Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 letnia zawiedziona

7 miesiac razem a on juz mnie nie pragnie, tak jak kazdy facet zreszta

Polecane posty

Zastanawiam sie dlaczego wiaza sie ze mna faceci ktorzy mnie nie pragna ? Oczywiscie juz przeczuwam ze moj facet wcale nie okaze sie byc gejem a z nowa partnerka nie bedzie mial zadnych problemow z pozadaniem .Tak jak moj byly facet. Zaczynam sie zastanawiac czy ze mna cos nie tak? Waga w normie, szczupla sylwetka, zadbane wlosy, ladne cialo ,proste zeby. Zero tradziku a oni mnie nie pragna! Ba, wiaza sie ze mna. Jutro zakoncze ten zwiazek i zostane 31 letnia stara panna.Trzeci raz nie sprobuje..

Gość Też prawiczek
Może jesteś za chuda, dotykanie kości nie jest przyjemne.

to po co ze mna sie wiaza? jestem chuda to moga szukac grubszej

Gość Też prawiczek
Tylko tak strzeliłem, nie musi to być powód. A tamten były znalazł sobie kobietę o jakiej posturze?

jeżeli tu szukasz odpowiedzi to gratuluję ...........

Gość Też prawiczek
Szczupła sylwetka=mały biust

Gość
dla niego liczy sie Twoje wnętrze

Rozumiem ze dla dwoch facetow liczylo sie moje wnetrze...a co z pozadaniem? Czy jestem skazana na bycie traktowana jak kolezanka? Moge zerwac z nim juz dzis albo czekac jak zostawi mnie dla kobiety ktorej pozada. Ja jestem wysoka, szczupla kobieta.Nie mam duzego biustu ale tez nie jestem plaska. Maly ale jedrny.A nowa dziewczyna exa nizsza 10 cm i okraglejsza.

Tak tutaj szukam odpowiedzi bo nie zapytam przeciez mojego faceta: dlaczego mnie nie pozadasz? to uwlaczajace

Gość nac89
ja uwazam, ze to wcale nie jest uwlaczajace. ja bym spytala, co jest we mnie takiego, ze mnie nie pragnie...

Gość nac89
wg mnie to nie jest uwlaczajace. masz 31 lat i powinnas podchodzic do takich spraw bardziej dorosle....dlaczego nie spytasz go, co jets w tobie takiego, ze cie nie pragnie?

Gość
moze jest impotentem lub ma za malo testosteronu

Gość Też prawiczek
Ale sypiacie ze sobą i się wypala czy za długoo zwlekaliście.

Gość fajny facet40
Nie stresuj się , ja Cię pożądam:)

Nie jest impotentem z pewnoscia i nie ma malo testosteronu. Bylego kiedys zapytalam czemu mnie nie pragnie, bardzo wtedy go urazilam tym pytaniem ale po jakims czasie sam przyznal ze srednio mnie pragnal.Co we mnie jest takiego ze wiaza sie ze mna faceci na ktorych nie dzialam? Po co to robia majac do wyboru tyle fajnych dziewczyn. A naprawde nie wiaze sie z desperatami.

Gość w odpowiedyi na pytanie
znam ten bol to totalne dno

Sprowadzanie pożadania do samego wygladu jest kiepskim podejsciem. To jedno ale drugie najwazniejsze: co ich trzyma przy mnie???

Gość a ja wiem ze nic nie wiem007
hej przeczytaj sobie ksiazki esthel perel. Czega Cie ciezka praca, ale skoro to twoj drugi taki zwiazek to moze warto sprobowac

a o czym sa te ksiazki?

Gość boskaa
A jak oceniasz swoje wlasne nastawienie do seksu? Masz otwarty umysl na zabawe seksem, czy raczej jest to dla Ciebie jeszcze jedna forma wyrazania bliskosci? Moim zdaniem seksapil to stan umyslu, to "cos" w Twoich ruchach i spojrzeniu, nie tylko wyglad. Mialam kumpele, ktora potrafila w taki sposob zdjac lancuszek z szyi, ze obecni przy tym faceci marzyli o wpiciu sie w te szyje :D

napisz troche o sobie, jaka jestes w zwiazku. Szczera, klotliwa, czula?? itd

Gość Też prawiczek
Co w tobie jest, powiem z własnego doświadczenia bo też kiedyś związałem się z kobietą, która mnie tak średnio kręciła. U mnie to ona była dobrą kandydatką na żonę ale, że ją tak słabawo pożądałem to obu nam się to udzieliło i doszło do rozstania. Byliśmy dobrani pod różnymi względami, wykształcenie, kasa, usposobienie, podobne priorytety ale nie pragnęliśmy siebie, głównie to ja jej nie pożądałem tak mocno jak inne kobiety, w których się jakoś tam podkochiwałem w przeszłości.

o przyczynach zanikania pozadania i jak je znow rozbudzic

Gość odwijacz
Chłopaki sie zawodza. Troche im czasu schodzi zanim sie orientuja, ze w uzyciu to nie to co widzieli na wystawie. A wtedy jest im glupio ze a) sie pomylili, b) przed Toba. I trwaja w takim zawieszeniu. Dlatego dobrze, ze Ty to konczysz... Coz, najwyrazniej taki Twoj los - masz dobry marketing, ale slabą używalność. Sorry za beznamiętne skojarzenia - ale to co piszesz też jest beznamiętne...

Jestem szczera i niestety dosyc klotliwa. A po 2 wyprzedzam mego facetami z myslami...

Sorry za beznamiętne skojarzenia - ale to co piszesz też jest beznamiętne... a co mam pisac? to nie opowiadanie erotyczne tylko moj problem

tez prawiczek ma racje im lepsza kandydatka na zone i matke tym gorzej dla pozadania ale to samo z facetami