Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serenadka

MUSZE SCHUDNAC 35KG. W CIAGU 2 MIESIECY!

Polecane posty

Czesc dziewczyny.W ciagu 2 lat przytylam 35 kg.Zawsze wazylam 55kg-57kg.Dwa lata temu staralam sie o dziecko,ale nie moglam zajsc w ciaze bo miala klopoty z mokresem popraniu srodkow anty.udalam sie do ginekologa,ktory przepisal mi hormony po ktorych w ciagu tych 2 lat strasznie przytylam.Codziennie patrze w lustro i nie werze co widze.Wygladam fatalnie!!!!!!!ZA 8 TYG. zaczyna sie lato nie moge tak wygladac dlatego od jutra przechodze na diete!!Dam znac jak mi idzie i czy udalo mi sie schudnac 35kg!

Gość Ja bym chciala schudnac 4 kg
I to tak ciezko. Ciagle zaczynam od jutra. Dlaczego czegos nie robilas jak zauwazylys w jakim tepie tyjesz. Cale zycie dbalam o wage i figure, nie pozwolilam sobie na tluszczyk, to 4 kg mi przeszkadza. Latwo jesc tak zeby nie przytyc "z niczego nie ma nic ", ale ciezko schudnac. 35 kg to dluga droga i napewno zostanie ci wiszaca skora. Idz do diabetyka, sa tez wczasy odchudzajace. Mozesz tez dzielic jedzenie, sa rozne mozliwosci, ale to wymaga silnej woli.

tyłaś kilka lat, a zrzucić to chcesz w dwa miesiące? niestety, to się nie uda. postaw sobie jakiś realny cel, bo ten na pewno nie zmotywuje Cię do osiągnięcia wymarzonej wagi. poza tym weź pod uwagę, że skóra nawet nie byłaby w stanie nadążyć z "kurczeniem się"... a potem efekt opłakany. pozdrawiam i życzę wytrwałości! :)