Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowanaaa

nie poszlam na testy gimn

Polecane posty

Gość zbuntowanaaa

i co mi zrobia nie bede sie uczyla przeciez moge znalesc bogatego faceta, czy moze mnie ktos zmusic do pisania tych testowm bo bede walczyla o swoje

Gość klara woonda
to jest warunek ukonczenia gimnazjum nie ważne ile punktów ale ważne żeby przyjść mój syn poszedł

Gość zbuntowanaaa
ale ja nie musze i nie chce konczyc gimna moje pytanie czy ktos mnie moze do tego zmusisc matki sie nie boje takze ja zlewam

Gość nie masz ambicji
nie poszłaś na testy,nie skończysz gimnazjum-to po co 3 lata chodziłaś? wszystko na darmo.poza tym masz 16 lat i obowiązek się uczyć jeszcze 2 lata. skoro zlewasz matkę i nie chcesz się uczyć,to się wyprowadź i idź na swoje a nie siedź na jej utrzymaniu skoroś taka zaradna.

Ja Ci tylko powiem, że będziesz bardzo kiedyś tego żałowała. Bardzo... Swoją drogą nie robisz tego dla INNYCH tylko dla SIEBIE. Innych nie będzie obchodziło to czy śpisz pod mostem czy kopiesz rowy :)

Gość a ja wiem jak
hahaha piszesz ze znajdziezz bogatego meza? a myslisz ze bogaty facet bedzie chcial barachło które nie skonczylo nawet gimnazjum? sluchaj dziecko, teraz faceci maja wymagania jak maja kase to moga sobie kupic elegancka inteligentna zadbana kobiete a nie taka co nawet gim nie skonczyla :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość o rany ranyy :)
buahahahahahahaha coza kooorva tępa!!!!! zaleSC!!!!!!! no z takim poziomem to chyba lepiej ze nie podeszlas do tych testów bo na bank i tak bys je oblała tępa debilko!!!!!!!

Gość zbuntowanaaa
tzn, ze jeszcze 2 lata siew musze meczyc i pozniej spokoj o rety, a czy mi szkoda czasu eee wiecej mnie nie ma w szkole jak jestem amm ciekawsze zajeci i ciekawsze towarzystwo (mniam mniam), na skonczeniu szkoły mi absolutnie nie zalezy, jestem bardzo ładna , mam swietna, figure, zajefajoski wymów także placki zlatują się jak cimy do swiatła, tak że z ustawieniem w zyciui nie bede miałą problemu, trylko cały czas was pytam czy ktos moze mnie zmusic do tego, czy na przyklad moge olać teraz juz nie cvhodzic do budy i miec wszystko w noosie

odnośnie bogatego faceta to no cóż.. czasami pieniądze są czasami nie... nawet nie wiesz jak szybko niekiedy można je stracić... dlatego wykształcenie powinno być zawsze na pierwszym miejscu ;] Zresztą gdybym np ja miała kupe kasy to nie wiązałabym się z jakimś 'debilem' który nawet gimnazjum nie skończył :D

Gość zbuntowanaaa
jesli chodzi o jakies kary to sie nie boje stara ma kasy duzo takze zaplaci nie ma wyjscia nie, ale czy to wszystko, np. moze byc tak ze ja bede olewała wsio przez te 2 lata stara bedzie placiuła kary a do mnie sie nikt nie przyczepi, niech se płaci co mnie to aby mnie sie nikt nie czeiał

Gość frdhbvfs
hahaah nedzine prowo ale, masz myslenie jak moja szwagiera. tepak chyba nawet niezda matury i tez mowi ze znajdzie se bogatego faceta. ostatnio sie taki trafił. raz podczas rozmowy powiedzial do niej "jakim to dałnem trzeba yc zeby niezdam matury" i tu masz odpowiedz ze zarobasy nie beda spotykac sie z laskami z nizin społecznych.

Gość afganistan
ej ja w to nie wierzę, nie można być aż tak głupim

Gość zbuntowanaaa
co wy gadacie, wiecie ileu dziadów bogatych sie za mna oglada, i slini do mnie moge sobie wybierac, a ze nie bede miala szkoly to co czym innym nadrobie :)

nie wiesz ze takie panienki jak ty są na jeden raz? ... nikt na poważnie nie potraktuje dziewczyny bez szkoły... Faceci wiążą się na całe życie z wykształconymi, inteligentnymi babkami...

