Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniezny poranek i juz

co czuje mężczyzna, kiedy "czeka"

Polecane posty

czy to na dziewczynę, czy spotkanie z nią... Jak działa na mężczyzn samo czekanie. czekam na komentarze :)

po prostu chce usłyszeć opinie, za każda dziekuje, za Twoją też :)

jesli czeka na dziewczyne a dziewczyna nie przychodzi ( gdzie wczesniej zapłacił za nią z góry 250 zł za godzine) to trochę czuje wkurwienie że usługa nie jest fachowa i nie rzetelna Płaci , więc wymaga ... :P

chodzło mi bardzoej czekanie na spotkanie, ktore nie moze dojsc do skutku, a nie o agencje towarzysta w twoim mniemaniu ;)

dobrze trafilas z tym pytaniem,przesiaduje tu na kobiecym forum paru takich co siedza i czekaja:D chociaz sami nie wiedza na co ...ale mezczyznami bym ich nie nazwala wiec te ich odpowiedzi na twoje pytanie beda g.... warte:Dwiec :D

Gość nic nie czuja
oni graja w gry komputerowe, a mieszkania nie sprzataja tylko zgarniaja lokciem to co na stole i juz.

odkryj tajemnice" natomiast zawsze śmiało można liczyć na twoje jak że wspaniałe odpowiedzi :) zalążek jednej z nich mamy powyżej 🖐️:D🖐️ brawo

chodzło mi bardzoej czekanie na spotkanie, ktore nie moze dojsc do skutku: sformułuj dokładniej o co ci właściwie chodzi !!!

jak zwykle, brak odpowiedzi na pytania zadane :) eeeeee jak tu sie bawic z wami !

Gość hej Regres
W poście zgodz. 10:11 słowo zalążęk ewidentnie nie pasuje. Sprawdź w google, co znaczy to słowo.

Amaletko bardzo chętnie ale musze najpierw wiedzieć na jaki temat mam pisać :P Jak działa na mężczyzn samo czekanie" na kogo czekanie, gdzie czekanie? jak długie czekanie? czy jestescie razem? czy to tylko kolega? gdzie było spotkanie? nic nie wiemy a mamy odpowiadać ? Mnie np czekanie na kogoś wku r wia ale czy to bedzię odpowiedz satysfakcjonujaca autorkę ?

prosze pomaranczko :) Wikipedia:zalążek artykułu Innymi słowy, zalążkami nazywamy artykuły, które są bardzo krótkie lub zawierają mało informacji na dany temat. Społeczność Wikipedii uważa zalążki za pierwszy krok do stworzenia pełnego artykułu i nie szalej tak z Wikipedią ;)

widzisz Amaletko ja mam inną interpretacje jak sie czuje mezczyzna która umawia sie z panna a ta go zlewa i nie przychodzi na umówione spotkanie ;)

Amaleta - > o to mi chodziło

dobra, ja zaczne. to zalezy od tego, ktore to jest - ma byc spotkanie jesli pierwsze to czesto czuje sie zdenerwowanie, ale czasem zupelnie nic sie nie czuje, zaciekawienie. ale czasem tak jak napisal @regres wkurwie....., bo wiekszosc kobiet sie spoznia. a kiedy nie przychodza wogole to juz wogole masakra :) mnie osobiscie najbardziej wkurza spoznialstwo kobiet, te jak to sie mowi 15 min poslizgu dla kazdej kobiety bez zadnej informacji, telefonu, smsa.