Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Aja poniosłam porażkę, ehhh. Dopiero dzisiaj uświadomiłam sobie, jaki mam trudny zawód :) Jednak faceci jesteście z Marsa.:)

Gość TH is IT OM
Ja na szczęście umrę w wieku 62 lat Tak więc nie będę sam na starość bo starości nie doczekam

Gość lepeij byc samemu
niż w choojowym związku

Gość copythat
DO DARKER: wiem czasem ciezko myslec ze bedzie dobrze jesli jest zle i tylko gorzej..ale mimo to ze dostalam w zyciu tyle kopniakow jestem przez to o wiele silniejsza, wiem ze najlepsze rzeczy zdarzaja sie gdy najmniej sie ich spodziwamy, jak za czyms gonisz to przed Toba ucieka...trzeba czasami dac sobie troche czasu:)

Jestem Niski /Ja na szczęście umrę w wieku 62 lat/ Wróżbita z ciebie jest czy co ? Pewnie jakaś cyganka mu to przepowiedziała, gdy szedł do kolektury. :)

Gość TH is IT OM
Z jednej strony można narzekać że jest się brzydkim i nie będzie się miało nigdy dziewczyny i trzeba trzepać kapucyna a z druguej strony trzeba się cieszyć ze ma się ręce zdrowe i ma się możliwość trzepania kapucyna

/Pewnie jakaś cyganka mu to przepowiedziała, gdy szedł do kolektury. / Mi prawie każda mówi , że dożyje 90 😭 oby się to nie sprawdziło.

Pewnie jakaś cyganka mu to przepowiedziała, gdy szedł do kolektury. Padłam:) Darker a jakbyś przerzucił się na facetów?:P

Jestem Niski /Pewnie jakaś cyganka mu to przepowiedziała, gdy szedł do kolektury. / Mi prawie każda mówi , że dożyje 90 oby się to nie sprawdziło. To trzeba skonfrontować... udaj się do wróżki, która ma szklana kulę :classic_cool: Nie możesz żyć w takiej niepewności... zresztą wróżka na pewno powie Ci coś pozytywnego ;)

Gość copythat
a kolega DARKER ile ma lat ze juz sie poddaje?

Gość TH is IT OM
Jak będę stary to niech mi pielęgniarka trzepie kapucyna

TH is IT OM Z jednej strony można narzekać że jest się brzydkim i nie będzie się miało nigdy dziewczyny i trzeba trzepać kapucyna a z druguej strony trzeba się cieszyć ze ma się ręce zdrowe i ma się możliwość trzepania kapucyna To się nazywa potęga pozytywnego myślenia :D teraz jeszcze afirmacje TH... może afirmuj zbliżenia jakieś? :P

Gość TH is IT OM
Ja jestem pozytywy bo pogodziłem się że nie będę miał dziewczyny Do radości brakuje mi pracy

TH is IT OM Jak będę stary to niech mi pielęgniarka trzepie kapucyna Na starość polecam wybrać jakiś fajny dom spokojnej starości :) może jakaś babcia będzie chętna :D

a jak kafeteri zabraknie?:P To dopiero będzie rozpacz i zgrzytanie zębami:P

/Starość starością/ W przypadku samotnych lepiej by ta starość nigdy nie przyszła bo wtedy istny armageddon :O.