Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia423

ILE MIALY WASZE DZIECI GDY ZACZELY SAME SIEDZIEC I CHODZIC??

Polecane posty

moj syn sam siedzi odkad skonczyl 5,5 miesiaca, w tej chwili ma 7msc i sam stoi, jeszcze nie chodzi ale mysle ze to juz niedlugo nastapi bo bardzo sie garnie do chodzenia

mój Kubus miał 9,5 m-ca jak się puscił i zaczał stawiać pierwsze kroki bez trzymanki, teraz ma 10 i dosłownie biega:)

moj syn mial 11 mies kiedy zaczal sam chodzic corka miala 15 miesiecy nie pamietam juz kiedy zaczeli sami siedziec

Gość zupa pomindorowAA
8mcy zaczal siedziec samodzielnie i13 jak zaczal chodzic

Gość mama eryczkaaa
mial 7-8 mcy kiedy zaczal siedziec stawac w lozeczku zaczal w 9 mcu, wtedy postawil w nim pierwsze kroki, a samodzielnie pewnie chodzil w 13 mcu

Gość a mój syneczek
miał 6 miesiecy jak zaczał samodzielnie siedzieć, teraz ma 8 i raczkuje jeszcze sam nie stoi, podtrzymywany owszem ale samodzielnie jeszcze nie stoi ale to i tak chyba za wcześnie

Gość mój ma teraz 10 miesięcy
siedział szybko - mam nawet filmik w telefonie jak sam siada 23-10-2009 - a jest urodzony 17-06 - czyli miał 4 mies i tydzień! ....raczkować zaczął nieco później bo w wieku 9 mies - teraz ma 10 i stawia pierwsze samodzielne kroki - dokładnie to 2 - od momentu jak podniesie się z podłogi złapie równowagę i padnie na pupę :D ...a za rękę to dosłownie chce biegać...

Moja stala jak miala 6 miesiecy. Siedziala jakis miesiac wczesniej. Chodzila sama od 9 miesiaca.

Gość mój synek......
w 8 miesiącu najpierw zacząl wstawac w lóżeczku lub przy meblach,pózniej siadac i dopiero siedziec,a pozniej raczkowac,tydzien temu skonczył 10 miesięcy i te czynności ma opanowane do perfekcji,czasem jak sie zapomni to pusci rączkami to czego sie trzymie i stoi sam a trzymany za rączki stawia kilka kroczkow a potem klęka i woli raczkowac:)

syn miał 9 miesięcy jak zaczął chodzić a córka ma teraz 8miesięcy i jeszcze sama nie siedzi..

corka miala 5,5 miesiaca jak zaczela siedziec, a na 6 dni przed ukonczeniem 9 miesiaca zaczela chodzic. Teraz ma 10,5 miesiaca i wszedzie mi biega i ucieka:-(