Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikitoja

co sadzicie o mojej sukni slubnej

Polecane posty

No cudna :) Myślę , że dodatki typu: - we włosy czerwona róża -bukiet czerwono biały, lub czerwono perłowy - biżuteria delikatna skromna - welon typu mgiełka tylko nie wiem czy długi czy krótszy :)

Gość wikitoja
tzn ten pas bedzie fioletowy. kwiaty to chce miec biało-fioletowe taka wioązanka w kształcie kkuli a o bizuterii myslalam bardziej mocniejszej:) tzn szeroka na 4cm bransoleta z cyrkoniami i do tego dlugie kolczyki. a welon mysle miec lekko za tyłek. co o tym sadzicie? nie bedzie jedno z drugim sie klociło?

ale schowasz ramiona w kościele? śliczna, pod warunkiem że jesteś taka chuda, bo na większej kobitce chyba takiego efektu nie będzie.

Gość wikitoja
bede miała bolerko tylko jeszcze nie wiem jakie. nie wiem do tej sukni pasuje bardziej proste poletko czy raczej trochę bardziej fikusne?:) jestem chyba szczupła. moje wymiary to 86-62-94. biust raczej maly ale mysle wszyc jakies wkładki?)

Gość wikitoja
nie poletko tylko bolerko:)

Mnie się jakoś nie podoba. Widziałam podobną na allegro. Szytą przez krawcową i tak smętnie an dziewczynie wyglądała. Może była źle uszyta? Nie wiem.

Bardzo ładna sukienka. Jeśli będziesz miała włosy spięte, to duże kolczyki pasują, bransoletka też ok. Ale z tym welonem to nie wiem. Ja bym widziała może coś skromniejszego niż na zdjęciu. Może jakaś dekoracja włosów, ale to każdy ma swój gust.

Gość nie podoba mi sie wcale

Gość wikitoja
dzieki za rady. troche mi to wszystko powoli rozjasniacie:) a co myslicie o tym moim pomysle na bukiet

Gość wikitoja
wiszący własnie

To chyba nie jest zbyt wygodne. Przy ołtarzu , przy zakładaniu obrączek będzie an sobie skupiał uwagę. A taki klasyczny bukiet położysz i nie ma problemu.

Gość wikitoja
ja biore slub w cerkwi wiec akurat on tutaj bedzie bardzo praktyczny, tak przynajmniej mysle

jest sliczna, zastanawialam sie sama nad kupnem takiej :) ten pas robi fajne wrazenie i dzieki temu jest inna niz wszystkie:) dodatki raczej pod kolor pasa :) albo dodatki biale a do tego buty pod kolor pasa :) a jaki koloru bedzie?

Gość wikitoja
suknia bedzie biała a pas fioletowy jezeli o to pytasz:) a kiedy masz pstryczka slub?

kurcze ja to chyba slepne, przeciez jak byk napisalas, ze fioletowy :P ja mam slub na koniec czerwca :) osobiscie nie podobaja mi sie welony, ale za to bardzo mi sie podoba kwiat we wlosach i Ty moglabys taki miec w kolorze pasa i kwiaty takie jak Miarka pokazala (te pierwsze) sa sliczne, moze nie koniecznie taki bukiet, ale kwiaty tak :)

Gość wikitoja
jezeli chodzi o kwiaty to beda to chyba roce fioletowe. mam znajoma kwiaciarke wiec z bukietem problemow nie bede miala. musze tylko nad stylem pomyslec:)

suknia piękna i dostojna i takie też wybrałabym kwiaty, nie jakieś drobne kwiatuszki ale np kalie będą pasowały. Włosy opięte i welon tylko długi jeśli już, mgiełka (np taki jak na modelce). Gratuluję wyboru:)