Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 28, 2010 Tak liczy sie dzień zmiany plastra a nie godzina i z tym jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Monia Napisano Czerwiec 28, 2010 tak może Ci się teraz spóźnić ja po odstawieniu miałam opóźnienia nawet do 14 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 28, 2010 ok dzieki teraz musze czeac na okres zeby przykleic plaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 29, 2010 Coś cicho tu u was na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Czy któraś z was miała plasterek na ramieniu przyklejony i przy pierwszym plasterku nie czuła takiego czegoś dziwnego w tej ręce jakby ból albo takie dziwne omdlenie ręki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja naklejam tylko na przedrami Napisano Czerwiec 30, 2010 ja naklejam tylko na przedramieniu i nic nie czuje, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 30, 2010 ja naklejam na plecach i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 a nie odkleja wam się jak jest gorąco i macie spocone ciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez sensuuu Napisano Czerwiec 30, 2010 nosiłam nawet w saunie , raczej mam problem odwrotny żeby go zerwać po tygodniu u mnie schodzi z bólem przykleja się na amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamcia2 Napisano Czerwiec 30, 2010 U mnie to samo !!!! zrywam z bolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carrie86 Napisano Czerwiec 30, 2010 donkarpate ja miałam takie wrażenie przy 2pierwszych plastrach przyklejanych na ramieniu. Przyklejam też na łopatce i nisko na plecach i tam nie odczuwam już takiego dyskomfortu. Nie wiem czy przypadkiem nie jest to coś na zasadzie podświadomości :] Być może tylko projektujemy sobie, że dziwnie się czujemy i ta reka rzeczywiście jakoś pobolewa. Przestań zwracać uwagę na plaster i sądzę, że dolegliwości przejdą tak jak u mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carrie86 Napisano Czerwiec 30, 2010 przepraszam jakimś cudem pomyliłam nicki donkapatke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agulkaa Napisano Czerwiec 30, 2010 Ja stosuje plasterki od 5miesięcy i jestem bardzo zadowolona :) fakt,że przy pierwszym opakowaniu przy drugim plasterku pojawiły mi się lekkie plamienia,ale już przy drugim opakowaniu wszystko było w normie.Przewaznie przyklejam na ramieniu lub łopatce i trzyma się bardzo dobrze tylko czasem powstają takie pęcherzyki,ale dociskam i jest dobrze. A jeśli o skutki uboczne to przy pierwszych plastrach głowa mnie bolała i piersi strasznie były obrzmiałe i bolały a o dotknięciu mocniejszym nie było mowy nawet a teraz to tylko mnie bolą jak dostać okres mam (aha i mi się powiększyły z czego mój mężczyzna był zadowolony :)) a tak żadnych nudności,libido WIELKIE :) nie przytyłam a wręcz odwrotnie-schudlam ( ale to chyba stresy przed ślubne na to wpłyneły;p) Okres zazwyczaj pojawiał się w środe jak odstawiam w piątek,chociaż teraz to się zmienia,bo już od poniedziałku mam i jest krótki i skąpy i już mnie tak nie boli,bo przedtem wg nie mogłam wstać z łóżka a żeby cokololwiek zrobić to nie było mowy a teraz to ja nie czuje,że mam go w ogóle ;D Jednym słowem same plusy jak dla mnie oczywiście a skuteczność to też raczej dobra a nawet bardzo dobra,bo my nie używamy innej anty i zazwyczaj MOJ konczy we mnie. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 30, 2010 dzewczyny czy ja musze czekac na okres zeby przykleic plaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Czerwiec 30, 2010 mialam mala przerwe i dlatego mi sie opuznia mam taka nadzieje robilam testy 2 negatywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkka 0 Napisano Lipiec 1, 2010 Jeżeli przykleisz jak pojawi Ci się okres, to jesteś od razu zabezpieczona, ale jak nie chce Ci się czekać, to możesz nakleić obojętnie kiedy, ale zabezpieczona będziesz dopiero od drugiego plastra. Tak pamiętam z ulotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okasiao 0 Napisano Lipiec 1, 2010 zaczynam dzisiaj i mam kilka pytań: 1. jak z Waszą cerą po tych plastrach? poprawiona, pogorszona, bez zmian... 