Regres 0 Napisano Luty 1, 2011 a ze tak spytam ... Vonk jak idzie twojej mamie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 1, 2011 Witam w swiecie przytomnych...:) Wczoraj połozyłam sie spac o 17.00 i wstalam dziś o 7.00 :D:D Odespałam bale i poprawiny....:P Bo ja nie należę do "nocnych Marków" :) Widze tu Teysi, Gosie, Pysie...witajcie babki, skoro tu trafiłyście to liczcie się z tym,że Was szybko nie wypuscimy- mówie poważnie. Tu przebywa sama elita, tak więć to do czegoś zobowiążuje- do BP:) Trzymam za Was kciuki:) Złośliwiec- przybywaj, mamy nowych mieszkańców na topiku....:) Lorika- motyle w brzuchu?:D No to powodzenia:) Pozdrawiam serdecznie- Regres nie gniewaj się, bo na topiku jesteś jednym z 2 rodzynków:) Można się zgubić w tłumie:P:P Pozdrawiam serdecznie...wiecie co? Jeszcze czuję ten smród fajek z imprezy....bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 1, 2011 Regres nie gniewaj się, bo na topiku jesteś jednym z 2 rodzynków" to mnie musicie wygrzebać:P Joviś jak ja mogę sie na ciebie gniewać ? To niemożliwe :D Fajnie że przybyły nowe osoby :D I tak jak Jovik pisze jak już tu traficie to szybko was nie wypuścimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska tęcza 0 Napisano Luty 1, 2011 witaj załogo :D:D jestem szczęśliwa bo sesje zaliczyłam baardzo pozytywnie, a w dodatku jade wkrótce na pare dni w Bieszczady z kuzynami :) nowym osóbkom gratuluje tafnej decyzji i bede trzymac kciuki, za mnie tez trzymali wiec teraz sie rewanzuje :D aber123, pysia35, mamuska44, regres, jovik, zlosliwiec, lorka i tych których pominełam - pozdróweczki a do gośki dymacej jeszcze- wiem, to 'trudna' decyzja, pełno pytan nad dreczy- czy wytrzymie? jak sie bede czuła? czy nie przytyje?, ale nie bedziesz wiedziała dopoki nie spróbujesz. Moja kolezanka mowiła mi , ze nie potrafiła rzucic ze wzgledu na słaba silna wole, wiec zdenerwowana postanowiła zrobic pewnego dnia 'eksperyment' jak to ujeła metoda małych sukcesów- zaczeła pewnego ranka i załozyła sobie ze nie bedzie palic do południa, od południa ze nie zapali do wieczora. Nastepnego dnia, przysięgła sobie potrafi nie zapalic cały dzien i tak oto nie widziałam jej z fajką juz tydzien :) wiec może to nawet jest jakas metoda. Jak to ktoś kiedys powiedział "nikt nie powiedział, że życie nie jest usłane rózami"- tak samo tutaj, wiadomo ze nie bedzie łatwo, ale od czego jest ten topki i ludzie na nim- bedziemy wspierać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 1, 2011 a co tu taki skapy ruch?? widze ze jak mnie nie ma to pograzacie sie w zalobie;) he he nie mialam ostatnio na nic czasu ani tez weny do pisania,zagladalam czytalam i znikalam,ale zawsze duchem byla z wami a wiecie ze za niedlugo stukna mi 3 latka?? 23 lutego w samo poludnie :) witam nowe osoby tutaj znajdziecie to czego szukacie i po latach nadal tu bedziecie :) z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 1, 2011 żabko poprosimy o nową liste :D Mamy nowych załogantów :D Dobrej Nocy :D ide spać bo ledwo już patrzę dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Luty 2, 2011 Witam i starym zwyczajem życzę miłego pachnącego dnia. Spadam popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 2, 2011 witam życze miłego pachnącego dnia ciesze sie ż enasze pachnące grono sie powiekszyło przypominam nasze motto MY NIE PALIMY A PACHNIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 2, 2011 no to sie wyspałem :D troche pracy dzisiaj mam w robocie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 3, 2011 Lorika... a kto to zna scieżki studenta????? Gdzie się szlaja?? Wiem tylko,ze o 21.20 byłą na gg w domu:P:P:P A co? Sobowtóra spotkałąś? Wiesz Lorika, te motyle to są nie zaleznie od wieku zakochańca, ja chyba jeszcze jakiegos jednego mam...:D No załogo, rozpoczynamy dzień słonecznie, wyobrażamy sobie te pąki na drzewach, to pachnące wiosna powietrze!!!!! Złosliwiec- kaj jesteś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 3, 2011 Jovik ja tez chce już Wiosny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 3, 2011 Jeżeli ułozona dziewczynka to na pewno nie moje dziecię:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 3, 2011 Lorika- a zdrax, co Ty w tej galerii robisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 3, 2011 loriś