Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

ja pierdole ale zbolałe chuje..czemu tak robią? co zapachnie im młoda wygolona pizda ?a co ze starą mamuśką i to 3ch nastolatków gruba i brzydka...masakra zabawiać się z taką .może mu dupe do anala wystawiła ...ja pierdole co za fajans klejony

Gość byc moze nie mam racji, jesli
ta lafirynda nie jest taka stara bo ma 35 lat, ja mam 32 :) ale nie zmienia to faktu, ze jest brzydka i gruba... w kocu 3 ciaze pozostawiaja slad. a ma sie za cudnosc nad cudnosciami.. takie sa chyba najgorsze...

Gość kiedys zdradzana teraz czujna
przeczytałam wszystkie wpisy autorki, reszty nie czytałam (sorry) autorko wielki szacun za spokój i opanowanie!!! prawda jest taka, że tylko w ten sposób można gada wykończyć, emocje nie są dobrym doradcą, w przypływie złości mozna tylko głupot narobić... mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie i że pokażesz mężowi gdzie jego miejsce!!! a dziuni mozesz na sam koniec tylko powiedzieć, że mąż sypiał nie tylko z nią i że okazało się, że gdzieś złapał jakąś chorobę weneryczną albo jakiegoś hiva ;) młoda się posra w gacie ze strachu ;) możesz ją jeszcze postraszyć że jej ojcu powiedziałaś o wszytskim i że tatuś córce qwie więcej kasy nie wysle ;) trzymam mocno za ciebie kciuki :* zdawaj nam relację na bierząco :*

Gość raisaraj
być może nie mam racji =>> pogódź się z tym, że masz męża- chuja, a nie zwalasz całą winę na kobietę. ona też jest niezła z tego co piszesz ale chyba twój mąz jest dorosłym czlowiekiem i umie decydowac o sobie?? współczuję kobietom takim jak ty, które mają klapki na oczach

Gość czytam od początku
i zaglądam codziennie ale teraz to mnie trafiło.... mąż biedny żuczek zaśłepiony a ona ta zła lafirynda co go omamiła... no ku.wa... co to za tłumacznie??? co on ma 5 lat??? jak facet nie chce zdradzić to powie "nie dziękuję, w domu czeka na mnie żona" dla mnie moment w którym dowiedziałabym się o zdradzie byłby końcem mojego małżeństwa.... nie wybaczyłabym zdrady... choćby to było po pijaku i tylko raz.. dla mnie to byłby o 1 raz za dużo... tyle mam do powiedzenia...

Gość masz dobry towar
wsólczuję autorce

Gość Cdnn
Ciąg dalszy nastąpi?

Gość czytam od początku
pomaranczkaaaaaa znam..... ale w tym wypadku ono u mnie nie dziala... na samą myśl mnie odrzuca... i wiem ze nie potrafilabym mieszkać, zyć a już napewno spac z mezem wiedzac ze mnie zdradzil...

Gość ASIA20lat
O NIE!! JAK ODKRYLAS ZE JA Z MOIM MIŚKIEM COOO?? ON I TAK KOHA MNIE I BENDZIEMY RAZEM !!!!!! I NIE JESTEM Z NIM DLA KASY!!

Gość patinati
tak to jest jak chlopu piz.a siadzie na oczy! ech faceta trzeba ciagle kontrolowac bo inaczej to zawsze pojdzie w lewo ,może nie chodzic cały czas za nim ,lekka kontrola nikomu nie zaszkodziła ,ale mieć ograniczone zaufanie;) niech wie stanowczo gdzie jest jego miejsce!!!!

Gość zero gliniarzy!!!!
co za bydlaki!

Gość ano bydlaki
ja też dziękuję :( będę się z daleka od takich trzymać

Gość noicodalej
autorko-miałaś zaglądać -gdzie,więc jesteś

Gość Normalnienormalna
Kobiety pisza tak jakby były święte! Przeciez kobiety też zdradzają, lub poprostu wpieprzają się komuś w życie z butami tak jak ta kobieta od MYSZKI..to też jest obrzydliwe! Kobietą tez brak kregosłupa moralnego..

Gość czern i biel
wiec tak, każdy facet, a w szczególności policjant, powinien mieć nad sobą bat w postaci: gdy zdradzi , penis powinien mu odpaść. Szczere współczucia dla autorki postu, oraz wszystkich żon policjantów. My powinnyśmy dostawać szkodliwe, za to że z nimi jesteśmy.

Gość autorko odezwij sie

Gość nudyyy
autorko napisz coś!!!

Gość wstydwstydwstyd
Bosshhee ale jesteście tępi!! Pytania jak u przedszkolaka...proste! jesteś beznadziejna, fatalna, brzydla, makabryczna itp

Gość potrojny wstydzie
wstydz sie wstydzie wstydz i czytaj wylacznie topiki dopasowane do twojego poziomu.

Gość Autorko dlaczego nie piszesz?

Gość Yakko
żona, odezwij się...

Gość dgsdxe
Napisz coś...

Gość autorko odezwij sie

Gość agresywny pies przewodnik
autorka was olała bo byliście/byłyście wredni/wredne

Gość i co teraz zrobisz
up, moze autorka sie odezwie...

Gość raczej nie.....
no cóz temat też podobny , ale czytałam ,że 90% zdrad odkrytych jest właśnie przez tel. czy e-mail.