2. czy któraś z Was przyklejała na podbrzuszu, a jak tak, to jak się tam nosił 3. jakie badania kontrolne wykonujecie że sprawdzić czy antykoncepcja nie szkodzi?? krzepliwość, morfologie? Czekam na Wasze wpisy i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Lipiec 1, 2010 Własnie sie pojawila @ i przykleiłam plasetrek fajnie ze w czwartek poprzednie tez tak zmienialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Lipiec 1, 2010 cera ok bez syfków teraz mam przykleiony na podbrzuszu i jest ok a co do badań to żadnych nie robiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odkupię plastry evra Napisano Lipiec 2, 2010 u mnie z cerą lepiej pozbyłam się raz na zawsze pryszczy i pryszczyków , badania robię rzadko, ale robiłam osttanio przed dentystą i mam tylko lekka anemię ale to u mnie w standardzie od lat i krzepliwosć krwi poniżej norm ale to z plasterkami nei ma nic wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odkupię plastry evra Napisano Lipiec 2, 2010 na brzuchu nie lubię bo się zgina tam ciało ijest nie wygodnie, na nogach też nie lubię klei sie do spodni , noszę na wierzchu na przedramionach na zmiany jedno albo drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 83054 Napisano Lipiec 2, 2010 ja teraz mam na podbrzuszu a przeważnie nosze na plecach i tam jest najwygodniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Merche Napisano Lipiec 2, 2010 Witam! Ja używam plastrów już 8 miesięcy, wcześniej używałam tabletki- Regulon 1,5 roku. Zastanawiam się nad całkowitym odstawieniem antykoncepcji (mam 20 lat). Na początku było super, bo zniknął trądzik, czyli moja największa zmora. Niestety pojawiło się kilka skutków ubocznych, a mianowicie: - przytyłam 8 kg z niczego (akurat rozpoczęłam studia i całymi dniami chodzę głodna, bo nie mam kiedy jeść), - obniżone libido (dużo niższe niż w trakcie stosowania tabletek), - wszędzie zaczął mi się pojawiać cellulit (!), - choć przytyłam te 8kg, to wszystko poszło w brzuszek i pupę, a piersi dalej niepełne A, - pojawiają się coraz to nowsze pajączki na nogach, - rzadko, ale jednak mam duże wahania nastroju. Wszystko jednak zależy indywidualnie od organizmu, moja koleżanka miała zupełnie inne efekty. Po tabletkach też nie było idealnie, ale nieco lepiej. Nie przytyłam (ale piersi też nie urosły), trądzik znikał, ale zaczęłam miewać bóle w nogach i dlatego odstawiłam. Niedługo wybieram się do ginekologa i ciekawa jestem, jakie będą jego propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wcale nie musi to być od plast Napisano Lipiec 2, 2010 wcale nie musi to być od plastrów, ja używając plastry kilka lat schudłam 20 kg, a libido mam na poziomie 10 razy dziennie najlepiej , pewnie tylko z tym łączysz bo skoro tylko tego używasz to się mówi że to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Merche Napisano Lipiec 2, 2010 Koleżanka odstawiła plastry w lutym i bez żadnego odchudzania się straciła do teraz 10kg (mniej więcej tyle, ile przytyła przez prawie 2 lata stosowania plastrów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okasiao 0 Napisano Lipiec 2, 2010 a jak długo utrzymywały sie u Was dolegliwości związane z rozpoczęciem przyjmowania antykoncepcji? mam na myśli bóle głowy, piersi, nudności. No chyba że takowych nie miałyście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odkupię plastry evra Napisano Lipiec 2, 2010 ja nie miałam, jedynie urosły mi piersi po plasterkach bardzo , ale to akurat pozytywnie mialam 75 C teraz 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okasiao 0 Napisano Lipiec 2, 2010 Dziewczyny, pomóżcie! Przykleiłam dzisiaj pierwszy plaster (na podbrzuszu) ok 16:00. Mamy prawie 20:00 a cały plaster jest w takich mini bąbelkach jakby sie tam woda albo powietrze dostało. próbowałam wygładzić ale nic nie dało. Wygląda jakby się mocno trzymało ale dziwnie to wygląda. Czy to może być od tego że jest tak gorąco. czy te bąbelki znaczą że plaster nie będzie działał? spodziewałam się że nie będzie idealny, ale nie już pierwszego dnia.. Czekam na rady doświadczonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okasiao 0 Napisano Lipiec 2, 2010 Dziewczyny, pomóżcie! Przykleiłam dzisiaj pierwszy plaster (na podbrzuszu) ok 16:00. Mamy prawie 20:00 a cały plaster jest w takich mini bąbelkach jakby sie tam woda albo powietrze dostało. próbowałam wygładzić ale nic nie dało. Wygląda jakby się mocno trzymało ale dziwnie to wygląda. Czy to może być od tego że jest tak gorąco. czy te bąbelki znaczą że plaster nie będzie działał? spodziewałam się że nie będzie idealny, ale nie już pierwszego dnia.. Czekam na rady doświadczonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach