Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wspoczuje ci autorko, ale teraz przynajmniej masz dowody czarno na bialym! Wykorzystaj to. Chyba nie chcesz do konca zycia tkwic w tym bagnie. Pusc mu nagranie- jego mina bedzie bezcenna!! Co teraz zamierzasz? Dalej grac w kotka i myszke czy sie ujawnic Pozdrwaiam M

Gość wiesz jesli to prawda autorko
to ja szczerze wspolczuje zycze ci dobrych wyborow i poznania kogos kto cie porwie do maludkiej nie podniecaj sie tak bardzo tym ze on zone w choja robi;)bo to przewaznie jest tak ze zony nie daja albo maja mlodych kochankow i dlatego gosc leci na byle co:D wiem co mowie bo facet 40 a facet 30 to jak wieprzowina do cieleciny:D

Gość moze i prowo ale ...
Moze ta cala historia to i prowokacja. Ale uwazam, ze zawse warto wziac i poczytac takie histori i zapamietac sobie sposoby zdradzanych zon, bo nigdy nie wiadomo czy nam sie to nie przyda ;)

Gość ciekaweEEEEE
a dlaczego autorka juz nie pisze tak czesto jak kiedys? a moze brakło pomysłu na tę prowokacje????

Gość ok ja zaraz spadam
fajnie sie czyta ale u nas jest piękna pogoda i od wczoraj juwenalia :) hurra trzymaj się autorko

Autorko gdzie jestes?Ostatni raz pisałas 11.05 ijuz cisza,reszta to podszywy.Rozumie,ze powoli zaczyna docierac do ciebie co sie dzieje,stad cisza i nic sie pewnie nie chce...czekamy na to co dalej u Ciebie?

Gość poleconympolecanym
Mam przeczucie, że u autoki wczoraj rozpętało się piekło. Myślę o Tobie dziewczyno. Mam nadzieję, że moje przypusczenia sie nie sprawdziły. Serdecznie pozdrawiam.

Gość aleeeee temat
żona pisz co dalej!!!!

Gość wadad
zona pracuje w Carrefour na stoisku miesnym.Wczoraj pisała tak w innym topiku.Wiec pewnie jest w pracy...

Gość Autorko napisz!

Gość gfuwhvyucyt
Kurwa ile mozna czekac az ta baba napisze cokolwiek!!

Gość kix
Autorko, co u Ciebie?

Gość matyjaszczyk
i koniec tematu;/

Gość żona,a raczej żona zdradzona..
witajcie zaglądnełam tutaj przypadkiem sory ale nei mam czasu na rozpisywanie sie .powiem wam tylko ze znalazłam sobie fajnego kochanka i nie mam czasu na sprawdzanie męza to juz mnie nie interesuje. pozdrawiam

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
a nie mowilam ze tak bedzie?

Gość lateksowe wdzianko
przecież gołym okiem widać,że to podszyw :D

Gość bartek_27
szkoda bo temat ciekawy i od początku trzymałem kciuki za powodzenie tej dzielnej kobiety

Gość btbttrbbdfs
up

Ten post wyżej do podszy jak nic! Z resztą autorka już się zalogowała i jest czarna.... Codziennie tu zaglądam z nadzieją że autorka napisze jak tam dalej potoczyły się jej losy. Trzymam kciuki za powodzenie. Po Twoich postach można wnioskować, że jesteś mądra i rozważną kobietą a taka zasługuje na miłość i szacunek. Zbieraj dowody i wykończ skór..... Staraj się patrzeć pozytywnie w przyszłość, wiele ciekawych lat może Cię czekać. Powodzenia!!!

Gość szukam masażysty
frika8 w odróżnieniu do autorki tego topiku Ty piszesz jak zakompleksiona głupia baba wychowana przez jeszcze ... babę którą cieszą nieszczęścia innych bo w ten właśnie sposób sie dowartościowują takie babska. czy to Ci sie podoba czy nie KAŻDY zasługuje na miłość i szacunek. Mąz autorki topiku tez jak bys nie zrozumiała to jasno to piszę i jego młoda kochanica również.

do szukam masażysty Nie rozumiem z kąd atak na mnie? Oczywiście, że wszyscy zasługują na miłość i szacunek. Ale wypowiadam się kierując słowa do autorki, a nie do maludkiej bo ona tego przecież nie czyta. Co więcej uważam, że czasem zdrada ma swoje plusy, bo po co dwoje ludzi ma tkwić w związku bez miłości, ognia i uśmiechu na twarzy skoro mogą być szczęśliwymi z innymi osobami. Tyle tylko, że w przypadku autorki jest to ewidentnie szał po 40 i prawie wszystkim facetom odwala w tym czasie. Jedni potrafią z tym walczyć i nie skaczą w bok, a inni no cóż są słabi, a potem żałują.... Acha i jeszcze jedno...wcale się nie dowartościowuję czytając o tym jak ktoś ma przejebane w życiu, potrafię panować nad emocjami.... A to czy mam gorzej czy lepiej to moja sprawa, jak będę chciała rad i opinii to założe topik i wtedy możesz się wypowiadać, a teraz to wara od mojej osoby!

Gość niektóre baby to jednak głupie
do szukam masażysty: Puściłeś/aś żonę/męża w trąbę z kimś innym i teraz szukasz usprawiedliwienia (każdy zasługuje i takie tam)?

Gość szukam masażysty
jestem ta maludką a mąż autorki to mój ojciec co zmajstorwał mnie z szympansicą a teraz posuwa

Gość prawda jest taka, że sami rozw
aliliście ten topik:( Kobieta ma problem i po prostu chciała się wygadać a tu ciągłe ataki, że prowokacja, że zmyśla. Porównywanie tego wątku do opowieści jakiejś smarkuli to przecież idiotyzm. Nie dziwię się autorce, że nie ma ochoty z wami dyskutować.

Gość szukam masażysty
ach ach zaproponować 3cik ja jacuś i żona jacusia?

Gość hbdrgb
Autorko, odezwij się...

Gość no włsasnie !!!
odezwij sie jak sprawy !!!

Normalnie czytałam z wypiekami, jak dobrą powieśc!! Autorko - podziwiam za cierpliwośc i sline nerwy, aj bym nie wytrzymała i od razu wykrzyczałabym w twarz mezowi co o nim myslę. Twoj mezczyzna to dno! Mysl nad tym jakby tu się od niego jednak uwolnić! Może coś sie uda wymyslić! Trzymam kciuki za cała sprawę!!