Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

schlałam się na weselu przy jego rodzicach

Polecane posty

nie:) zawsze mozesz powiedziec ze stresuja Cie wesela :P albo ze wzielas jakis lek i zapomnialas ze zle dziala z akoholem:P

Gość a ja zamiast pipki czy cipki
na bank - masz przesrane już :classic_cool:

to nie jest smieszne, cale wesele kulturka i 4 lampki wina. na koniec ok 3 w nocy namowili mnie na jakis bimber :( prawie nie pamietam nic od tgo momentu do czasu kiedy sie wyhaftowałam w domu. podobno zasypialam przy stole, jego rodzice nas odwozili i ponoc cos tam majaczylam, ze mi zimno.. i ledwo wyszlam z auta.

ostroooo - nie ładnie. Nie dość że oni to widzieli to jeszcze pewnia reszta rodziny. Plotkowac beda na bank ale miej to w dupie. Coś wymyslisz, zalezy jaka jest jego mama.

generalnie wiekszosci gosci juz nie bylo. no najgorsze ze jego mama to widziala, ale w sumie byla strasznie przejeta, bo to slub jej córki byl. rozmawialam z siostrami, u nas to jest rodzinne :(

kup kwiaty jedz do tych rodziców i przepros za zachowanie. Powinno wystarczyc

Gość Rococoko
No wiesz Husky. Nie trzeba było z talerza pić. Moznaby ze szklaneczki. No ale cóż. Brak umiaru:classic_cool: :-D

mam przepraszac??? jeju ja to raczej chcialam potraktowac ze smiechem i ze niby nic takiego sie nie stalo. rozrabiac to nie narozrabialam i z nikim nie sie w pogawędki nie wdałam. moze poprostu gadac ze bylam zmeczona, co bylo prawda, bo mialam za soba nieprzespana nocke.

obiore taktyke unikania jego rodzicow, w sumie to i tak ich widuje tylko na tego typu spędach raz do roku.

Gość Leasy yx
No w sumie racja. Raz do roku się spotkasz z nimi obalisz tego litra i z głowy git. Dobry pomysł.:classic_cool:

no dobra a cobyscie sobie na ich miejscu o mnie pomysleli? :P

Moralniak? Trzeba było nie chlac. Też się kiedyś schlałem przy znajomych jak świnia, do dziś nie pamiętam co się działo, wszystko znam z opowieści...niestety :classic_cool: Pierwszy i ostatni raz, nawet teraz mam wstręt do wódki :o

tez sie nie raz schlalam ze znajomymi, ale to zupelnie inna sprawa :/

To się nie pije ostro tylko lampkę wina po trochu :classic_cool: A jak się wie, ze się ma słaby łeb to tym bardziej trzeba uważac. Teraz ufam tylko browarom i Martini, po 8 Specjalach jeszcze czaje jako tako :classic_cool:

toc pisalam ze cale wesele 4 lampki wina. tylko na koniec ten bimber. 2 i pol kieliszka. w sumie to nie wiem w ogole czemu mnie tak zwalilo, bo leb mam wlasnie mocny. przewaznie na imprezach nie omijam zadnego toastu i sie na koniec swietnie trzymam. zreszta "trzebabylo" no wiem, ale czasu nie cofne i sie zastanawiam co teraz a nie coby bylo gdyby.

Wino+wódka. Raz tez się tak nieomal załatwiłem. Nigdy się tego nie miesza, nigdy :o Nie trzeba dużo, a wali w łeb jak siekiera. Ja na twoim miejscu bym się nie przejmował zbytnio, najwyżej bym podszedł przeprosic za swoje zachowanie jakbym miał okazję. Ale tak specjalnie to bym się nie fatygowal :classic_cool:

Gość czarny serdelek
husky.....Ty pijaczko:D:P 🖐️

Gość czarny serdelek
gdzie???

Gość czarny serdelek
Husky....potrzebujesz nauczyciela!!!:P:P

Gość uuuuuuuuuuuuup