Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość przystojniaczek23
ONa to ty jesteś GRUBAS ;)

Gość JohnWonStone
beautiful - za bardzo sie nakrecasz!!! Przeciez sama dobrze wiesz, ze wyglad o niczym nie swiadczy ... ja bym mogl spokojnie zejsc nizej, ale problem lezy w Twojej glowie ;) Bede w Poznaniu za miesiac, na tydzien, w odwiedziny, bo zyje w Szwecji, masz czas do namyslu ;)

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
KOMU NIBY LATWO MOWIC? MNIE NAPEWNO NIE. BO NIE WYGLADAM JAK MODELKA- ZMIENILAM SWOJE NASTWAWIENIE, PRZESTAWILAM SIE NA ZDROWA ZYWNOSC, CWICZE, SPEDZAM AKTYWNIE CZAS. MOTYWACJE ZNALAZLAM W SOBIE :D

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Pozdrawiam!! jestes 100% kobieta!! Nieszukaj wad w swoim wygladzie,bo nie tedy droga!! Mozesz miec obok siebie Prawdziwego Mezczyzne a nie Chlopczyka wiecznego. Pamietaj. I niemam zamiaru cie pocieszac bo niejest to mym celem lecz celem jest abys zrozumiala ze jestes Piekna Kobieta ktora ma swoj urok i swoja cene! Wysoka cene!

Gość mały odkrywca
Za stara na dziewicę kobieto z czym do ludzi?;) taką lekką nadwagę to każda z nas pewnie chciałby mieć. Weź no się zajmij swoją psycha i będzie git. A żeby było śmieszniej to powiem wam ze afirmacje działają. Swego czasu codziennie powtarzałam sobie że kto ma mnie kochac jak nie ja? Że zasługuję na wszystko co dobre i takie tam sraty i musze wam powiedzieć że siła sugestii jest wielka! Przynajmniej mogłam patrzeć w lustro bez strachu ale zniszył to jeden koleś i teraz staram się odbudować moje marne poczucie własnej wartości;)

Gość uiok
dziewczyno z zebem na przedzie gratuluje, a wlasnie sobie przypomnialam ta piosenke Kultu..;) Sero dziewczyny nie umiecie jeździć? ja Was nauczę :)to nie jest trudne.. rower i rolki teraz w taka pogode, lato to idealne dla sylwetki.. Basen mało daje..

"łatwo mówić: ćwiczenia i dieta a będziesz wyglądać jak modelka jak się nie jest zmotywowanym, żarcie jest jedyną przyjemnością twojego życia a ćwiczenia przyprawiają cię o palpitacje serca to choćbyś staneła na rzęsach to ni cholery nie schudniesz. W dodatku wszystkie diety można sobie wsadzić w ucho bo nie da się na nich być do końca życia. Poza tym łatwo mówić jak jest się szczupłym i w życiu sobie niczego nie odmawiało. " Pozwól, że sie pod tym podpiszę. Ale jednak uwazam, ze mimo to warto czasem troche popróbować, nawet gdyby miało to być z góry skazane na porazke. Ma sie przynajmniej troche czystsze sumienie, ze sie w ogole coś robi. no i wieksze prawo do marudzenia :D ;)

Przystojniaczek, a Ty jesteś brzydal z ego odwrotnie proporcjonalnym do IQ, i musisz z tym żyć :)

"żarcie jest jedyną przyjemnością twojego życia" haha:D moaj tez, no moze nie jedyna, ale jak wracam z pracy, to jednak to daje mi pewna ulge..:o ale na rowerze potrafie jezdzic:P nawet na nartache:classic_cool: za to plywac nie umiem:P JohnWonStone, hm..ale to co w glowie nie wynika z niczego, fakt jest taki, ze jestem gruba, a to co w glowie jest tego konsekwencja, to nie sa moje urojenia;) hm.. przez miesiac moze schudne z 2 kg:P ale chociaz na spacer mozemy sie umowic;)

Gość przystojniaczek23
no brzydalem napewno ni jestem, ale ty grubasem napewno tak :)

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
CZYTAJAC TO NIE MOZNA SIE ZMOWTYWOWAC. A TAKA PIEKNA WIOSNA, SLONECZNA POGODA I PERSPEKTYWA SLONECZNEGO LATA Z ŁADNYMI NOGAMI I BEZ BRZUSZKA KUSI :) TRZEBA SIE WZIASC ZA SIEBIE, DBAC O SIEBIE BO NIKT ZA NAS TEGO NIE ZROBI A ZYCIE MAY JEDNO I TRZEBA O TYM PAMIETAC.

Gość JohnWonStone
beautiful - to moze napisze, ze jestem bardzo atrakcyjny fizycznie - dzieki czemu moze uda sie zrzucic z 7 ;)

Gość nudy panie
ja też jestem trochę gruba i mam narzeczonego, i biorę ślub niebawem

Gość mały odkrywca
[zgłoś do usunięcia] Za stara na dziewicę " i taki mały szczegół: nie umiem jeździć na rowerze i wcale nie żartuje " Ja tez! LOL :D:D:D matko i córko! a ile masz lat moja droga i gdzie dokładnie zamieszkujesz? też sobie oczyszczam sumienie jak czasami uda mi się nie zeżreć jakiegoś batonika albo czegoś cięzkiego po dwudziestej. Próbowałam kiedyś całkowicie zrezygnować z chleba ale wyszło mi to tylko przez miesiąc. Gubienie kg najlepiej mi wychodzi kiedy jestem zakochana i latam na randki=10kg w jeden miesiąc i rozpacz że mi cycki dwa numery w dół zeszły a mam spore. uiok wiesz ile razy ja już próbowałam okiełznać rower? równowaga jest dla mnie czymnś nieosiągalnym na dłuższą metę a niestety takich dużych trójkołowych rowerków nie produkują:D:D

"taką lekką nadwagę to każda z nas pewnie chciałby mieć." Ale takiej figury pewnie juz nie ;) " Weź no się zajmij swoją psycha i będzie git." Juz sie za to zabrałam na powaznie. wizyta u psychiatry wyznaczona na czerwiec "A żeby było śmieszniej to powiem wam ze afirmacje działają" Na mnie nie działają

Gość nudy panie
problem w tym, że jak się spotyka na swej drodze takich debili jak tutaj są to nie ma szans żeby z kimś być

Gość mały odkrywca
dziewczyna z zebem na przedzie daj mi się nacieszyć że istnieją na świcie takie foczki jak ja z podobnym podejściem do życia a kiedyś na bank się zmotywuje. Na razie wybacz ale twoje gadanie mnie irytuje;) My to wszystko wiemy o czym piszesz tylko jak na razie nam się nie chce/przerasta nas to albo jak w sporej częsci powyższych przypadków i tak mamy zryte banie jeśli chodzi o samoocene i zgubienie nadwagi na razie nam nic nie da.

"Próbowałam kiedyś całkowicie zrezygnować z chleba ale wyszło mi to tylko przez miesiąc. Gubienie kg najlepiej mi wychodzi kiedy jestem zakochana i latam na randki" Bieganie na randki o mi raczej nie grozi :P A z chleba całkowicie zrezygnowac nie potrafie bo kanapka to najwygoniejsze drugie śniadanie do pracy.

a moze i 7 by sie udalo, ale pewnie w nastepny miesiac przytylabym 10 😭 szczera p.r.a.w.d.a, milo to czytac, ale mnie nie znasz:P jescze sie nie znalazl taki, ktory by docenil, te kraglosci... czasami mysle, ze jakby spoleczenstwo mnie izolowalo przez to ze jestem gruba to bym sie zawziela i choc troche schudla... choc nie wiem czy to by pomoglo, bo ten dzisiejszy tekst w ogole mnie nie zmotywowalo. mialam ochote mu oddp, ze "and you probably have to small dick" ale sie ugryzlam w jezor:P

Gość JohnWonStone
Jak to umawiaja, przeciez juz sa umowieni ;)

Gość mały odkrywca
"Juz sie za to zabrałam na powaznie. wizyta u psychiatry wyznaczona na czerwiec" o to witaj w klubie. Ja ostatnio myślałam nad tym żeby podskoczyć do jakiegoś psychologa bo nie mogę dać sobie rady ze stresem a to pewnie jest skutkiem mojej nikłej wiary w siebie. Tylko boje się że trafię na jakiegoś pacana i wszystko pójdzie się pierdzielić. To powiedz chociaż czy daleko masz do Dąbrowy Górniczej?;)

"My to wszystko wiemy o czym piszesz tylko jak na razie nam się nie chce/przerasta nas to albo jak w sporej częsci powyższych przypadków i tak mamy zryte banie jeśli chodzi o samoocene i zgubienie nadwagi na razie nam nic nie da." Ponownie strzelam po tym tekstem autografa. :P Ja co prawda schudłam w tamtym roku 6 kg i ja dotąd nie przytyłam ale jeszcze sporo przede mna a nie moge sie zmotywować do kolejnego odchudzania :(

Kobiety piszące w tym temacie niestety potwierdzają tylko stereotyp że grube kobiety są: leniwe, malo inteligentne, glupie, rozwydrzone, chamskie, zazdroszczą innym ludziom, nie mają żadnych amicji i pasji, tylko się użalają nas sobą i nic nie robią. Mądra kobieta potrafi o siebie zadbać, gruba kobieta znaczy zaniedbana. Po za naprawdę nielicznymi wyjątakami ale one was nie dotyczą.

Gość uiok
jestem z centrum Katowic, wiec w sumie nie ;) a bede za niedlugo w DG bo zdaje w Twoim miescie prawko i msuze poszukac dobrej szkoly jazdy