Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

Wnioskuje że w większość facetów ma myśli samobójcze przez kobiety:P Pytanie tylko czy warto.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Mogę zrozumiec człowieka który, z tych czy innych powodów spędza życie w samotności, ale jak ktoś sam ma problem ze sobą i do tego tego dołuje ludzi którzy nie są powiedzmy w ,,formę ulani'', nazywając ich pasztetami, tego zrozumiec nie mogę. [a takie wypowiedzi tutaj się pojawiają]

Gość abbcca
"to może nieśmiały jesteś?" Może trochę. Ale nawet jak sie przemogę i ośmielę, to kupa z tego wychodzi. Duża i śmierdząca warto nadmienić - jak pisałem wielu dziewczynom proponowalem spotkania itp, ale żadna nie skorzystała z zaproszenia. Nigdy.

/facetów ma myśli samobójcze przez kobiety / Raczysz żartować trzeba upaść na głowę by przez kobietę targać się na własne życie :O.

Gość
Dark - znajdź mi kobietę, która ma depresję z powyższego powodu. przesadzasz i dobrze do tym wiesz.

Gość abbcca
"Raczysz żartować trzeba upaść na głowę by przez kobietę targać się na własne życie" Przez kobiete to faktycznie głupota, ale przez samotność i brak perspektyw na jakiekolwiek zmiany w tym temacie to i owszem...

Jestem Niski też chciałabym żeby to był żart;) Niestety znam takie przypadki, a sporo facetów na tym forum uważa się za przegranych tylko dlatego że ich zdaniem żadna ich nie chce.

Gość abbcca
To nie nasze zdanie, lecz fakty - przynajmniej w moim przypadku.

Gość TH is IT OM
Będę miał rower

/ale przez samotność i brak perspektyw na jakiekolwiek zmiany/ Przez takie powody też uważam za głupotę jedyny powód by sie zabić to zbankrutować , bądź wylądować na bruku jako bezdomny :O.

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
TH is IT OM cieszę się :)

/ale nie kazdy musi załozyc rodzine więc jest luz/ Pewnie tylko ciekawe czy potwierdzisz te słowa w wieku 50 lat sam w 4 ścianach ? 🖐️

pozatym wystarczy praca w pracy mozna siedziec 8-12 godz a reszte dnia spędzac jak sie tylko chce

/pozatym wystarczy praca w pracy mozna siedziec 8-12 godz a reszte dnia spędzac jak sie tylko chce / Ale zawsze będziesz wracał do pustego domu 🖐️.

Gość abbcca
Po ch.. wam ta praca po 12 godzin? Do grobu te pieniądze zabierzecie? Już bezdomność i alkoholizm chyba lepszy...

Jestem Niski znalazł się też jeden czterdziestolatek;) A wy w jakim wieku jesteście? Cream chociaż spokój będziesz miał:P

Nic, jeśli ci to nie przeszkadza , że wszystkie dni praktycznie się nie będą różnić to jesteś silny psychicznie :).

jestem silny psychicznie :classic_cool: " Po ch.. wam ta praca po 12 godzin? Do grobu te pieniądze zabierzecie? " oczywiscie a ci miałbym zrobic z tą kasą??

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Czytając topiki, które zakładają ludzie w związkach o swoich problemach, zastanawiam się, czy nie wyrzucić swojego faceta, tak na wszelki wypadek, zanim mi wywinie jakiś numer :) Dopiero można się zdołować: zdrady, brak zainteresowania, samotność w związku, problemy finansowe.Też nie są szczęśliwi, mimo tego,że mają drugą połowkę. Wy macie przynajmniej teraz spokój.A jesteście młodzi, więc wcześniej czy później swoją miłość znajdziecie.

Gość TH is IT OM
Trzeba co jakiś czas upuścić płynu

/A jesteście młodzi, więc wcześniej czy później swoją miłość znajdziecie./ Kupię sobie psa :classic_cool: ziwerzęta zawsze kochają za nic :D.

Gość abbcca
"oczywiscie a ci miałbym zrobic z tą kasą??" W takim razie lepiej nie pracować i nie zarabiać, przynajmniej państwo sie nie wzbogaci na Tobie. Chociaż spadki kaduka to i tak podobno tylko problem dla urzedasów...