pewnie galerjuje :P czuję że będe chory:O narzeczona mnie chyba zaraziła bo ona w domu zaśpikana :O za duzo całowania chyba było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 3, 2011 no no Regresku :) co za duzo to... nos puchnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 4, 2011 Pobudka:) Zgdanijcie, co tak wcześnie robie przed kompem?? Ano ...gotuje fasolkę po bretońsku:D Tak przed pracą:P No musiałam, po pracy mam inne plany:p Kochani....melduje sie, trzymam za "nowych" kciuki i zwołuję stałych bywalców! Żabka- prosimy o liste, Złosliwiec- wołamy o kciuki:) Załogo- witaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aaaavila 0 Napisano Luty 4, 2011 gotuje fasolkę po bretońsku" chcęęęę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 4, 2011 witam popoludniowo weekendowo :) Jiviku ja tez cem fasolke ja tez buu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 4, 2011 loris jak to jedyna firma to juz i tak cie znajdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 4, 2011 joviku jak tam? deptansko na steperku odchodzi?? ja wlasnie ide deptac,obiadek trzeba spalic :) milego popoludnia Wam zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 4, 2011 sadny.. własnie mi przypopmniałas,ze mam steper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D Sprzatałam na Wigilie i schowałam go do szfy:D I teraz mi przypomniałas:P ale obsuwa:(:(:( No to trzeba go odkurzyc:P Pozdrawiam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pysia35 0 Napisano Luty 4, 2011 Hallo, pozdrowionka :) U mnie już 12 dni:) bez palenia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 4, 2011 no ja na dzisiaj skonczylam deptac :) jovik jovik ale wtopa he he jak moglas na miesiac odstawic go do szafy? :) ja juz sie tak przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie dnia bez godzinki deptanska,a wczoraj zapatrzylam sie na telewizornie i deptalam godzine i 10 minut :) loris :) wierze,ale pewnie pol dnia wystarczyloby zeby jakis taki cie znalazl :P he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 4, 2011 i stało sie :O Jestem chory :O zaśpikany,zakasłany z bólem głowy :O przeleżę weekend w domu do poniedziałku mam nadzieje minie :D od narzeczonej odpocznę parę dni :P aczkolwiek mamy gorąca linię telefoniczną ... pozdrawiam prawie juz wieczornie nowicjusze jak tam wam idzie Pysia te 12 dni to już baaaaardzo dużo w walce z nałogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 4, 2011 Regresku wracaj do zdrowia :) ja sie tez na szisiaj pozegnam ide odpoczac :) dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aber123 Napisano Luty 4, 2011 Witam Jovik ciekawe jak Twoja smakuje, ja właśnie dzisiaj swojej resztki dojadałam :P Pysia35 gratulacje :) daj nać jak sobie radzisz i czy bardzo Cię jeszcze ciągnie :) regres szybkiego powrotu do zdrowia niebieska tęcza dzięki za pozdrówki :) dla całej ekipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 4, 2011 sadny dzien ,aber obiecuje wam ze postaram sie szybko wyzdrowieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 4, 2011 witam życze miłego pachnącego weekendu Regres wracaj szybko do zdrowia ja tez jestem zaziebiona, słabiutko się czuje , ale jeszcze mam 2 egzaminki do zdania Jak sie uda to w pniedziałek wieczorkiem stawiam :):)i obiecuje , ze będe sie częściej pojawiać. Ostatni siepo 5 godzin bo urlopu nie dostałam i ttrza sesje zaiczać i od pracy chodzić a yu jescze dom, dziecko aj ae juz widać koniec i to cieszy no to spadam pachnąco macham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Luty 5, 2011 hmmm...gdzie jest DODOB?????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 5, 2011 siemka dawno mnie tu nie było :D pozdrawiam wszystkich bywalców pachnące grono i chociaż za oknem wietrznie ponuro i deszczowo :D to życzę wszystkim miłego dnia bp wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba jovik lorika pachnaca aga mamuska44 Vonk ojejku jejku wiewióreczka_33 farbowana_lisica madziuchna04 zabka sadny dzien mordusiak Basiek1 dodob abert123 Pysia35 niebieska tęcza TEYSI Gośka dymiąca jeszcze Regres pozdrawiam tez tych, co przez omyłkę nie wymieniłem i tych co nas po cichu podczytują i maja chęć rzucić palenie :D bo nie palić to coś pięknego :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach