Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie załamie sie....

mam już dosc....

Polecane posty

hej dziewczyny .postanowiłam tu napisac moze któras z was podniesie mnie na duchu. Jestem w 23tc. i mam już tego dośc. Mam prawie 20 lat. Jestem z chłopakiem juz ponad 4 lata , wiem ze nas kocha ale boje sie tego wszystkiego. To ze nie mamy gdzie mieszkać... Ja narazie mieszkam u siebie on u siebie , widujemy sie codziennie. U niego nie ma warunków a u mnie on nie chce mieszkać przez to ze nie lubi moich rodziców,. Ja tym sie bardzo przejmuje codziennie placze boje sie jak my damy rade co zrobimy jak dziecko sie urodzi gdzie bedziemy mieszkać.Na mieszkanie nas nie stac by wynajac.Chce by był juz kolomnie na codzien i w nocy . Dla mnie to tez jest wszystko nowe to ze brzuch mi zaczyna rosnac i to ze dziecko coraz bardziej skacze w brzuchu.Bardzo sie kochamy ale naprawde niewiemy co robić , nie dajemy rady ale raczej ja juz nie daje rady....

Gość ej powiedz
dla mnie to, ze nie lubi twoich rodzicow to zaden argument.

Gość współczuję :(
mlodzi jestescie a dziecko to pewnie z wpadki, wspolczuje bo to nie jest ciekawa sytuacja , sama w takim wieku urodzilam corke i przez to moje zycie leglo w gruzach :(

a twoj chlopak pracuje, jak rodzice sie zachowuja, pomagaja ci? w sensie i finansowo i mentalne? napisz cos o nich... masz rodzenstwo??

Gość anulka23wrocek
teraz czeka cię tylko bieda bezdomność, kolejne bachory i przemoc domowa jako skutek alkoholizmu męża weż lepiej uciekaj do holandii znajdz sobie żonę

Gość dlaczego od dopy
strony zaczynacie a tera buuuuuuuu może jakiś dom dla matki z dzieckiem na początek

Gość Duszyczkaa24
Zastanawia mnie to z jakiego powodu nie lubi Twoich rodziców?? Napisz coś o tym?!

mam rodzenstwo 3 z nich mieszka za granica przyjezdzaja tylko na wakacje tylko w domu mieszkam z 15 letnia siotra. Rodzice nibyy sa wspieraja ale tylko razcej mama i tylko mentalnie nie finansowo musimy radzic sobie sami

niwiem zawsze sie jakos nie dogadywali moze przez to ze byl starszy ze na poczatku sprzeciwiali sie temu wszystkiemu i nie lubi ich za to ze chcialam sie zabic przez nich kiedyś i lezalam długi okres w szpitalu

Gość Duszyczkaa24
A że tak zapytam...ile on zarabia??

nie zarabia dużo okolo 1300 na rekę

Gość Duszyczkaa24
a Ty nie masz chorobowego?? Nie pracowałaś??

mam dopiero 19 lat chodzilam do szkoly

Gość Duszyczkaa24
o kurde to nie ciekawie, mam rozumieć że to wpadka??

wiesz to tez zalezy gdzie mieszkacie, w domu czy w bloku, ile pokoji, on powinien zamieszkac z toba ...

wpadka czy nie wpadka co to za roznica w tym momencie

Gość saleminka8
współczuję :( piszesz jakbyś załowała,że urodziłaś dziecko...trzeba było mysleć przed a nie po! anulka23wrocek śmieszne! :P dziwne jest pojęcie "wpadka" ja wolę "brak odpowiedzialności i dojrzałosci" ! :P autorko powody dla których się nie lubią to nie są powody,a bynajmniej aj nie widzę w tym nic co by mogło kogoś zrazić...

ja to dziecko kocham i bede kochac odpowiedzialna jestem i dojrzała a to ze stało sie jak sie stało kazdemu moze sie przytrafić nawet jak łykasz tabletki i uzywasz gumek bo to ci daje tylko 99% a 1% zostaje

Gość saleminka8
autorko myśl o dziecko a nie o tym co będzie kiedyś tam w przyszłości! rodzice zapewne Ci pomogą,szczerze to nie mają wyjścia;) a jak chłopak zarabia 1300 to na dziecko spokojnie wystarczy ;) wyprawkę powoli kompletujcie to zaoszczędzicie,niektóre rzeczy przecież mozecie kupic uzywane ;) ja kupiłam po kimś łóżeczko...mnie akurat nie chciało się jeździć i szukać to na allegro kupiłam hehe

Gość ewewe
Trzeba bylo myslec wczesniej a nie teraz biadolic! Szkoda tylko dziecka. Nierozgarnieci rodzice tylko mu zycie zmarnuja!

będzie dobrze :* a chłopak to dume i argument że nie lubi Twoich rodziców to może sobie w du*ę wsadzić. Bo to już nie ważne... Porozmawiaj z nim... Ułoży się :*

nie łam się tylko zacznij działać. osoby po 30-tce też czasem muszą mieszkać z rodzicami po ślubie, bywa. jeśli nie da się u siebie to może u jego rodziców? 1 pokó na początek wystarczy. Rzeczy dla dziecka kup używane, dużo na pewno dostaniesz. A będziesz miala dziadków pod ręką więc i czas dla siebie, na pewno zaopiekują się dzieckiem. Myślicie o ślubie?

O widzisz autorko, też mam 19 lat i hormony z tabletek mi się nie wchłaniały dobrze i zaszłam w ciążę.. Moi rodzice będą mnie wspierać to wiem.. chłopak przerywa studia i idzie do pracy.. mam nadzieje, że jego bogaci rodzice też wyjdą z taką propozycją jak się dowiedzą o dzidzi, ale głupio mi tak być na utrzymaniu innych..

Gość niemsilka
Głupie tłumaczenie "hormony mi sie źle wchłaniały" co to znaczy ? Albo ze tez przy tabletkach mozna wpasc.. jak sie dobrze stosuje to nie ma szans wpasc, stosuje wiec wiem ale wam tego sie nie da przetlumaczyc. Kazda ktora wpadnie tłumaczy się tym, że zawsze mozna wpaść.. żenada :-/

Gość ale jajajaaaaa
no tak, nie maja warunków sami jako rodzice do życia ale dziecko sobie fundnęli, zróbcie jeszcze kilkoro, bo to jest typowe dla niewykształconej biedy, gdzie opieka daje na chleb.

Gość u mnie tez leje bardzo...:(
ty chyba tez z tej klasy sie wywodzisz albo gorszej -"fundnęli"