Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna87

zakochałam się w kobieciarzu:(

Polecane posty

Gość naiwna87

...w najgorszym typie faceta..ale głupia jestem:/

Gość blesjaaa
Wspolczuje :o.

Gość woman in love
o to tak jak ja. Kochał mnei do czasu ale ciągle te kobiety wokól niego w końcu powiedział mi ,że jest kobieciarzem i nie chce mnie zranic. 4 msce temu odszedł i ma to czego chciał :) wspolczuje

Gość woman in love
na początku myślałam ze go zmieniłam trrwalo to dopuki nie wyjechał i nie zylismy w odleglosci reszte histori pewnie mozecie sobie wyobrazic

Gość naiwna87
Mi powiedzial identycznie...ze chcialby ze mna byc, ale wie ze nie bedzie wierny i nie chce mnie zranic, bo jeszcze nie dorósł... MImo to od 2 lat sie za mna ugania... Nie rozumiem tego:(

Gość załamana_ona
odkochaj sie czym predzej.. oni sa slodcy, czesto urokliwi... pragniemy ich ,ale to nie jest warte pozniejszych lez

Gość naiwna87
chcialabym sie odkochac, ale on nie daje mi zapomniec... Dlaczego faceci sa tak okrutni i bawia sie uczuciami...:/

Autorko wszystko jest z tobą w porządku. Gdyby bylo inaczej nie bylabyś kobietą. Dla was taki facet to najwartościowsza partia. Nigdy nie patrzycie na inne cechy faceta takie jak: inteligencja, sila, odwaga,mądrość, wrażliwość, pracowitość itd.

Gość Gladiusss
Kobiety również potrafią bawić się uczuciami. Są przy tym wyrachowane, interesowne i mają gdzieś, że kogoś ranią.

naiwna87 => Żaden kobieciarz w życiu się nie określi takim mianem, więc jeśli to jest autoreklama to się nie przejmuj: prawiczek, bądź niemal prawiczek ;)