Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

pozatym kase mozna wydawac tak aby wszystko pasowało :) wy myslicie ze wszyscy zakładają rodziny???

cholera to ja ze swoimi 22 też się pomału zbieram ku starości:( Co tam miłość, kasa w grobie jest ważniejsza:P

Gość TH is IT OM
Ciekawe czy ktoś mając 28 lat i nigdy nie miał dziewczyny nagle może się spodonać

cream nie wszyscy. Ja przynajmniej przez następne 10 lat nie zamierzam zakładać rodziny, ale nie zamierzam też prowadzić samotnego życia;)

Gość abbcca
Ciesz sie Leeeeee, ze masz wybor i ktos Cie chce. :(

TH is IT OM a co według Ciebie jest z Tobą nie tak? Znowu wszystko najlepiej zrzucić na wygląd..

Gość TH is IT OM
Nie moja wina że takie są fakty

Żeby ktoś się wami zainteresował i was "chciał" najpierw sami musicie zaakceptować siebie. Teraz zamiast ciągłego krytykowania siebie dawajcie jakieś swoje pozytywy:P

Gość abbcca
Chyba nawet dla panny z dzieckiem trzeba mieć 'to cos', którego wiekszość z nas nie ma niestety.

Gość TH is IT OM
Po co te brednie Trzeba pogodzić się z losem i tyle

panna z dzieckiem jest :O ja takiej nigdy bym nie chciał nawet jakby mi płaciła kase za bawienie i opiekowanie jej dzieckiem

/najpierw sami musicie zaakceptować siebie/ Ja się akceptuje już od 2 lat i.... się nic nie zmieniło . Pozatym przestało mi już zależeć :D.

**cream** panna z dzieckiem jest ja takiej nigdy bym nie chciał nawet jakby mi płaciła kase za bawienie i opiekowanie jej dzieckiem Ale powiedz... jakby Ci dała dobrą stawkę? I dorzuciła powiedzmy inne atrakcje? Skusiłbyś się :D :P

Gość aaaaaaaaaauuuuuuuu
A na innym topiku samotna jakaś samotna szuka mężczyzny, bo jej źle samej.Widzicie, ile jest samotnych kobiet, a Wy tylko : nie znajdę, całe życie będę sam. :)

TH is IT OM jak się pogodzisz z losem to nic się nie zmieni a jak się nic nie zmieni to raczej szczęśliwy nie będziesz.

aaaaaaaaaauuuuuuuu ..ty myslisz ze ona by chciała kogos z nas :D pozatym mi juz na nikim nie zalezy moge byc cały czas sam :)

aaaaaaaaaauuuuuuuu A na innym topiku samotna jakaś samotna szuka mężczyzny, bo jej źle samej.Widzicie, ile jest samotnych kobiet, a Wy tylko : nie znajdę, całe życie będę sam. A co to ma do tego? Teraz prawiczki mają się na nią rzucić bo samotna?

Gość abbcca
Pozytywy powiadasz... Ok. -jestem bardziej przystojny niz brzydki -mam wykształcenie wyższe (niepełne na razie) -wiele osób uważa mnie za inteligentnego i wesolego -nie jestem biedny Wady =brak tego czegoś I to wystarczy -zadna mnie nie che

Gość TH is IT OM
Będę szczęśliwy bo nie będe nieszczęśliwy Człowiek co się szamoce bo myśli że coś może zdziałać tylko nerwy ma A jak ktoś wie na czym stoi to nie liczy na nic i na nic nie czeka z głupią nadzieją