Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynkaa:)

Mam do was pytanko- może trochę niezręczne

Polecane posty

Gość kruszynkaa:)

Czy kochacie się w czasie ciąży? Bez zabezpieczenia czy z zabezpieczeniem? Czy plemniki w jakiś sposób szkodzą w ciąży? Czy każda pozycja jest dozwolna? Chodzi mi o całą ciążę. Jak narazie jestem w 5 tygodniu

Gość agata bbbb
ja kocham sie bez zabezpieczenia - plewminiki nie szkodza ciąży ale w ost. tygodniach ciazy mogą wywolać porod

Gość 222222
jeżeli ciąża jest niezagrożona, wszystko przebiega prawidłowo, to można się normalnie kochać - ale zapytaj się lekarza, jeżeli powie że możesz to możesz :) ja kochałam się normalnie przez całą ciążę (bez zabezpieczenia bo i po co :D ) i jak na razie (jestem w 36tc) nic mi ani dziecku się nie stało :)

Gość mammmma
agata nie plemniki a sam sex :) u mnie 9tc a checi brak wiec chwilowo nie

Gość 222222
a co do pozycji to jak ci wygodnie - na początku można chyba wszystko, później sama zobaczysz w jakiej będzie ci najlepiej :) jak brzuch będzie duży to pamiętaj żeby go nie uciskać i tyle, miłej zabawy :)

Gość a ja uwielbiam taniec
ja kochalam sie prkatycznie do samego rozwiazani, bo oststni seks byl 4 dni przed porodem.

Gość agata bbbb
to cytat y jednej ksiazki+++Zawarte w spermie prostaglandyny mogą zmiękczyć szyjkę macicy, a przez to zainicjować akcję porodową wiec nie sex a plemniki

Gość mammmma
więc sorry :)

Gość gryczka
Zaczęłam 9 tydzień i na razie nie bardzo mam ochotę. Lekarz powiedział, że można, tylko bez ekstrawagancji ;-) Co do zabezpieczenia, to ja bym jednak używała, bo w ciąży znacznie wzrasta podatność na infekcje. Może nie wszystkie kobiety tak mają, ale mnie się częsciej infekcje przytrafiały, jak kochałam się bez gumki, więc wolę uważać.

Gość sdsdsss
mammmmmaa i 2222222 dziewczyny obie macie racje sex tez moze w trzecim trymestrzxe przyspieszyc poród , a w szczególnosci jesli kobieta ma orgazm Cesto sex jest zalecany na przyspieszenie badz w naturalny sposób wywołanie porodu Moja kolezanka sprawdziła

Gość sdsdsss
* trymestrze *często