Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfyg4hy54gfyh1

kto wie jak przerobić na zdjęciu prześwietlenie od lampy błyskowej?

Polecane posty

Gość dfyg4hy54gfyh1

Witam, mam problem-kupiłam aparat, w którym jest strasznie silna lampa błyskowa. Zdjęcia robione z daleka są ok, ale z bliska-wychodzą całe białe. Twarz jest biała jak ściana. Nie mogę przerobić żadnej fotki, bo gdy chcę ją jakoś przyciemnić, wtedy włosy robią się czarne jak smoła i zlane jak taka jedna wielka plama. Poza tym nawet przyciemnione i tak wygląda na zbytnio "nafleszowane" :/ dodam, że nie mam żadnego dobrego programu do obróbki zdjęć oprócz starej poczciwej picassy, która pozwala mi tylko porządkować miejsce zdjęć na dysku :P czy wiecie jak można coś takiego zlikwidować? Dzieki

hey takie zdjecia nie nadaja sie szczerze do niczego, musisz miec aparat w ktorym na pewno da sie zminic ustawienia np najlepiej robic zdjecia na trybie autoamtycznym, ISO ustawione na automatyczne nie wiem jaki masz aparat i jakie sa na nim ustawienia, ale sa na pewno poszukaj

Gość dfyg4hy54gfyh1
kurde no ja mam nowiutkiego samsunga L201, ale jestem w szoku jak silną ma on lampę, próbowałam już szperać w ustawieniach, ale chyba nic nie zdziałam bo robię normalnie (nie wiem jak to określić, bo się nie znam :P) automatycznie zdjęcia z lampą.. :(

Gość pracuję 12 godzin
z przepalonym zdjeciem niewiele da sie zrobić niestety...

Gość pracuję 12 godzin
dawaj all22@onet.pl jesli dam rade to zrobie ale niczego nie obiecuje