Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki90000

Jak wybić sobie dziewczyny z głowy

Polecane posty

Ufff, troche Ci się zeszło ze znalezieniem w necie, ale w sumie wybrnąłeś:D No i czego sie dowiedziałeś?:D

Darker, to z Ciebie intelektualista...nawet przecinki stawiasz mniej więcej w odpowiednich miejscach...35 zeta za seksualność to i tak niewiele, nie sądzisz?:D

No i teraz nie jestem pewna...oglądasz faktycznie katalog jakiegoś wydawnictwa....czy myślisz jednak o kobiecie w maju za 45 zeta?:D

może startujecie do jakiś super lasek? na pewno są jakieś przeciętniary stęsknione za miłością uderzajcie do takich i jezu dbajcie o siebie:O higiena to podstawa nie ma nic gorszego od faceta cuchnącego potem i z uśmiechem oznajmiającym,,wczoraj jadłem kanapke z tuńczykiem":O wogóle typ ,,Al Bundy" odpada a niestety to częste kiedyś dałam kosza brzydkiemu nie dlatego że tak wyglądał, ale mnie wkurzał że nie miał swojego zdania, wogóle to była jakaś masakra, ja się cały czas siliłam na tematy a ten tylko się gapił i ,,co jeszcze powiesz?" nudziasz jak nie wiem olałam go

Gość TH is IT OM
Co to znaczy przeciętniary ? Jakieś chore psychiczne brzydule ?

haha nie nie poprostu nie wierzę wam, że każda was olewa a Darker Ty masz poczucie humoru i jestes inteligentny sama chetnie bym się z Tobą spotkała jeśli interesowałyby mnie internetowe znajomości:P

mnie też Darker się podobasz, nawet dzielnie odpierasz moje ataki..

na pocieszenie powiem że chyba brzydka nie jestem a i tak olewają mnie Ci na których lecę:P często to faceci z fajną gadką i na których leci większość czuję się fajnie jak zwracają na mnie uwagę pomimo że mają koło siebie nieskazitelne lalunie:P a potem dramat bo wolą jednak długonogą blondynę o niebieskich oczach no a moja samoocena spada i duma boli o taka biedna jestem:P

Gość TH is IT OM
Każdy ma swój powód WIększośc tutaj miałoby powodzenie Ja jestem nielicznym prawdziwym brzydalem nie mającym powodzenia u żadnej

Gość abbcca
Ja jestem nielicznym prawdziwym brzydalem nie mającym powodzenia u żadnej. O, paczpan! Ja też :D

Gość TH is IT OM
A co można robić Zabić się ?

Gość abbcca
Położyć sie i czekać aż śmierć nas sama znajdzie ;P

/Położyć sie i czekać aż śmierć nas sama znajdzie ;P/ Siłą rzeczy wolałbym szybką i niespodziewaną śmierć :).

No tak po co nam brzydale na świecie. Świat się składa tylko z pięknych ludzi:P

/No tak po co nam brzydale na świecie. Świat się składa tylko z pięknych ludzi/ Jak to po co ? by sie można było z kogoś ponabijać :D.

Gość brighter
Darker a jak konkretnie wygladasz i skadzes? jakis tu sie post Twoj przewinal o tym, ze sluchasz ciezszej muzyki

Gość Shepherds
Brzydka kobieta ma dużo bardziej przewalone niż brzydki mężczyzna. Facet z natury leci na atrakcyjność fizyczną, kobieta na cechy takie jak : Wielka trójca: - status społeczny - zamożność - pewność siebie a dalej: -powodzenie u kobiet - poczucie humoru - inteligencja - wygląd (...) Jakby dany był mi wybór - być brzydką kobietą lub brzydkim facetem, wolałbym to drugie :) Jeśli nie macie dobrej gadki na wstepie brzydcy panowie - to prawdopodobnie polegniecie przy fajniejszych i ladnych lasiach.

Gość TH is IT OM
Widać jakie to dziwki Ale i tak zdradzają z przystojniakami

Gość abbcca
A co z tymi, którzy nie są brzydcy, glupi, biedni, ani nie pochodzą z marginesu, a żadna, jakakolwiek dziewczyna nawet nas kijem przez szmate nie dotknie?

Gość brighter
zawsze mnie zastanawialo, jak poznawac tych wszystkich nieprzystosowanych spolecznie moli ksiazkowych *bez ironii* dlatego sie spytalam uwierz, Darker, podejscie do kogos niesmialego i zakompleksionego, a na dodatek odrobine zdziwaczalego jest bardzo trudna sztuka a czesto to pewnie ciekawe osoby za tym murem