zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego weekendu :D i tak w pierwszej kolejności :D mamuska 44 za dwa pachnące lata gratulacje i ślę ukłony w twoja stronę zabka :) gratuluje za te 2 tygodnie BP zuch dziewczynka bardzo bym chciał żeby ci wreszcie się udało pokonać śmierdziela, bo zasługujesz na to pachnaca aga moje gratulacje za 16 rocznice ślubu i z tej okazji wznoszę za was dziewczynki toast lampka szampana i stukam się z wami stuk stuk stuk :D STO LAT !!! STO LAT !!! STO LAT !!! wszystkim pachnacym dziewczynkom po kwiatku a chłopakom graba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 BP 16 09 2011 1. Zlosliwiec -----------2349 BP (08.04.2005) (6 LAT 5mies 8 dzien) 2. Jovik------------------2228 BP (05.11.2005) (5 lat 10 mes 11dni) 3. Sadny dzien ---------1294 BP (23.02.2008) (3lata 6 mies24 dni) 4. Ojejkujejku ------- >1014 BP (07.12.2008) (2 lata 9 mies 9 dni) 5.Pachnąca Aga------1013 BP (06.12.2008) (2 lata 9 mies 8dni ) 6. Regres ------------- 866 BP (01.05.2009) (2 LATA 4 mies 15 dni) 7.Vonk --------------- 738 BP (05 09.2009) (2 lata 11 dni) 8 Julka01------------ 731 BP (13 09 209) (2 lata 3 dni) 9.Mamuska44 ------ 728 BP (16.09.2009) (2LATA ) 10 Lorika ----------- 610 BP (11.01.2010) (1rok 8 mies5ni) 11Grzeslaw-------- 606 BP (15 01 2010) (1 rok 7 mies 1 dni) 12. dodob------------- 430 BP (14.07.2010) (Rok 2 mies 2dni ) 13 kaja_------------- 365 BP (17 09 2010) (11mies 30 dni) 14.xx444-------------- 304 BP(20.11.2010) (9 mies27 dni) 15 madziuchna ------ 298 BP (22 11 2010) (9 mies 25 dni) 16monamas---------- 220 BP (07.02.2011) (7 mies 9 dni) 17Mariola18-----112 BP (27 05 2011) (3 mies 19 dni) 18 Trufelka------ 49 BP (30 07 2011) (1 mies 20dni) 19@gusia-------->24 BP (23 08 2011) (24 dni) 20.Żabka -----16 BP (01.09.2011) (16 dni) 21 Nevada----- 9BP (07 09 2011) (3 dni) Mamuśka Gratulacje Pachnąca Aga Gratulacje Złosliwiec Ja też bardzo tego pragne dla siebie :D oby to ostatni raz,jak sobie przypomnę jak ciężko jest na początku to aż mnie skręca nie chciałabym przez to znów przechodzić.:D Grzesław Agusia ale najlepsze jest to że juz nie muszę wstawac w nocy by zapalić i biec ze spaceru szybko do domu bo mi sie chce palić Jestem WOLNA sama decyduję co zrobić nie rządzi mną już papieros:D I dopiero teraz dotarło do mnie jak to strasznie śmierdzi bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 zabka:) jak wiesz to już za sobą masz najgorsze dni BP :D i myślę ze to już koniec ze śmierdzielem trzymam kciuki BP ze ja jak paliłem to nie wiedziałem ze tak okropnie śmierdzi palacz bleee :( i jak w bezczelny sposób oszukiwałem rodziców ze nie palę :( bo nie palić to jest cos pięknego i być wolnym człowiekiem nie zależnym od śmierdzącego nałogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 pachnaca aga skoro tak to DUŻO SZCZESCIA DOSWIADCZONEJ PARZE ;) I KOLEJNYCH PIEKNYCH WSPÓLNYCH I SZCZĘSLIWYCH DNI DLA WAS :D życzy regres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Witam Was Mamuska ale Ci zazdroszczę tych 2 lat bez papierosa i życzę Ci byś dalej nie paliła:-) Pachnącą aga wszystkiego najlepszego z okazji 16 rocznicy ślubu i życzę Tobie z mężem abyście dożyji złotych godów:) Żabka dzięki za listę i brawo za 16 dni bez papierosa i życzę Tobie by to był ostatni raz:-) @gusia Tobie też brawo za to, że jesteś z nami:-) Madziuchna Tobie życzę zdrowia i tego abyś dała radę ze śmierdzielem Złośliwiec Tobie również życzę zdrowia:-) Regres siema Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Mamuśka - za rocznicę, pachnąca Aga za wytrwałość :( Żabko - wcale nie nudzisz - fajnie, że chce Ci się z nami pogadać Złośliwcze - zdrówka życzymy i dziękujemy za wsparcie - wszak TAKI weteran w niepaleniu jest dla nas "latarnią" hihihihihi :) dla mądrych Kobietek i rozsądnych Facetów - pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 stawiam szampana:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Wszystkiego najlepszego Kaju z okazji jednego roczku bez papierosa:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Mamuśka zdążyłam z życzeniami:-) Gratulację i trzymaj tak dalej :-) Pamiętam jak niedawno zaczynałyśmy a to już 2 lata... Pachnąca aga wszystkiego dobrego:-) Żabcia trzymaj się bo warto...wiem że nieraz jest ciężko bo sama to przechodziłam ale będzie lepiej.... Pozdrowionka dla wszystkich pachnących:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Dzień dobry:) Pachnąca Aga W piękną rocznicę ślubu-życzę duuuużżżo miłości Kaja To już roczek BP-GRATULACJE!!! To dziś imprezka u Ciebie:) Dla wszystkich niepalących udanego i pachnącego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Żabko Dziękuję za listę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 mamuśka gorące gratulacje i życzę samych pachnących dni :) piękne jest to co napisałaś Kaju i Tobie też ;* pachnąca aga najlepszego ;* Ja nadal nie palę, choć przyznam, że nieraz mam