Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

sorry ale afirmacja to kompletna bzdura :) wmawianie sobie nieprawdy... to ma uleczyć duszę? :)

Gość abbcca
"abbcca no właśnie, czego? Zastanów się , może popytaj koleżanek, siostry. Znajdź przyczynę problemu i postaraj się zmienić." Hmm. Charyzmy? Czaru? Uroku? Błysku w oku? Tego sie nie da w żaden sposób uzyskać, niestety...

Gość Patkaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym chciała wiele zmienić w sobie ale problem w tym, że NIE POTRAFIĘ:(

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
zawiedziana- weź się w garść , nie będzie ten to inny. Znajdź pozytyw w ty co się stało, albo go wymyśl, pomaga :)

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Darker - afirmacja plus czyny= sukces. Ludzie, jakie problemy psychiczne, dajcie spokój, nawet o tym nie pomyślałam :)

Gość zawiedziona :(
nie da sie tak myslec nie ten to inny,ja mialam jednego przyjaciela ale za to bylam bardzo przywiazana i wogole...:( to nie facet ze sobie znajde innego bez problemu,przyjazn to cos wiecej :(

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Darker - Mówmy o realnych sprawach, no cóż widzę, że lubicie zamartwiać się, a na to już recepty nie ma.

pamiętaj aaaaaaauuuu, że pesymista to optymista z praktyką życiową ;) więc być może życie zweryfikuje Twoje poglądy :D

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
nieznana black - pamiętam , gdy studiowałam dwa kierunki, moi "przyjaciele" mówili mi,że co ja robię, przecież nie dam rady, wykończę się itp. Studia skończone,szukam pierwszej pracy i znowu - ciężkie czasy , nie znajdziesz, wiesz ile ludzi szuka. Znalazłam taką, która dała mi niezależność finansową.Zmieniłam "przyjaciół", mam gromadkę zaufanych ludzi, wspieramy się,motywujemy do działania.Nie mówię, że zawsze wszystko się dobrze układa, ale staram się nie narzekać i cieszyć z tego, co przyniesie los.Nawet jeżeli czasami okaże się okrutny.

no to gratuluję powodzenia w życiu... mimo wszystko nie uważam abyś skończyła studia i znalazła pracę dzięki takim radom, jakich nam udzielasz :D i mimo wszystko "problemy", które nam opisałaś to tak naprawdę typowy start młodego człowieka w życie ;) Ty miałaś "kapitał" - byłaś zdolna, pewna siebie - a nijak się to ma do zakompleksionych, zamkniętych w sobie brzydactw z kafe pozdrawiam, dobranoc

TH is IT OM jestem kobietą ;) Misiaku na forum można się poużalać od czasu do czasu a nie cały czas (z tego co zauważyłam niektóre osoby tylko w ten sposób się tu udzielają). Darker tak chciałam zaistnieć i autografy rozdawać:) Ktoś napisał, że te osoby dostały kopa w realnym życiu to co im innego pozostało? Najlepiej w ogóle nie walczyć i poddać się. A dlaczego? "Bo jestem brzydka i nikt mnie nie chce". Są osoby ze śmiertelnymi chorobami i większą chęcią do życia niż wy.

Gość
Leeeee - rozprawicz Darkera, to przestanie zrzędzić :D

Leeeeee a pomyślałaś, że oni w ten sposób odreagowują? narzekają, bo w realu nie okazują słabości?

Gość abbcca
aaaaaaaaaauuuuuuuu Ale ty pitolisz. Ja mam studia na politechnice, ale co mi po nich i po pracy, którą mogę teraz znaleźć, skoro wiem, że zawsze bedę sam? Nie szastam kasą, więc nie wiedział bym nawet co robić z wysoką pensją, a jako, ze rodzeństwa nie mam i do grobu pieniędzy również nie zabiorę, to co mi po gromadzeniu majątku?

dziffka on już chyba nie jest prawiczkiem, a jak jest to i tak by nie skorzystał;)

Gość
yyyyyyyy.... :D Dark powiedz jej :P

Gość TH is IT OM
Można się poużalać albo popełnić samobójstwo

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Ale ty pitolisz, a Ty nie marudź tylko zacznij szukać dziewczyny, bo sama do Ciebie nie przyjdzie :)

Nieznana black każdy potrzebuje odreagować, ale ciągłe biadolenie że jest się beznadziejnym i głaskanie po główce raczej na dobre nie wychodzi.

Gość TH is IT OM
Nie ma co szukać jak się jest brzydkim

Gość abbcca
Wychodziłem, szukałem, żadna mnie nie zechciała. Jaki z tego morał? Nie dla psa kiełbasa...

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
Darker, a teraz pytanie :Większość problemów które mają kobiety, istnieje tylko w ich głowach. A jak to jest z facetami?

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
abbcca- to może nieśmiały jesteś?