Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 901501 - ciekawa :)

zapłodnienie...

Polecane posty

inka musisz sobie nik zaczernic :) bys dodac mogla :) na stronie glownej sie zaczernia pisze " internautko zarezerwuj nik " :) wtedy bedziesz mogl dodac temat :)

Gość inka linka
magdalen1981 az to idzie poznac ze z tych ston? hehe ja z opolskiego:)

Gość inka linka
ogolnie jestem z wielkopolski ale moj jest z opolskiego i troche slaski jezyk mi sie juz udziela:)

Gość magdalen1981
inka albo w przeglądarce dodaj do zakładek czyczy a skąd dokładnie bo ja niedaleko raciborza

Gość inka linka
a ja z okolic kędzierzyna-koźla

Gość magdalen1981
kurcze ja jakoś tak ......hmmmm np. mojemu synowi powtarzam w przedszkolu po śląsku w domu po polsku, jakoś urodziłam się na śląsku, ale ten język nie przemawia do mnie nie wiem może ja jakaś inna.....

Gość inka linka
czyli do raciborza niedaleko hihi

to mozecie sie umowic na kawe :D jak niedaleko ja to znowu jade slazczyzna rowno :P w domu mowiono gwara :) ale staram sie ladnie pisac oczywiscie przepraszam za jakiekolwiek literowki :P a moj pochodzi z mazur :)

Gość magdalen1981
tylko dziewczyny, żeby to źle nie zabrzmiało, bo wiecie...

Gość inka linka
no ja tez nie bardzo uzywam slaskiego ale jak jest jakas impreza to wszyscy po slasku gadaja i musze cos umiec zeby zrozumiec co do mnie mowia hehe

Gość magdalen1981
ja też musze się pilnować bo zjadam albo przekręcam literki a no to zapraszam na kaffe, a z tego co wyczytałam to mieszkasz w niemcze ch,a jeszcze może okolice munchen

Gość inka linka
pewnie ze mozna:) ten moj ma rodzine w raciborzu wiec czasem tam bywam. z mazur? oj to daleko. ja do rodzicow mam 300km

magdalen1981 ja też musze się pilnować bo zjadam albo przekręcam literki a no to zapraszam na kaffe, a z tego co wyczytałam to mieszkasz w niemcze ch,a jeszcze może okolice munchen troche mam do Monachium bo okolo 200/180 km ja mieszkam okolice Wrzburga to Unterfranken jest :)

Gość magdalen1981
nio bo śląski to nieźle pokręcony język, ze mnie to się śmieją jak godom po śląskiemu i mówią że mam się nie wysilać i mówić po polskiemu

Gość inka linka
Bercik hehe dobre:)

chyba kafe nie przyjmuje u z kropeczkami :D magdalen1981 nio bo śląski to nieźle pokręcony język, ze mnie to się śmieją jak godom po śląskiemu i mówią że mam się nie wysilać i mówić po polskiemu u mnie odwrotnie , lepiej jak godom niz mowie :D bo to mi jakos nie pasuje :)

Gość magdalen1981
ja mam rodzine koło monachium i sama niegdyś też tam mieszkałam, zaczepiste miasto

Gość inka linka
albo moja tesciowa zawsze mowila ze musi kupic sobie gardiny a ja glupia myslalam ze to kwiaty hehe byl ubaw

Gość magdalen1981
kobitki ja na chwile spadam, koniec pauzy - obowiązki

inka linka - pa :) mojego jeszcze nie ma to posiedze :D magda - monachium super miasto ;) chcialabym tam mieszac :D

Gość inka linka
papa magdalen

Gość inka linka
czy czy a jak pozanlas swojego meza jesli moge spytac? bo z moim poznalismy sie w Holandii

Gość inka linka
ajc to sorry myslalam ze maz:) ja tez w Holandii. myslalam ze odleglosc bedzie dla nas problemem ale poki co jest oki a Ty nie obawialas sie odleglosci?

u nas nie ma zadnej odleglosci , on tu mieszka i ja mieszkam :) i w tym roku zamieszkamy razem :) dla mnie raczej nie gral by roli tak zwiazek na odleglosc ... nie wiem ale mysle ze to nie bylo by dla mnie :)