Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

Gość Nie wierzę nie wierzę
Mąż jedzie się bzykać z inną , a zona chodzi na spacery z psem i szyje firany, a w międzyczasie robi korekty... ?????????????? Toz baba musiałaby mieć nerwy ze stali, by coś takiego zdzierzyć!!! Nie wierzę, ze to prawda i tyle.

Ojjj poczytaj od poczatku;) Chodzi z psem bo bacznie obserwuje gdzie maz przebywa,a firany szyje u kolezanki z aparatem przy oknie zeby porobic maludkiej zdjecia i temu mezowi. A tak wogole to podoba mi sie to ze tak sie pomylila w tym smsie bo faktycznie pasuje do niej:maludka,zeczywiscie rzy Tobie jest maludka i ten twoj maz tez takie powinien miec okreslonko na tym formum bo sie nie umywa do ciebie w swoim zawodzie:) Podoba mi sie-walcz kobietko:)

przepraszam za bledy ale rozumiecie-pozno juz:)zapomnialam o korektach:a co ma kobieta plakac jak maz byly policjant a szuka dowodow na niego?bardzo dobrze inaczej nic by nie udowodnila. Kiedys cztalam na forum jak kobieta sie rozwiodla z mezem majac 52 lata i dopiero zaczela cieszyc sie zyciem bo po slubie strasznie sie zmienil,to jest odwaga:)zycze takiej samej i mysle ze tez zaczniesz zyc i korzystac z zycia:)

A tak nawiazujac bo tak mi przez mysl przemknelo teraz ze tak zyjecie z kims i meczycie sie tyle lat po slubie i wkocu rozwod jak u tej 52 latki to dopiero jest terapia szokowa.Facet mysli ze nic nie jest w stanie go zaskoczyc a tu bach:):):)

Gość qqqrka.
a powiedzcie, skad sie wzielo to maludka??Bo czytam od poczatku ale w srodku kilka stron przepuscilam i teraz niewiem.... a co do autorki, jesli to prawda i nie prowo to naprawde podziwiam cie za stalowe nerwy...ja bym nie wytrzymala!!!!!!mialam podobny przypadek z mezem i smsami do i od kolezanki, wygarnelam mu od razu!!!

Gość czytam ten watek i
czekam na wpis zony jak tam wizyta u kolezanki i zdjecia.Przez to zastanawialam sie co ja bym zrobila na jej miejscu i w sumie to nie wiem na dzien dzisiejszy.Mysle ze od razu wyrzucilabym mojego meza za drzwi i wniosla pozew o rozwod w ten sam dzien,ale ja wiem jaki on jest i wiem ze by sie przyznal i bylby skruszony i nie robil problemow.No ale nie wszyscy faceci sa tacy bo trafiaja sie tez tacy przebiegli obludnicy jak maz autorki a to juz inna bajka.Z nimi nie mozna tak i autorka dobrze zna swojego meza,wie co z niego za ziolko i wie doskonale jak zareaguje i jeszcze by z niej zazdrosna wariatke zrobil.Wiec majac doczynienia z takim typkiem zrobilabym to samo,zero emocji tylko cichaczem zbierac dowody zeby mu galy z orbit wyszly na sali sadowej.I wiem ze ciezko ale na Twoim miejscu zono pojechalabym tam ale porobic im zdjecia i tyle i dalej robilabym zamieszanie.Trzeba wymyslec cos takiego co zapamieta do konca swych dni osiol jeden stary:)pozdrawiam

Gość czytam ten watek i
a co do maludkiej to zobacz na pierwszy wpis autorki i na sms od kochanicy maludkiej

Gość isssssiiiiiii
Autorko! Co się dzieje? Napisz nam.............

Gość żona ,arzż
Jestem jestem, wczoraj nie miałam siły pisać, zdjęcia porobiłam,ale wykończyło mnie to psychicznie. Nie spałam całą noc,spaliłam 2 paczki papierosów,oglądając film z naszej 15-tej rocznicy ślubu. W domu będe koło 15 ,napisze co i jak. Dzięki za wsparcie. Jest mi potrzebne.

