Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam_

ona 35 on 50 ...

Polecane posty

Ma to sens? Jak sądzicie?

nikt się nie wypowie? szkoda:(

Gość teterterteer
Zajebiście :) A może o dziesięć lat starszy jeszcze, co? ;)

Gość doszlo do penetracji
jak dla mnie tez nie

za duza ta roznica, tak myslalam. tez mam obawy i coz widac jednak przepasc jaka nas dzieli, a mimo wszytsko nie umiem tego zakonczyc

Gość asdfg
spróbowac można,nie takie róznice były i sie udawalo

Gość teterterteer
No pewnie - dla kasy. Dla niej to warto. ;) BTW: Jakie kompleksy trzeba mieć żeby wybierać sobie takich partnerów? :)

zle sie z tym czuje wszystkim.On jakby mogl nieba by mi przychylil, a ja jednak mam mnostwo watpliwosci. Glupia jestem i tyle! Powinnam to dawno zakonczyc i nie mialabym dylematow.

jak dla kasy to mogłaś sobie już znaleźć dziadziusia na wykończeniu, po co się męczyć i truć starymi jajami jeszcze tyle czasu...?

Gość teterterteer
Równie dobrze mogłabyś sobie znależć kulawego ;) Odpuść go sobie.

Nie o kase tu idzie - na pewno! Kompleksow takze nie lecze tym"zwiazkiem" tak wyszlo zaczelismy rozmawiac , spotykac sie i coz. Zakochal sie jak malolat! Sadzilam ze ja tez ale to nie milosc z mojej stony, choc nie umiem odejsc i sie z nim nie kontaktowac juz! No walnelo mi na mozg jak nic!

Gość a co sadzicie
ja 35 on 45

10 lat to do przejscia jeszcze:)

Gość nie bierzcie sobie takich
starych pryków ! Toć to już trupem trąci, w gaciach zima...po co, pytam ?

Walnęło Ci na mózg przede wszystkim dlatego, że szukasz porady na forum. To Twoje życie i sama powinnaś wiedzieć co jest dla Ciebie najlepsze A facet w tym wieku wbrew pozorom może dać Ci duzo więcej niż niejeden rówieśnik ... I wcale nie mam tu na myśli wątku finansowego

Gość szukana szukana
ja mam 24 moj facet 37 i to ma sens ;)

to ma sens, bo on jeszcze młody jest.

Jak ja mam to zakonczyc. ? Nie umiem, bo go zranie jak nikogo wczesniej! ale narozrabialam! nO nic tylko w leb sobie walnac za glupote!

Gość szukana szukana
chyba wiesz jak jest z nasza dojrzaloscia i facetow :) mysle ,ze masz szanse ;) moze byc pieknie jesli cos dla siebie znaczycie

Gość pomaranczowsza
jezeli sie zastanawiasz, co prawdopodobnie jest jakis powod (powody?) poza roznica wieku ... a ze roznica wieku jest takim konkretnym faktem, uzywasz jej jako 'kropki nad i'. gdybys miala lat 15, a on 30, albo ty 20, a on 35 ... wtedy nad roznica wieku trzeba byloby sie powaznie zastanowic, jako nad problemem samysm w sobie. ty prawie dziecko, nastolatka, ledwie po szkole, on dorosly, dojzaly w pelnie uksztaltowany facet, ty jeszcze nie wiesz kim jestes/bedziesz. ale poniewaz w tym momencie oboje jestescie doroslymi osobami, roznica wieku nie ma znaczenia. ma natomiast ew. znaczenie roznica stylu zycia, planow zyciowych, itp. i nad tym trzeba bylo by sie powaznie zastanowic. znam kilka szczesliwych zwiazkow z podobna, a nawet wieksza roznica wieku. sama jestem w zwiazku z 14 letnia roznica wieku. sek w tym, ze jak wszystko inne dziala jak w zegarku, porozumienie, wspolen spedzanie czasu, braterstwo dusz, pozadanie, podobne zainteresowania (niekoniecznie wspolne) - wtedy o tej roznicy wieku nawet sie nie mysli, jest to zupelnie nieistniejaca sprawa.

50 latek to już nawet nie jest dojrzały...on już jest "przejrzały" jak mówiła moja babcia o starych owocach :D

Gość teterterteer
szukana szukana - ty jak coś doradzisz to tylko walnąć i patrzeć czy równo puchnie. bua haha

Gość pomaranczowsza
jezeli wasz zwiazek nie ma sensu, to nie dlatego, ze jest roznica wieku, ale dlatego, ze go nie kochasz.

Gość szukana szukana
to twoje zycie. nie szukaj rad u tutejszych desperatow. rob co ci serce kaze

Gość teterterteer
dokładnie... to już dziadek ;) ja nie wiem, czy nie stać jej na kogoś w podobnym wieku albo młodszego?

Gość szukana szukana
tetereter wal sie wapniaku.brak ci jaj - twoj problem :P

Gość mużka sylka
dla mnie tylko taki związek ,jesli obydwoje są dojrzali, oczywiste.Znam mnóstwo podobnych par, którym w ukryciu zazdroszczę

no właśnie w młodszym wieku ta różnica nie ma aż takiego znaczenia, tzn. kiedy ona ma np. 20, a on jest pod trzydziestkę bo choć są być może na innym etapie życia, to oboje są bardzo młodzi - ergo uda im się zgrać i stylem życia, zainteresowaniami, znajomościami, seksem... Gorzej kiedy jedna strona jest jeszcze młoda, jak ta 35 latka i jest w związku ze starym fecetem...co będzie za 5, 10 lat ? Ona będzie miała 40, 45 lat, a on już będzie miał 60 ! Toć to już dziadek będzie... Mam znajomą, która ma 33 lata, a jej facet 58. Są razem jakieś 7 lat. O ile wcześniej udawało im sie dogadywać, tak teraz ona już nie moze patrzeć na tego starego dziadka. Zupełnie rozeszły się ich drogi. On już jest po prostu stary :O