Gość zbuntowanaaa
czemu mnie nazywacie glupio bo chyba tylko wy bo znam kilku bardzo zajefajnych facetów i mowiaa ze nie dosc ze ładna to bardzo inteligentna

Gość zbuntowanaaa
nawet jeden taki ma zajebisty samochod nie pamietam marki fajny dom bo mi go pokazywal, powiedzial ze tak mnie lubio ze nawet sie moze ze mna ozenic i co wy na to zatkało was

Gość maturks4
Skończcie ten temat, tak jak skończona jest kretynka, która go zaczęła. Nakręcacie jakąś debilkę, a ona się cieszy. Żałosne

Gość pff prowokacja godna
przedszkolaka :)

Gość niewidoma
Mam nadzieje, że to prowokcja, bo nie wierzę, iż ktoś może byc aż tak głupi i próżny... Współczuje Twojej Mamie, ja na jej miejscu załamałabym się...

Teraz latają za tobą dziady , a co ty będziesz miała im do zaoferowania tak za np. 20 lat? Jak już będziesz stara i pomarszczona? Wiesz co wtedy zrobi? Pójdzie sobie do młodszej :) Ciebie wykopie na bruk...

Gość a ja wiem jak
jestem bardzo ładna , mam swietna, figure, zajefajoski wymów także placki zlatują się jak cimy do swiatła, tak że z ustawieniem w zyciui nie bede miałą problemu dziecko a co zorbisz jak uroda przeminie a na twoje miejscie sie pojawi, mlodsza ladniejsza ?:) i moze w twoim miemaniu ejstes ladna i wygadana :D ale uwierz mi facet z klasa taki co ma kase ma tez rozum i wezmie byle czego bo jak sie pokaze chociazby w towarzystwie z tepakiem nie majacym nic do powiedzenia? :) jak ty ebdziesz funkcjonowac na swiecie nie majac podstawowej wiedzy? pozatym jest obowiazek nauki do 18 roku zycia.jak robilam praktyki w szkole to byly przypadki ze mieli po 17 lat i nawet jeden 18 i byli w 2 gim bo MUSIELI skonczyc i szkola ich nie mogla wypuscic ze wzgledu na ten obowiazek nauki do 18. kary nic tu nie pomoga i placenie, bedziesz miala kuratora i pedagoga szkolnego na glowie. jedyna kara to taka ze bedziesz siedziala teraz w tym gimgownie do 18 :D

Gość zbuntowanaaa
ja chciała tylko oidpowiedzi na proste pytanie "CZY KTOŚ MOZE MNIE ZMUSIC DO NAUKI" aw yszczekacie, jestescie tak samo denni jak moja stara myslała ze jak mi obiece na 18 urodziny auto i mieszkanie jak sie bede dobrze uczyła to z wypietym jezorem bede latała do szkoły hahahaha konsie by sie nawet zasmiał

Gość zbuntowanaaa
no dobra a jak sie przemecze w gimie do 18 lat to pozniej dadza mi spokoj???

tylko zauważ jedna rzecz ci nadziani chcą ciebie tylko do zabawy wiec będziesz z takim sponsorem co najwyżej parę miesięcy.... a uroda kiedyś minie...

Może nie prowokacja ... heh . Ja znam gościa który ma 26 lat i podchodzi któryś tam raz z kolei do matury ;] Znam gościa przed 40 który robi już chyba 4 kierunek studiów i skończyć nie może ;] Dlatego wierze w jakiekolwiek patologie :D nic mnie już nie zdziwi...

Tak dadzą Ci spokój :) Jeszcze raz bo widzę ,że nie zrozumiałaś. Nie robisz tego dla INNYCH , tylko dla SIEBIE :) Nikogo, ale to nikogo nie będzie obchodziło to, że śpisz pod mostem albo jesz ze śmietnika... naprawdę nikogo ;]

Gość niewidoma
Mówią, że jesteś bardzo inteligentna??? A Ty oczywiście im wierzysz!!! To powiem Ci jako ktoś od Ciebie starszy, że ludzie mówią w życiu różne rzeczy, często tylko po to, żeby się komuś przypodobac, chcą Cię zaciągnąc do łóżka, wiedzą, że znaleźli taką naiwną, co we wszystko uwierzy, a widok pieniędzy ją oczaruje... Obudź się dziewczyno!!!