Gość qqqrka.
ach, no tak faktycznie ;) autorko, daj znac jak se poradzilas. Wspolczuje i trzymam kciuki za dobre zakonczenie

Gość dawnie
zastanawiam się dlaczego pozwalasz na wydawanie wspólnych pieniędzy w taki sposób. Wypłać wszystkoz konta . JUż zdecydowałaś o rozwodzie? bo jeżeli nie to dlaczego pozwalasz na taki obrót spraw? Teraz powinnaś poprosić kogoś aby zawiadomił telefonicznie i anonimowo,że coś się stało w domu , Ty nie odbieraj jego telefonów i najlepiej się ukryj aby nikt ,poza nim nie mógł tego sprawdzić. Ciekawe czy przerwie weekend i przyjedzie. Ty zawsze możesz udawać że nie masz pojęcia o co chodzi , w tel siadły bateri in takie tam bzduryna wyjaśnienia. Chodzi o to abyś sprawdziła czy Twoje bezpieczeństwo coś dla niego znaczy

Gość takaanieinna
śledzę cały topik i podziwiam za wytrwałość i siłę, nie zrób jakiegoś małego błędu bo cała sprawa może się rozj..bać, pozdrawiam i trzymaj się kobito :)

Gość podchody z tym dzwonieniem
to jak jak rada nastolatki. litości. zdradzana żono nie działaj pochopnie. zbieraj dowody.ja kiedyś zrobiłam piekło jak przeczytałam , w telefonie mężą "przecież wiesz,że kocham tylko ciebie" i oboje mi się wyparli,że to takie żarty były, a lafiryndę znałam od dziecka. byli ostrożni.wiedziałam,że coś jest nie tak,ale nie mogłam udowodnić. gdybym nie działała pod wpływem emocji to sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. dowody,dowody i jeszcze raz dowody. Ty już z niego nie będziesz miała męża. zawsze będzie ona między wami,także nie patrz na to co ludzie powiedzą, że dzieciom będzie przykro. ja też tak myślałam i teraz to mam dopiero jazdy z pseudo mężulkiem. lafirydna wydoiła głupka z kasy i wyszła za mąż.dzieci urosną i odejdą każde w swoją stronę, a Ty będziesz musiała żyć z wytłukiem. jesteś jeszcze młoda,więc życie przed Tobą droga autorko. pozdrawiam ciepło. trzymaj się!!! :-)

Gość lgljhlju
Autorko najwyraźniej Twój mąż przechodzi kryzys wieku średniego. Poczytaj sobie o tym. Na Twoim miejscu poszukałabym prywatnego dedektywa przez internet i zatrudniła , żeby zebrać niezbite dowody jego zdrady.Musisz je mieć, żeby wygrać sprawę w sądzie. Potem będą alimenty dladzieci i Ciebie. I zrobiłabym to choćby z zemsty, żeby udowodnić jemu i jego współpracownikom jaki jest beznadziejny w swojej pracy.

