Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

Gość olka 24
a poza tym wiesz co to jest opieka nad niepełnosprawnym dzieckiem?

Oj Predatorko, od jakiegos czasu chyba masz problemy i je "przelewasz" w odpowiedziach na posty innych ludzi:)

Gość olka 24
Predatorka po prostu chyba z nudow wymadrza sie na kafeterii , przed chwila czytałam jakis jej durny tekst!

Gość żałość nad żałościami
czasem mi się wydaje że facetów tak nauczyły mamusie ,zawsze im się wszystko należało i zawsze byli święci ja pierdolę takich mężusiów potem a szczególnie takich co myślą fiutem i są fiutami ,podziękował :( trzymaj się autorko ,masz nie lekko chociażby ze względu na środowisko w jakim mąż się obraca :( kutas pierdolony a funkcjonariusze policji to nie rzadko są kanaliami :(mi zostaje tylko współczuć

Gość ytytytytytytyttyy
na takie pieprzenie : ty wybralas, widzilay galy co braly, znalas go wczesniej, to az mnie krew zalewa ! ludzie sie zmieniaja ! pozyjecie troche ze swoimi mezulkami, to ciekawe czy np: po 15 latach nadal bedziecie uwazaly, ze jest taki sam jak w dniu slubu ?! zakochany, wierny, uczciwy itd. watpie !

Gość ytytytytytytyttyy
ale w tym naszym kraju norma jest OCENIANIE INNYCH ! szczegolnie jak sie ich nie zna !

Gość żałość nad żałościami
autorka pewnie nie pisze bo kilka zjeb dostała :( pewnie od wzorowych żonek albo starych panien rozgoryczonych

Gość żona,arzż
Dzięki za wszystkie pozytywne ,jak i negatywne wpisy(też dają do myślenia) Chyba to nie będzie niekończąca się opowieść(jak ktoś zasugerował) Mąż oświadczył mi smsem ,że wieczorem wyjeżdża w sparawach służbowych do Łodzi. Chyba pisałam wam wcześniej,że chce sprawdzić karte kredytową, po wielkich problemach odzyskałam hasło. Mąż opłacił pobyt w Karpaczu na 3 dni. Zapłacił kartą kredytową. Ogólniena karcie brak 3 tys. Jestem w pracy teraz, nie za bardzo moge pisać , ani skupić się na pracy. Nie mam pojęcia co robić.

Gość gdzie krym gdzie rzym
ale ćwok :(ciekawe no ciekawe rozdwoji się czy jak :(zajebiste wczasy na tydzień 3tysie(ja na miesiąc tyle nie zarabiam a z facetem za pobyt płacimy za noclegi średnio 40-70zł od osoby) aby pociupciać jakąś kurwe z ogolona pizdą ,szmaciarz. Autorko tylko nie daj się potem przebłagać ,że on zbłądził i prosi o wybaczenie. Ma szmaciarz dowage pieprzyć osiedlową kurewkę to niech ma odwagę aby na nia pracować i ja utrzymywać:( tylko czemu gnida się nie przyzna "bzykam taką kurewkę maludką niedorozwiniętą z sąsiedniego osiedla" kłamac to ma odwagę ,brać kase ze wspólnego konta na luksusowe wczasy też ma odwage ale do przynania się zabrakło

Gość gdzie krym gdzie rzym
doczytałam 3dni a nie tydzień , ale sie zbulwersowałam

Gość Rządam rozwodu
takiego wyślij smsa. Niech sie bawi z maludką wesolutko. Chyba masz cały materiał do rozwodu. Napisz gdzie on w Karpaczu się zatrzyma, może ktoś życzliwy fotki Ci podeśle:)

Gość oj racja racja
ytytyty masz racje. Ja jestem 20 lat po ślubie .10 lat wspaniałych, następnych 5 już złych, teraz koszmar. Mam 5 dzieci, 2 pary bliźniaków . Pracować nie pracowałam bo jak? Teraz po tylu latach jestem dla niego nikim, gzi się z moją koleżanką, Ona nie ma dzieci ,postawiła na kariere. Był czas ,że jej zazdrościłam, ale poszłam do psychiatry(nerwica,depresja,agrofobia) Pomogło mi i to bardzo. Jedno mi utkwiło w pamięci mam 5 dzieci, mam dlakogo żyć, bede miała do kogo odezwać się na starośc. Ona ma 43 lata i ma tylko kochanka, fure i chate . Kto jest lepszy? Kto ma więcej? Odpowiedzcie sami. Autorko ja też jestem z tobą. Wiesz dlaczego jestem nikim ? Bo mu tego nie udowodniłam, choć wiedzą wszyscy co on robi to ja jestem zła, jestem jemiołą na drzewie bo nie pracuje, on zarabia. Piątka dzieci sama się wychowała odstęp koło 4 lat. Dodam dom na wsi, ogród i sad 16 arów. No mąż pracował ,koło domu nie tknął palcem od lat. On pracuje ,ja nie robie nic.(to według niego.

JAk strasznie Ci współczuje i jednocześnie podziwiam. Zawsze w takich chwilach, tj. jak czytam tego typu wyznania myślę sobie, że każdą kobiete może to spotkać, już chyba nikomu nie można ufać. Jak można po tylu wspólnych latach bycia z kimś, wychowywania dziec itp. zrobić cos takiego. Mi się to w głowie nie mieści. Raz tu na forum czytałam historię dziewczyny, która opisała jak załatwiła kochankę męża. Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że telefonicznie umowiła się przedstawiajac jako osoba dajaca jakąś ofertę korzystną i gdy ta lala przyszła na umówione spotkanie to kobieta ją zaskoczyła i wygarnęła, że wie o niej i o mężu itp. Tak czy owak było wesoło, a dziewczyna sie zmieszała, ale nie wiem co było dalej. Zbieraj dowody i trzymaj się ja bym się chyba zapłakała na śmierć, a może zacznij opowiadać mężowii że jedziesz na weekend do Karpacza - ciekawe co by zrobił...?

