Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coraz gorzej ze mna

Mam okres od 6 stycznia!

Polecane posty

Gość Coraz gorzej ze mna

I jeszcze trwa.Byly przerwy,moze z 3 dni. Obficie leci jak dzwigam,co jakis czas mam tylko taki brazowy sluz.Medycyne jest bezradna a mnie od kilku dni "rwie" cale podbrzusze.Mialam badania,zastrzyki.Nie wiem co robic.Mam dopiero 19 lat.Juz mam dosc tych podpasek! Ostatnio dni sa ciezkie,jestem slaba przez to.

Gość kakakakaa
mi lekarz przepisał cyclonamine jak podobnie miałam. to na krwotok właśnie.

Gość Coraz gorzej ze mna
Wlasnie bylam u kilku! Mieszkam za granica i tu mialam wszystkie badania! Jestem zalamana..

Gość Inaaczej
Powinni zrobic ci czyszczenie i przepisac tabletki anty. Pewnie mieszkasz w UK ?

Gość Coraz gorzej ze mna
Nie,w Brukseli.

Gość Coraz gorzej ze mna
kakaka-a tez mialas "okres" dluzej niz powinnas?

Gość o ludzie
Tego okresem nazwac nie mozna,lecz krwawieniem

Gość kakakakaa
tak mialam wtedy okres z miesiac albo dluzej

Gość Jagoda 88
Hej, ja też kiedyś miałam okres przez miesiąc. Było to wtedy, gdy zaczęłam brać tabsy anty... Gdy pierwszego dnia okresu wzięłam pierwszą tabletkę, to krwawienie miałam, aż do końca 7 dniowej przerwy po opakowaniu... Przy pierwszej tabletce 2 opkowania wszystko zaczęło sie uspakajać. Do tej pory nie wiem dlaczego tak sie stało. Byłam w między czasie u ginekologa, który mnie zbdał, bo pierwszym jego podejrzeniem było poronienie... ale na szczęście się mylił. Po jakimś roku odstawiłam tabletki na chyba 1,5 roku i gdy znowu zaczełam je brać, to sytuacja sie powtórzyła... Mam lekkie problemy hormonalne, więc to może dlatego...

Gość to nie okres
laski nie mylcie pojec! OKRES TO PROCES ZLUSZCZANIA BLONY ENDOMETRIUM PO OWULACJI i trwa max 9 dni - dluzsze jest TYLKO krwawienie.Krwawienie moze miec rozne przyczyny, okres ma przyczyne jedna. Najpierw nauczcie sie nazywac to, co was dotknelo bo wstyd isc do lekarza w tym wieku i nie umiec nazwac podstawowechproblemow, ktore was dotykaja. Autorko - jakie badania mialas robione? Konkretnie, napisz. Przede wszystkim czy milas mierzona grubosc endometrium, czy miesniaki zostaly wykluczone, czy miesnie podtrzymujace macice sa ok, czy milas badany podstawowy poziom hormonow plciowych?

Gość to nie okres
Droga Jaogo, tu tez mi lapy opadly. Gdybys zchciala zajrzec do ulotki to od razu bys przeczytala, ze przy rozpoczeciu brania antykoncepcji hormonalnej moga byc krwawienia przez pierwsze 3 opakowania. A i tak wiekszosc z Was nazywa mylnie krwawieniem to, co w rzeczywistosci jest tylko plamieniem. Jakie problemy hormonalne? Ulotka! Nie czytasz co bierzesz? I jakos niewierze, ze ginekolog ci tego niewyjasnil.