Gość lgljhlju
W pracy i nie tylko, w życiu również. Teraz on jest szczerze zakochany, młode ciałko pachnie mu okrutnie, hormony szaleją.Jednak przyjdzie taki dzień, że mu perzejdzie. Zatęskni prawdopodobnie za Tobą, dziećmi, psem, za domem. I to tylko teraz od Ciebie zależy czy wytrzymasz do tego momentu, czy będziesz umiała być z nim dalej, czy też rozwiedziesz się. Na pewno nie patrz na dzieci, znajomych rodzinę, bo to oni nie przeżyją życia z Tobą . Bądź egoistką. Pomyśl o sobie. Masz teraz czas przeanalizować swoje życie z nim, czy warto walczyć i czy dalej dasz radę tak żyć. A swoją drogą poszukaj dedektywa z innej miejscowości i zbieraj dowody. Szczerze na Twoim miejscu to teraz poczekałabym sobie do czasu zebrania niezbitych dowodów, a potem oczyściła wspólne konto do zera i pieniądze schowała. Ukryłabym równiweż wszystkie drogocenne rzeczy z domu. Wówczas uderzyłabym w niego. Może konfrontacja z nim i jego kochanką? Może niby przypadkowe spotkanie z nimi i wtedy powiedziałabym im, że już się nie muszą kryć, że i tak już masz niezbite dowody i, że życzysz im udanego życia, jednocześnie wręczając pozew rozwodowy i walizki męża. Kochana lepszej satysfakcji nie można mieć! Gwarantuje Tobie, że mężuś i jego panna po zamieszkaniu razem szybko zaczeli by mieć problemy. Oj zacznie wtedy tęsknić do ciepełka domowego, pysznych obiadków. Dopiero wtedy się obudzi z kryzysu wieku średniego! Z tego co czytam, jesteś fajną i mądrą kobietą, a ta MALUDKA nie sięga Tobie do pięt. Życie można sobie ułożyć w każdym wieku, a po takiej perfidnej zdradzie ciężko zaufać już mężowi. Kochana trzymam kciuki i życzę ogromnej wytrwałości!

Gość dlatego ja od pewnego momentu
nie mam zaufanych przyjaciólek i koleżanek trzymam raczej z facetami ;) jakoś koledzy nie ruszają lasek kolegów tak nagminnie jak robią to baby autorko jeszcze bardziej ci wspólczuję bo to gliniarz :(

Gość dlatego ja od pewnego momentu
dlaczego ma mu się dawać niby przebłagiwać? niech kutas pozna jak to słodko i niech żałuje prawda? co przysstawiał mu ktoś gnata do głowy żeby chuja w jej (maludkiej) pizde wkładał ,co to ma kurwa być? człowiek ma rozum ponoc i to go rózni od zwierzęcia, czyż nie tak? potem będzie autorka całe życie żałować jak mu sie da przebłagać i wybaczy..on wtedy uzna..droga wolna mogę robić co mi się podoba a ona i tak mnie z powrotem przyjmie... faceci to egoiści myslący częściej małymi głowkami..tymi w gaciach

Gość IlonaW
A Ty skończ już z tym Księdzem. Na każdym wpisie to samo. %^%^%^^&

Gość do kochanka ks
Litości!!!! Przestań wklejać na wszystkie topiki ten chłam!!!! Dziewcze, wg mnie i innych forumowiczów, jest niezrównoważone psychicznie,zrobiła z siebie pośmiewisko nie tylko w Polsce, ale również poza granicami kraju. Kariera ks w kilka chwil prysła jak mydlana bańka.Jest wszędzie spalony. Nie zwracajmy uwagi na jej wypociny to się może uspokoi. Nawet mi się pisac juz o tym nie chce. Zal mi księżulka. Boże strzez nas od takiej miłości..!!!!! :-0

Gość tez sie zastanawiam

Gość tez sie zastanawiam

Gość hereszka
Ja mieszkam niedaleko Karpacza, jak coś to mogę zabawić w dedektywa. Jestem trochę młodsza od Ciebie, ale mam już męża i mogę sobie wyobrazić przez co musisz przechodzić. Trzymam za Ciebie kciuki, trzymaj się!

Gość takaanieinna
ja również :)

Gość takaanieinna
ja również się zastanawiam co to za cisza, żeby nie było że zgadzam się na zabawę w detektywa hihi

Gość bo to jest cisza przed burza
taka mam przynajmniej nadzieje :)

Gość coś za bardzo mi ten temat
przypomina majtki za pralką i jeszcze jakieś podobne dwa były.... Dlatego nie wierzę. :-P

Gość autorko no i co ?????????????
jak sprawy ??????

Gość autorko odezwij sie!!!