Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepskipiątek

przyszłam sie wam pochwalić, że dostałam nagrodę!

Polecane posty

Gość kiepskipiątek

No nieźle - dostałam roczną prenumeratę miesięcznika biblijnego wiecie - to w nagrodę za to że was tu oświecałam tak mi przyznali. Ale no w sumie łudziłam się , że mi przyślą jakieś filmy po angielsku. No ale dobre i to, nie? Dostanę numery 10-19 - no lepiej byłoby 1-10 ale zawsze coś nie? Może sobie kupię 1-10. Wiecie co i w tym momencie przypomina mi się moja prenumerata pewnego innego periodyka w odcinkach i ...no cóz... ale to jest nagroda 🌼 Proszę mi pogratulować 🌼

Gość kiepskipiątek
Powiem wam, że już dawno nie dostałam żadnej nagrody i jakoś tak sobie wymyśliłam , że może mi przyślą jakiś film po angielsku za moje myśli zebrane. No ale taki periodyk też fajny. Na razie 1 odcinek widziałam tego, ale już go nie mam. Nie pamiętam tego - akurat cudza gazeta to była. Ale pamiętem, że bardzo fajne estetycznie wydane i w ogóle fajne komentarze, ale nr 1 to chyba w zeszłym roku to widziałam. No mignęło mi coś takiego. Fajnie, nie? Jedyny pozytyw dziś w sumie. Powiem wam, że wiedziałam o tej nagrodzie już dawniej , ale... no cóz... stwierdziłam - pożyjemy zobaczymy. Coś pozytywnego na swój temat wreszcie - wygrana nagroda w gazecie. Zawsze coś, no nie? W razie co jakiś dowód, że nie jestem najgorsza. Bo te listy z kafe... no ale się poprawiam. Staram się.

Gość kiepskipiątek
No proszę mi tu napisać - gratulacje czy coś tam. W końcu dostałam zawiadomienie do domu, co nie? Poważnie wypisane. No to będę czytać od 10 odcinka. Może wam tu coś napiszę. Pierwszy se też znajdę - był dołączony do któregoś numeru tej gazety. ale sobie to znajdę. Napiszcie mi coś pozytywnego bo do diabła pomyślę, że wy też mi zyczycie wypadku śmiertelnego....

Gość kiepskipiątek
O jacy wy jesteście - ani słowa dobrego tu mi nie napisaliście o mojej nagrodzie :( dlatego zawiesiłam tu Słowo Boże dla was i słusznie. Bo przecież Słowo Boże to Biblia. No ale cóż... kafe ma inne zainteresowania. No ale ktoś dostaje nagrodę - coś pozytywnego - ani słowa dobrego. Gratulujemy - nawet jeśli nieszczere... Uhm... :(

Gość marlut
aja pralkę za hasło reklamowe do proszku i multi lotka 520 zł.

Gość fajnie.a co dostała Bachleda?

Gość kocuur
bachleda..to wstyd przynosi..