciesz to jej zycie kazdy niech patrzy na siebie ;)Ja mam 18 lat męza dziecko 10 miesięczne a za 8 miesięcy urodzi nam sie dugie;) i jezeli ktos powie ze jestem za mloda to wlasnie odpowiem wam to co napisalam wczesniej To moja sprawa ;) Jestesmy z mezem z tego zadowoleni ;) takze nie przejmuj sie kochana uwagami innych Żyj i rob to co do Ciebie nalezy bo napewno jestes Wspaniala matka dla tych dzieciaczków ;) Powodzenia i Zycze ci zeby ci sie ulozylo wszystko jak tylko sobie tego zapragniesz a ja trzymam za was kciuki;) ucaluj swoje pociechy ;) Trzymaj sie ;*

Gość gość
POTRAFICIE TYLKO KROTOKOWAĆ A SAME SIE WALICIE... co to nie one. czasem i antykoncepcja zawodzi ..cnotki

Gość gość
u tego bezmyslnego dziewuszyska akurat zawiodł brak odpowiedzialnosci, wiec nie p*****l.