Gość moje szare komurki
dobra myśl z tym karpaczem :) zbieraj masę dowodów

Gość żona,arzż
To jesze ja w celu wyjaśnienia Kasa znikęła z karty od lutego ,tyle ta Asia musiała go kosztować,na weekend jedzie czyli na 3 dni. Znam adres pensjonatu,ale nie mam możliwości tam jechać i go złapać!. Podjęłam się opieki nad dziećmi kuzynki ,Jadą uczćcić swoją 5rocznice ślubu. ( paradoks, mi się rozwala małżeństwo , oni świętują) Nie moge tego odwołać. Zwolniłam się z pracy ,jestem w domu , siedze i mysle ,co mam robić. Nie wiem co robić?

Gość zbieraj dowody na fiuta
nie trać czasu , będziesz w domu to nawet przerzuć wszystko i przejrzyj.... już masz brak zaufania on poszedł do kurwy ty nie miej przy grzebaniu żadnych wyrzutów sumienia

Gość jak juz ustalisz wszystko
rozwiedziesz sie z nim?

Gość nie chłopak
no to powiedz mu, że będziesz miała dziecko kuzynki na weekend i w związku z tym postanowiłaś sprawić dzieciakom niespodziankę i zabrać na weekend w góry. Koleżanka poleciła Ci świetny pensjonat w Karpaczu (oczywiście ten sam co ich, podaj mu dokładny adres i powiedz, że koleżanka świetnie zna się z właścicielami i może załatwić Ci zniżkę). Po co masz się nudzić w domu jak on będzie na wyjeździe służbowym?

Gość wyslij tam kogoś zaufanego
niech im zdjęć narobi, sama przeszukaj mieszkanie, zbieraj dowody - w tym tempie bedziesz sie mogla pozbyc dziada za jakiś tydzien

Gość zbieraj dowody na zło
mi sie wydaje,że autorka powinna :( przecież olał ja i rodzinę przykro stwierdzić ale nad instynktami nie panują zwierzęta, tak mało nas od nich różni :(

po co podawać adres, zaraz sie ten duren zorientuje, ze autorka juz wszystko wie i nigdzie nie pojedzie. A niech jedzie

Gość zbieraj dowody na zło
w sumie racja :( po co ten adres

wiesz nawet na te 2 dni oplacilabym prywatnego detektywa :) oplaci sie :) bedzie za nimi chodził, narobi fotek, bedziesz miala niezbite dowody potem odczekasz jakiś czas (pewnie tez coś sie wydarzy) i będzie mogl sie wypierac ile mu sie podoba, a wtedy ty wystawisz mi walizki za drzwi. Ten pomysl zeby zadzwonic do tej laski jako konsultantka kosmetyków jest świetny, wystarczy tylko dobrze sformuowac pytania ankiety.

Gość on fcale nie jest śprytny
kto robi przelewy z inetrnetowego konta albo płaci kartą kredytową jak wszystko małżonka sprawdzi :P głupek wybiera się kase i robi się to inaczej ....detektyw jak z świni rumak

Gość żona,arzż
Ktoś wcześniej napisał,że może nie mam z kim pogadać. Tak nie mam. Jestem z tym praktycznie sama. Traktuje kafe jako pamiętnik,sory, ale to też mi się przyda. Raz pomagacie mi myśleć, po drugie mam zapisane co myśle ,robie. Czego oczekuje? Udowodnić sobie ,a przede wszystkim jemu że jest zerem,nikim. Nie mam zamiaru oskubać go z kasy. Znam go , jestem pewna ,że się nie rozwiedzie. Jest za wygodny ,tu ma wszystko , tam nie wiem co. On szykuje się na wyjazd dzisiaj,ja bawie dzieci od jutra. Mam ochote zarezerwować pokój w tym samym pensjonacie na dobe. Nie wiem , sama. Do karpacza mam godz. drogi. może tam to zakończyć. Dzieci nawet by sięnie skapnęły ,że gdzieś pojechałam. Wróciłabym w nocy. pomóżcie

no to zostaje separacja i podpisanie intercyzy :)

Gość nie chłopak
jeżeli chcesz tam jechać to tylko i wyłącznie z kamerą inaczej nie masz po co, bo znając życie będzie się wypierał w żywe oczy. Już chyba lepiej będzie wynająć detektywa.

Gość przekop najpierw kompa
zrób screeny wyciagów ,sprawdź archiwum gg,.Przetrzep ciuchy moze ma jakieś paragony w spodniach z zakupów dla nie.

weź nawet poszukaj jakiegoś hakiera coby pomógł się włamać na jego pocztę ;) i wszystko przekopiuj zgraj na jakąś płytkę albo zrób plik rarem i zipem porządnie zabezpieczony kluczem/hasłem o wysokiej sile czyli cięzkie do złamania

Gość a mi się wydaje że śprytny
ale nie docenił żony. Zlikwidował wyciągi papierkowe, niby zablokował dostęp przez net. |Nie docenił jednak żony. Może go jego były zawód przyćmił. Były pies czyli pan i władca. A tu żona okazała się mądrą osobą. Chyba nie znacie gliniarzy. To skurwiele ,nie widzą nikogo po za sobą. Władza wali im na dekiel. Poczytajcie topiki