Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help.p

Czy któraś z was zmieniała nazwisko w mBanku ??

Polecane posty

Gość help.p

Czytałam regulamin mBanku odnośnie zmiany danych osobowych ale tam zmiany nazwiska można dokonać na 2 sposoby: 1) zmiana nazwiska w jakimś mKiosku podczasu gdy w moim mieście jest tylko mKiosk partnerski a z tego co zrozumiałam to co innego niż mKiosk 2) zmiana danych za pośrednictwem poczty powteirdzona przez notariusza. Ja nigdy nie była u notariusza a przecież on mi chyba tego za darmo nie potwierdzi. Do mPunktu nawet nie mam co iść bo tam baba nigdy mi jeszcze nie pomogła. Zawsze mnie dosyła do mLinii, ale w mLinii mi powiedzieli że nazwiska przez telefon nie zmienię.

Gość to po jakiego groma
masz konto w takim debilnym banku, ja jak mam coś do załatwienia to idę do swojej doradczyni i ona wszystko robi, a jak coś nowego sie pojawia to dzwoni i informuje, że są takie a takie lokaty itp.... ja przynajmniej wiem gdzie mój bank ma oddział i gdzie są moje pieniądze :O

Gość To po co ona tam siedzi?
chyba jest od tego jak dupa od srania,koszt potwierdzenia przez notariusza to 22zl.

Gość help.p
"to po jakiego groma masz konto w takim debilnym banku" Bo nic nie płacę za obsługę konta.

Gość Emmett Fitz-Hume
Zamknij dotychczasowe konto i otwórz nowe- na nowe nazwisko. Szybko, bezkosztowo :)

Gość to po jakiego groma
to jak nie płacisz za obsługę to sie nie dziw że Cie tak obsługują :D ale widocznie wolisz placić rachunki za fona i wisieć na jakieś mLinii :D

Gość to po jakiego groma
a i żeby nie było, ja mam konto w solidnym banku a obsługa to szalona cena mieięcznie aż 1 zł :D i wolę już tę złotówkę zapłacić i nie szukać wiatru w polu, albo zakładać na kafe takie topiki :O

Gość a co to za solidny bank
mbank jest internetowym ramieniem BRE banku trzeciego największego banku w Polsce 😴 poza tym ma oddziały tylko autorka pewnie w jakiejś wiosce mieszka

Gość pewnie że 500
ma bardzo mało oddziałów, bo to bank internetowy i co z tego, że ma wielkiego udziałowca - robi na niego i tyle BRE a mBank to nie jest to samo i jego o drugim nie świadczy, teraz większe banki kupuja te mniejsze w gorszej sytuacji finansowej

hehe jakiego udziałowca :D? to w 100% projekt BRE i jest jego integralną częścią :o

Gość pewnie że 500
a to dziwne że nie działa pod jego nazwą tylko jako mBank wystepuje ale ok, niech Ci będzie :P

Multibank też nie działa pod ich nazwą a także należy w 100% do BRE :p do innego segmentu rynku mają inną nazwę ;)

Gość ta już nie jeden wielki
zagraniczny bank buja sie z kryzyzem i po co się szczycić że jest w czołówce światowych i światowe banki upadały, a ludziom forsy nie miał kto wypłacać.,wystarczy na włochy popatrzeć co tam było

Gość ta już nie jeden wielki
a co to za solidny bank podniecasz sie bo sie wikipedi naczyłaś/eś ? :P

solidna grupa kapitałowa to podstawa , żeby nie było później takich zariowań jak z BZ WBK , który zostanie sprzedany bo jego irlandzki właściciel utpił kasę w kryzysie :o