Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienarzeczona

Zostawiłam go bo jestem zaradniejsza i silniejsza

Polecane posty

Gość no i dobrze zrobilas,
ze pogonilas dziada. pozdrawiam

Gość no i dobrze zrobilas,
a ten Twoj byly chce wrocic do ciebie? zamecza Cie?

Gość kei
wrogowie są nieważni ?

Gość kei
jak ktoś nieważny może być wrogiem ? wtedy to ciołek a nie wróg.

Gość kei
w walkę z "wrogiem", który jest ważny musisz poświęcić czas, myśli i pieniądze. jako prawniczka doskonale to rozumiesz. jeśli sprawa nie wymaga poświęcania czasu, myś.i i pieniędzy to co to za"wróg" ?

nigdy nie walczyłam z wrogami Nigdy. I nie zamierzam tego robić. Jestem konsekwentna w swoich przekonaniach. Jak mogę stawać do walki z nikim. Zawsze jestem przekonana o pełnym knockoucie przeciwnika Wrogów mam tylko prywatnych, na skutek osobistych potyczek. Zarobki, studia, to inna bajka. Tam nie szukam wrogów i ich nie widzę. Aczkolwiek z pewnością są, tam są dla mnie potencjalne źródła zarobku, głupsi i mądrzejsi, od których mogę się dużo nauczyć. Inaczej wyobrażamy sobie wroga. Podam Ci przykład, ide w weekend na wesele, z moim nowym facetem, jego ex mnie nienawidzi ;))))) co jest dla mnie nawozem. Jego ex jest przyjaciolka panny mlodej. Rozstali sie zanim ja rozstalam sie z chlopakiem, o ktorym jest caly ten temat. Zakładam białą sukienkę, zamowiona ze stanów. Wiem, że to nie TAKT. Ale śmieję się i mówię na głos, że chce dać ludziom, którzy o mnie źle mówią, do tego powody. ;) z wrogów zazwyczaj się śmieję, bo nienawiść do niczego nie prowadzi. Jestem sarkastyczna, cyniczna oraz bywam hipokrytką, ale jestem zbyt ciepła i kochająca by wszystkich, z którymi przychodzi mi walczyć o swoje, nazywać wrogami. W końcu wszyscy chcemy po prostu być szczęśliwi

Gość LOLuś
wróg może być ważny jeśli nam zagraża-naszej pozycji materialanej/społecznej>przeciez wróg-oponent to z załozenia nie jest osoba nam obojętna,a towarzyszą nam silne negatywne emocje z nim związane.Ta osoba też nie jest bierna w stosunku do nas

Gość kei
co zrobisz gdy wróg postanowi powalczyć z Tobą? będziesz się biernie przyglądać? nie myślę o drobnych złośliwościach ex ale o poważnej sytuacji jak opisuje Loluś.

Nie miałam w takiej sytuacji. A moim potencjalnym wrogom gratuluję z miejsca odwagi i współczuje głupoty. Będą zawsze w mojej hierarchii nieważnymi istotami. A wy wojujcie plastikowymi mieczami, ja wolę patrzec jak mój wróg sam siebie wykończy

Gość nienarzeczona , moim zdaniem
jesteś jednak zaburzona brak ci empatii , a wszystko to o czym piszesz świadczy o przerośniętym EGO - coś takigo w literaturze specjalistycznej oktreślane jest jako 'narcyzm ' poczytaj sobie conieco na ten temat jest jeszcze coś gorszego związanego z tym jak siebie opisujesz , a pokrewnego z narcyzmem - jest to psychopatia , ( częściej spotykana u mężczyzn ) , o tym także możesz sobie poczytać , gdyż te charakterystyczna dla takiej osobowości , pogarda dla osób psychicznie (wg. ciebie ) słabszych, jest główną cechą osobowości psychopatycznej

Gość kei
najśmieszniejsze jest gdy odwaga wynika z głupoty i nadmiernej pewności siebie. a gdy sprawy zajdą za daleko nikt już nie może się wycofać. no nic, obyś nigdy nie miała wrogów pozdr.

Nienarzeczona to chyba napisałaś o sobie A osoba zaburzona, nie zdaję sobie sprawy ze swych przypadłości. bo czytam twoje wypowiedzi i zaczynam cie nie rozumieć choć wydaję mi się że chyba jestem inteligentny. mam wrażenie że bardzo ucierpiałaś po wyrzuceniu swojego faceta

ukradli mi samochod, z kluczykiem i dowodem, nici z autocasco. Jestem podminowana. Nie mam dokumentow. ehhh Pojechalam sie odstresowac po rozstaniu

Gość ninarzeczona , moim ...
psychopata oraz narcyz ma tak rozbudowane swoje EGO , że on widzi swoją odmienność i wie , że jest nieco inny : lepszy , sprawniejszy , pewniejszy siebie , nie ma skrupułów ani ograniczeń , którzy inni mają ...itd. ...czyli ma świadomość swojej odminności - ale jest peny , że ON jest normalniejszy i lepszy , a inni są mniej doskonali , słabsi ...a więc ' nieudani' wg . niego - dlatego jego dominacja , oraz działania polegające na poniżeniu jakiegoś przeciwnika albo osoby nie wzbudzającej jego zainteresowania nie wzbudza w nim żadnych skrupulów , ani wątpliwości moralnych , gdyż moralność takiej osoby jest tak znacznie ograniczona , że nie rozumie żadnych glębszych wieloznacznych bsytuacji - jerst ograniczony poprzez brak EMPATII , która została zdominowana poprzez EGO - czyli brak równowagi = zaburzeniu ...i to nie jest jakaś niewiadomo jaka osobowość ' patrząca do przodu " tylko ....

Gość ale więzienia sa pełne
tych niwinnych , idących w zaparte do końca ...:D;) przeważnie mężczyzn , ale to się teraz zmienia - statyski i badania to potwierdzają ;)

Gość kto by chciał takie babsko