Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leeeeee

Do wszystkich osób na tym forum którzy użalają się nad swym życiem.

Polecane posty

/samotnych kobiet, a Wy tylko : nie znajdę, całe życie będę sam/ Jakoś sie nie czuję tak beznadziejnie by brać pierwsza lepszą z braku laku 🖐️.

Cu-Kru Pu'Dru ..nie zewzględu na dziecko wole odrazu odpuscic poprostu wole lasie bez dziecka ewentualnie ale i tak bede sam :)

TH is IT OM A jak ktoś wie na czym stoi to nie liczy na nic i na nic nie czeka z głupią nadzieją Ale do kolektury chodzisz z nadzieją?

Gość TH is IT OM
Tam nie ważne czy jestem brzydki

Gość TH is IT OM
Zaznaczam liczby i tyle ale los ma mnie gdzieś Nie mam szczęścia u dziewczyn nei mam szczęścia w losowaniu Trzeba się z tym pogodzić

Jestem Niski od teraz wyprowadzanie psa wczesnym, mroźnym rankiem będę traktowała jako romantyczną przygodę:P abbcca ja tam widzę że masz dużo plusów;) Cream a jak ta lasia jakimś cudem się pojawi?

Gość TH is IT OM
Ale w czwartek 25 mln do wygrania nawet jeśli 10 osób wygra to jakbym był wśród tych 10 to i tak 1.900.000 dla mnie

TH is IT OM Zaznaczam liczby i tyle ale los ma mnie gdzieś Nie mam szczęścia u dziewczyn nei mam szczęścia w losowaniu Trzeba się z tym pogodzić No życie. Nikt nie obiecywał, że będzie kolorowo. **cream** raczej nie juz mi nie zalezy aha. dobrze. :)

Gość TH is IT OM
Ja też chodze na spacery do lasu

Gość TH is IT OM
Pogodziłem się że jestem brzydki wiem że nie będę miał dziewczyny i jakoś żyję z dnia na dzień Chodzę sobie do lasu, szukam pracy w internecie nikt mnie nie chce przyjąć.

Aha czyli rozumiem że przyszłe życie już ustaliłeś;P I jak tu nie wkurzać się na was?:P

TH is IT OM Ale w czwartek 25 mln do wygrania nawet jeśli 10 osób wygra to jakbym był wśród tych 10 to i tak 1.900.000 dla mnie W takim razie koniecznie pamiętaj o tym by udać się do kolektury... nie możesz stracić takiej okazji. ;)

Gość
Leeeeee, nie próbuj ich resocjalizować :classic_cool: zresztą oni to piszą z przekory. każdy marzy o miłości, a im bardziej zaprzecza, tym bardziej marzy :)

/ od teraz wyprowadzanie psa wczesnym, mroźnym rankiem będę traktowała jako romantyczną przygodę/ No a w walentynki kupie mu przysmak w ksztalcie serc :classic_cool:.

Gość TH is IT OM
Ja nie marzę i nie myślę o tym Marzę żeby wygrać 2 mln i mieć z % 5 tys miesięcznie z czego 2 tys wpłacałbym na ZUS ubezpieczenie i II filar

Gość copythat
no a co chcielibyscie uslyszec od dziewczyny ktora nie chce sie z wami spotykac? dla kazdej dziewczyny ''to cos'' jest to cos innego ale to juz kwestia gustu. wiele razy powiedzialam chlopakowi ze nie mial tego czegos w sobie bo nie mial.... nie chodzilo o krzywy nos zeza czy nadwage.. widze ze niektorzy tu tak zdesperowani ze....:) nie wystarczy dobra rozmowa miedzy dwojgiem ludzi i wyglad musi byc ta chemia, wzajemne oddzialywanie na siebie...mmm:) ale oczywiscie z dwoch stron te oddzialywanie:)Pozdrawiam i wiecej wiary w siebie zyjemy raz i tak wszyscy umrzemy wiec nie boj sie zagadac do dziewczyny "NIECH STRACH PRZED NIEPOWODZENIEM NIE POWSTRZYMA CIE PRZED WEJSCIEM DO GRY ""

Cream o czym marzysz? :) TH is IT OM Marzę żeby wygrać 2 mln i mieć z % 5 tys miesięcznie z czego 2 tys wpłacałbym na ZUS ubezpieczenie i II filar A brałeś pod uwagę, że może nie udać Ci się wygrać 2 mln? I co wtedy? :P

hah dziffka akurat studiuje resocjalizacje ;) Masz rację, jeśli nie chcesz zmian to się nic nie zmieni. Musisz najpierw chcieć.

Gość TH is IT OM
Niektórzy niech nie próbują

Gość TH is IT OM
Jak nie wygram to będzie jak jest