ochotę. Strasznie bezsensowny etap nastąpił w moim życiu. Ciągle zmieniam prace, bo nie spełniają moich oczekiwań, ale tak na prawdę się nudzę tym po prostu. Tak jak w Twojej stopce Złośliwiec - nie wiem dokąd zmierzam, nie mam celu. Nie cieszą mnie rzeczy materialne, kasa, imprezy, poznawanie nowych ludzi, z którymi rozmowy są monotematyczne, jestem totalnie znudzona życiem cały czas szukam w sobie odpowiedzi, czego oczekuję od życia, albo co pragnę robić, by czuć spełnienienie, ale w rezultacie popadam w coraz większą paranoję. Podobno ludzie bez pasji są jak inwalidzi drugiej kategorii i chyba tak się czuję Jednym słowem w dupie mi się poprzewracało ;P pozdrawiam gorąco ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Loris to nie dobrze,nie podoba mi sie taki Twoj nastruj :( ja teraz jade na solarium z kolezanka ale jak wroce to pogadamy ok?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 chętnie porozmawiam ;) choć obawiam się że tu raczej psycholog był by pomocny ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 sądny baw się dobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 juz jestem Loris taki dol nie sluzy niczemu dobremu,idz na solarium,na basen,przelec kogos,zrob cokolwiek ale odzyskaj radosc zycia musisz nauczyc sie cieszyc z malych rzeczy,glupi steper-male a cieszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 a co do mysli o papierosie to wiesz ze jak zapalisz to poczujesz sie jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 kaja gratulacje za rok nie palenia Witam Lorisie :) szczegolnie ciepło i cała załoge zycze miłego weku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 no to ide ogarnac autko,bo juz jest tak uswinkane ze az wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Witam Was w słoneczny ciepły jeszcze letni dzień:-) Sądny dzień dopiero było lato, a Ty do solarium popierniczasz?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 he he latem tez chodzilam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 ilez tego lata bylo?dzisiaj jest bardziej lato niz bylo latem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 No niestety te lato mam się nie udało i o bikini trzeba było zapomnieć :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Witam Was Wszystkich serdecznie.Przesyłam najszczersze gratulacje Wszystkim weteranom nie zapominając oczywiście o nowicjuszach; mamuska44 2 lata BP. GRATULUJĘ. Pachnąca aga życzę Ci moc najszczerszych życzeń z okazji 16 ROCZNICY Ślubu,niech Wam się szczęści na dłuuuugie lata.Tort wspaniały - dziękuję.Życzę Wszystkim dużo pachnących dni.Żabko dziekuję za listę,również mocno trzymam za Ciebie kciuki jak i za pozostałych nie palących. POZDRAWIAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Grzeslaw dziekuje @gusia dziekuje lorika dziekuje Regres dziekuje minal wlasnie roczek,jestem szczesliwa ,fajnie jest nie palic,, wiem ze musze byc ostrozna,jednak tak z dnia na dzien i udalo sie aby tak dalej Zycze Wam tez wszystkim roczkow, kolejnych roczkow az do konca swiata abysmy nie zapalili juz Jutro bedzie lepiej a gdy sie budzimy znowu jest dzisiaj , czyli nie ma żadnego jutra to tylko złudzenie tak samo jak wczoraj juz nigdy nie nadejdzie . Zostaje wiec realne dzisiaj z ktorym moge cokolwiek zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 kaja__ moje gratulacje :) Loris jak sie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 Kaja gratuluję Roczku bez papierosa.Życzę Ci następnych pachnących długich lat.Mnie jeszcze brakuje 2 miesiące,żeby obchodzić roczek BP.Szczerze mówiąc to nie przywiązuję do tego uwagi. Cieszy mnie,że wreszcie nie palę.Zaraz lepsze samopoczucie i w ogóle chce się żyć.Po prostu nie palę i już.Pozdrawiam pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 17, 2011 sadny dzien dziekuje bardzo,dla tych gratkow warto bylo nie palic xx444 dziekuje masz super podejscie ,wlasnie tak powinno byc,trzeba nauczyc sie nam cieszyc z faktu ze nie palimy,to juz za nami to bylo glupota:):):) Tobie tez juz za pare dni minie rok i napewno kolejne za nim pozdrawiam Zabko ;) dziekuje za liste:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevada_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 witam ponownie dzieki @gusi doszlam do wniosku, ze warto zainwestowac w tabex i wraz z nim zaczelam od poczatku, tym razem razem jestem odpowiednio zmobilizowana. :) troche mnie nie bylo, ale w domu zastalo mnie kilka problemow i nie mialam czasu... widze, ze wszyscy sobie swietnie radza, ciekawa jestem kiedy sama o sobie bede mogla napisac, ze rzucilam i nie pale tyle i tyle :) najfajniejsze w tabletkach jest to, ze nie ma tego desperackiego uczucia jak przy samej silnej woli, ze czlowiek po scianach by chodzil, cos w dloniach trzymal itd dzionek leci calkiem spokojnie i to jest najfajniejsze :) tymczasem uciekam i do jutra, buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach