Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

witam z wieczora....wiecie,zazdroszczę też tym co mają swoje autka i nimi jeżdżą....:)ja nie mam i nie mam prawa jazdy i boję się jeździć ,więc marznę na przystankach:) I już efekt jest ;/ w postaci choroby oczywiście:( Ale mam nadzieję,że szybko przejdzie:)trzymajcie się kochani....dobrej nocki....

Gość appelsin
zapalilam i smakowal niesamowicie malboras jeden, z moim chlopakiem sie kloce ostatnio... a na dodatek tego koles z ktorym pracuje wyznal mi milosc. zero mobilizacji. beznadzieja.

zapalilam i smakowal niesamowicie malboras jeden," ja bym prawdopodobnie zwymiotował jak bym zapalił... palisz znowu ? szkoda :O no ale to twoje zycie,twoje zdrowie i twoje pieniądzę Dla całej załogi pachnącej,świeżej i bez wstrętnego kopciucha Najlepszego na cały dzień 🖐️

Milego dnia dla pachnacej zalogi 🖐️ cos dzis dzien zaczyna mi sie pochmurzasto :( spadam aby Was niezarazic :)

hej podpisuje liste tym ktorzy chcieliby mieszkac nad morzem powiem krotko wije az łeb urywa pada snieg z deszczem tylko palnąć sobie w łeb chociaz moj tata mowi nie ma brzydkiej pogody są tylko nieodpowiednio ubrani ludzie :) ja jestem przeziebiona zdołowana i niewyspana ale ludzie maja wieksze zmartwienia wiec milego dzionka i caluski ;) pahnace oczywiscie

dobob---ja podobnie jak Ty:( z tym,że zaraz do pracy jeszcze wyruszam i mam nadzieję ,że jakoś do 21 dam radę....ale złego diabli nie biorą;) buziole kochani i miłego dnia:)

przepraszam za zamieszanie i moje PMS ale musialam" loriś wyluzuj minie ci za parę dni :P nie przejmuj sie mój ojciec tez jara ale na szczęscie juz z nim dawno nie mieszkam więc nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia aczkolwiek jako że to mój ojciec wolałbym żeby tez to świnstwo rzucił Patrzac na niego jakie wypala ilosci tych szlugów to wiem że w jego przypadku jest to już niemozliwe :(

moj tata nigdy nie palil i jest bardzo usportowiony mama natomiast palila zawsze i niestety jak nie widze to u mnie tez popala potem psika dezodorantem i mysli ze nie czuc ale staram sie ja zrozumiec w koncu sama kiedys robilam to samo :)

jak mi cisnienie rozsadza czaszke" lorika pojezdzij na rowerze :D czasami chcialabym byc facetem mialabym lajtowsze zycie" chyba oglądałas wczoraj Top Model :D ? co do urodzin dzieci przez mezczyzn to fakt żaden by tego nie zniósł :) więc dlatego rodza kobiety heheheheh :) dodob masz racje do rodziców trzeba mieć wyrozumiałaość ponad przecietna ale i granice tej wytrzymałosci tez sie kiedys koncza

ze oni tym dziewczynom nago kazali pozowac do zdj. czy zmuszanie do rozbierania, " lorika to jest show... a jak wiadomo show musi przyciagac widzów więc producenci takich specygików jak Top Model bazują i żerują na sensacji ... na emocjach uczestniczek ,które za kaZdym razem sa inne nie wiem czy zauważyłaś ale nie było odcinka w którym by nie polały sie u dziewczyn łzy ,jedna taka tam w programie to nawet płacze i śmieje sie jednoczesnie ( taka blondynka) program jest typowo komercyjny,nastawiony na masowa oglądałnosc stad traktowanie dziwewczyn jako mięsa armatniego i z modelingiem to ma tyle wspólnego co niejaka Frytka z aktorstwem czyli nic :) generalnie dziewczyny wchodząc do takiego programu były na pewno informowane co je moze czekać, zauważ jeszcze jedno ... a mianowicie to że pokazuja tyłki,taplaja sie w błocie,daja sobia pomiatac jak szmaty ale ani jedna nie odpuszcza i nie zrzezygnuje ? dlaczego ? bo myślą że to co robią doprowadzi je na szczyt kariery ... moim zdaniem jest to NAIWNOSC troche mi sie musiało zostac dzisiaj w pracy dłuzej :( ale zaraz juz mykam na chate, spotkanie z narzeczona ( idziemy na obiad pyszny do restauracji - zapraszam ja ) :D Miłego popołudnia 🖐️ ze pokazjują

witajcie kochani,podpisuje liste :) lisiczka sprobuj przelamac strach przed jazda,ja bardzo lubie jezdzic,nie mam z tym najmniejszych problemow :) teraz usiluje wyplenic z autka smrod papierochow po poprzednim wlascicielu,juz prawie mi sie udalo :) masz racje Regres,ja tez bym sie chyba zrzygala jak bym zapalila,a juz na pewno by mi nie smakowal "malboras jeden" moja szefowa pali i czasami zamyka sie w biurze,nie wychodzi na dwor,jak pali w biurze wtedy i tak dym rozchodzi sie po calym laborze,a mi momentalnie zasycha w gardle i trace glos,od dymu ;/ bleee paskudztwo,dobrze ze sie udalo i mam to za soba :)

Nie palę już 400 dni (+ 08g28m37s). Ilość niewypalonych papierosów: 12010. Będę żyć dłużej o 91 dni (+ 17g56m33s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4804,23 zł!

