Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarolineeM

Mam starszny kompleks powodem sa bardzo krotkie nogi.Rujnuje mi zycie

Polecane posty

Gość CarolineeM

mam 170 wzrostu piekne piersi, waskie biodra, ogolnie mam super figure od pasa w gore. Oprocz tych nog, wygladaja jakby nalezaly do innego ciala, niskiego. Wiele lat sie uczylam to maskowac. Ciemne getry szpilki albo czarne buty zawszze. nawet w lecie i bardzo krotkie szerokie spodnice. to jedyny dol jaki ubieram niestety :(:( Najgorzej jest gdy np jestem z facetem i on wtsaje z lozka i sie tak krepuje ze moj sekret wyjdzie na jaw. Mam ladny tylek i zgrabne szczuple nogi ale w porownaniu do mojego tulowia wygladaja super nieproporcjonalnie jak nogi karla. Jezu jak mi to niszczy zycie, CO ja bym oddala za normalne nogi, zeby nie musiec nosic tych pieprzonych obcasow. a jezeli chodzi o bikini i wyjazd do jakiegos egzotycznego kraju tak bym chciala...:( Moj facet jedzie sam bo ja po prostu tak sie wstydze. zaplanowal caly wyjazd a ja nie moge. Czy ktos ma taki problem? Co ja moge zrobic?

Gość gracja nie dziś prowokacja
na ten wyjazd- nie mogłabyc kupic klapek na ktounie gubej, przeciez śa takie, b. ładne, a an wieczory sandałki na korkowym koturnie, kurcze z checia obejrzala bym twoje zdjecie zeby ci napsicac, bo byc moze przesadzasz.... moze sobie to troche wyolbrzymiasz...

Gość Vonna as
ala ludzie kurva mają problemy :-O "jestem piękna, ładna, zgrabna, opalona no wogóle miss ale nogi mi nie pasują " to weź se strzel w łeb i wybaw społeczeństwo od swojego przygłupiego mózgu ludzie mają nie takie wady i pragną żyć, wyjeżdżać na egzotyczne wakacje

Gość Vonna as
i jeszcze ma faceta który chce z nią być a ta pierdoli o nogach , bo kurva naoglądała sie w necie lasek z photoshopa , zmierzyła se i sie nie zgadza wymiar...wymień sobie mózg...kiedyś w życiu będziesz ukarana za takie malkotenctwo, stanie sie tragedia i wtedy docenisz ale będzie już za późno

Gość CarolineeM
moze sobie strzele w leb wlasnie bo tyle lat nie moge juz sobie z tym poradzic. to wyglada paskudnie po prostu

Gość zapytammmmmm
a ja mialam odstajace uszy, przez 27 lat mialam kompleksy, co mialam zerobic, walnac se w leb? zrobilam sobie operacje, a ty nog nie zoperujesz wiec musisz je zaakceptowac!

Gość CarolineeM
to wyglada jak cos takiego u Jessici te same proporcje. Metrowy tulow

Gość CarolineeM
Gość CarolineeM
jak ks tego nie ma to nie rozumie. Widze wszedzie dziewczyny kobiety z normalnymi nogami. Moje sa karlowate, nienormalne. Jakies zaburzenie genetyczne. Dodam ze moj ojciec ma tak samo krotkie nogi jak ja.