Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

Gość adrianooo89
dowiedziałem się od pewnej dziewczyny że jestem względnie przystojny,nigdy żadnej nie maiłem czy to ozacza że już przeyebalem swoje życie i pozostanę zawsze sam?bo nie mam z kim wychodzić na imprezy i nie mam zanjomych :/

po prawdzie to nie znam osobiście nikogo po operacji plastycznej :D ale sama chętnie poprawiłabym twarz gdyby było mnie stać i gdybym była pewna, że operacja mnie nie oszpeci :D jakby co to ja nie jestem z tych wiecznie narzekających ale rozumiem gorycz brzydali, bo sama całę życie walczę z kompleksami :o

Gość abbcca
A nie wiecie, czy da się operacyjnie wszczepić sobie 'to coś'? Ja mam ładną, symetryczną gębę, a i tak żadna mnie nie chce. Sam wyglad nie ma wielkiego znaczenia niestety, jeśli jesteśmy pozbawieni błysku w oku oraz charyzmy i uroku :(

"Albo operacja żadnych efektów nie przyniesie" , no i kaski wtedy jeszcze szkoda;) Loooser ja się nic nie dziwie, po prostu wczoraj wlazłam na te forum i przeraziłam się że jest tu tyle facetów ciągle narzekających na swój los. A jak najczęściej spędzasz czas?

/wszczepić sobie 'to coś'? / Musisz zainteresować sobą dziewczynę i zazwyczaj to jest to "coś" skoro żadnej nie potrafiłeś zainteresować jesteś najzupełniej w świecie nudnym kolesiem cała filozofia :D.

Gość abbcca
"Kolejna wiosna w pełni, a ja ciągle sam." O właśnie. Każde wyjście na ulice jest traumatycznym przeżyciem, Na kazdym rogu widzę mnóstwo zakochanych par i wiedza, że mnie nigdy nie spotka coś tak pięknego jest jak igła wbijana w serce. Widzę również setki samotnych dziewczyn i sama myśl, że u żadnej z tych, które mijam codziennie nie mam najmniejszych szans jest na prawdę demotywujaca do czegokolwiek. Aż żyć się odechciewa...

Gość abbcca
"skoro żadnej nie potrafiłeś zainteresować jesteś najzupełniej w świecie nudnym kolesiem cała filozofia" Ale czemu jestem nudny i nieciekawy tylko dla płci przeciwnej? Nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktów, mam wielu znajomych, którzy uważają mnie za osobę inteligentną i ciekawą, a tylko na kobiety w moim wieku działam odpychająco...

/a tylko na kobiety w moim wieku działam odpychająco... / To zacznij szukać kobiety 2-3 lata młodszej może się uda :).

Żeby coś osiągnąć wydaje mi się że trzeba czasami się trochę napracować, przestać ciągle myśleć o porażkach bo to na serio zabija motywacje. Inaczej na prawdę przegra się życie czekając na jakiś cud. Siedząc ciągle w domu nie ma szans na poznanie kogoś nowego, z lodówki laska niespodziewanie niestety nie wyskoczy jak będziesz robił sobie kanapkę. Loos ja bym z chęcią Cie na spacer wyciągnęła jakbym miała taką możliwość, sęk w tym że i tak byś nie wyszedł;)

Gość adrianooo89
looser a Ty ile masz lat?

Gość abbcca
"To zacznij szukać kobiety 2-3 lata młodszej może się uda ." Próbowałem nawet u takiej o 4 lata młodszej, a i tak stolec z tego wyszedł... I wcale nie jest łatwo dojść dlaczego jestem odpychający, prawą rękę bym oddał, żeby to wiedzieć czym jest 'to coś'.

Gość TH is IT OM
Należy żyć trochę na uboczu żeby nie widzicieć za dużo dziewczyn

/Próbowałem nawet u takiej o 4 lata młodszej, a i tak stolec z tego wyszedł.../ To nie wiem w czym tkwi problem :P jeszcze jakbyś był "nie wyjściowy" to by wiele tłumaczyło :D.

Gość TH is IT OM
Trzeba się pogodzić z rzeczywistością. Skoro jest się obrzydliwym dla dziewczyny to trudno żeby to się nagle zmieniło. Najgorsze by było ciągle myślenie dlaczego akurat ja nie mam szans. I patrzenie się na dziewczyny z tęsknotą

/Skoro jest się obrzydliwym dla dziewczyny/ Jeśli w kółko to powtarzasz nie zależnie od otoczenia w którym jesteś to się nie dziw :O.

Może one po prostu w waszych oczach widzą tą rozpacz i desperacje? To jest na prawdę odpychające:P Tom jeszcze byś bardziej zdziczał i niebezpieczny się stał, więc nie warto:P Ja zachodniopomorskie;)

Gość TH is IT OM
Nie chodzi o to co ja powtarzam ale o to jakie są fakty

Gość TH is IT OM
Fakty które są. Nigdy nie spodobałem się żadnej dziewczynie a mam 28 lat to o czymś świadczy

Ktoś tu na początku wspominał o mówieniu jakiś sentencji ( czy jak to się tam nazywa) przed lustrem, u TH is IT OM działa to w odwrotną stronę;) No to nici ze spaceru Loos:P

/A teraz jakimi się bawisz?/ Już sie tym nie interesuję 🖐️ jak to leciało w te piosence ? "Kiedy powiem sobie dość?...." U mnie to już nastąpiło :D.

Gość TH is IT OM
Oby do śmierci

Gość TH is IT OM
Mi żadna na szczęcie

Gość abbcca
"Kiedy powiem sobie dość?...." Gdzie Twa dusza wojownika? :-P

Gość TH IS IT MO
hostlers who

Chłopy ale dlaczego akurat babskie forum sobie wybraliście na wylewanie smutków?;)

Gość abbcca
A czy to nasza wina, ze akurat ono wyskakuje jako jeden z pierwszych wyników w google po wpisaniu "nigdy nie miałem dziewczyny"?