Witam Pachnąco 🌻 🌻 🌻 widze że w bardzo odpowiednim momencie wpadam sie przywitać mamuska 44 serdeczne GRATULACJE ...ależ to zleciało 400 dni BP 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 wirtualne kwiaty dla Ciebie... a wszystkich pachnących bez wyjątku pozdrawiam .... za oknem szaro buro ale na topicu ciepło i pachnąco jak zawsze całusy przesyłam 👄 👄 👄 oczywiście nadal pachnące

bardzo szybko mineły mi te 4 setki. Dziękuję WAM. A teraz podpisuję listę przed weekendem, myślę, że będzie on cieplejszy niż dzisiaj ranek. U nas wiele taki damski wiatr, łeb chce urwać, a moje kości zaczynają trzeszczeć i boleć, chyba jakieś chorubsko się zalęło. Spadam popracować, choć z wielkimi oporami. Miłego dni.

mamuśka 44 wielkie gratulacje 400 dni super wynik życzę Ci by to 400 mnożyło sie i mnożyło bez końca 🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 ja dziś po pracy na uczelnie jak co tydzień a Wam zyczę miłego piątku i popołudniu i pachnącego oczywiście

mamuśka brawo za te 400 dni bez fajki 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 kwiat]🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 kwiat]🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 kwiat]🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 x 2 to dla ciebie ;) 200 kwiatów x 2 = 400 za 400 dni bez fajki

Witam:) Gratulacje dla mamuska44 👄 zleciało, co nie? Ja mam przeboje z zębem, który po 3 wizytach u stomatologa boli jak cholera i nkt nie wie, dlaczego? Łykam ketonal ale ile mozna? Już mam dość tego bolącego stanu. Kto przeżył ból ósemki- ten wie, o czym pisze...:( Już nawet sobie pomyślałam, że zaraz odpalę faje i ućmie ten ból:( Genialne to było:( nie zapale przecież:) Pozdrawiam Wszystkich BO, trzymam kciuki za stan niepalacy:D Regres:) Tuszu Ci zabraknie na te kwiatki:P Ale fajne to:) bella-> pozdrawiam.

Już mam dość tego bolącego stanu. Kto przeżył ból ósemki- ten wie, o czym pisze." ja wiem :( tez żarłem ketonal,tak mnie pieruńsko bolał :( a że był weekend to musiałem do poniedziałku czekac Jovik lec czym predzej do dentysty:) i bedzie po bólu

witajcie witajcie ja wczoraj mialam maly kryzysik 38,6 stopni strasznie mna telepalo i bylo mi zle niestety dzieci chorowac nie daja wiec najadlam sie mase tabletek i dzisiaj juz jestem jak nowonarodzona ;) u nas pada jest szaro buro i ponuro szok

Regres..napisałam, że byłam już 3 razy z tym zębem u dentystki. Nic nie pomogła.... bo nie wie, jaka przyczyna bólu. Przepisała ketonal, antybiotyk, i kazała zrobić RTG tej ósemki:( Tak chodze ponad tydziej jak neptyk:( buuuuu.........

mamuska---moje gratulacje za 4-ry setki zycze Ci aby smierdziel nigdy niezaprzatal glowy 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Wszystkich pozdrawiam pachnaco :)

loris---nie przejmuj się :) oczywiście,że rozmiar 38 to nie jest wielki rozmiar...nie masz się czym denerwować:)Ja też ostatnio poszalalałam i kupiłam kurtkę,chociaż ani mi nie potrzebna ani nie mam kasy:D Co do wyglądu to moje zdanie jest takie,że ważne żeby dobrze czuć się samemu z sobą i to wtedy widać-taką pewność siebie.I czasem taka kobieta jest tysiąc razy ładniejsza niż jakaś zakompleksiona,choć zgrabna laska...A co do humoru,to solidaryzuję się z Tobą ,bo zbliżają się TE dni i czuję ,że ciężko będzie.....

Witam🌻 Loriś---> Ty masz cos z mojej córki albo ona z Ciebie:p Jak czytam Twoje posty to jakbym moja córke slyszała...powtzrza mi, ze zdanie iinych ludzi jej nie obchodzi, ze żyje dla siebie, że nigdy chłopaka bo po co jej jakies zobowiazania??? No- ale jak trafiła na tego "swojego" to juz nic nie mowi:P:D Obie macie podobne dudze:D Dzisiejsza noc przespana, dopiero wstałm:classic_cool: ząb mniej boli, jestem szczęśliwa:D ale to ketonal zrobił swoje:( Ja nie lubię robic zakupów:( taki typ jestem:( a juz wybierać łaszki to koszmar...wtedy biore ze soba moja siostre i jakos to nam idzie:D Pozdrawiam babeczki z topiku i 2 dorodne męskie okazy (Złośliwiec i Regres). Miłego weekendu:D pa:D

ale mam nerwa od samego rana wszystko mi z rak leci jezdze po wszystkich kto mi sie nawinie i jeszcze cholera ten smierdziel mnie przesladuje dobrze ze jestem jeszcze w domu bo w pracy napewno bym siegla po niego ide na popoludnie to napewna pokusa bedzie mniejsza jeszcze otworzylam okno zeby przewietrzyc mieszkanie to sasiad akurat pod moimi oknami traktor wlaczyl i wszystki smrod wlazl brbr:( sorki dzien dobry wszystkim --spadam---milego wekendu :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować