Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana66666

PRYWATNE LICEUM opinie o ludziach ogólnie POMOCY

Polecane posty

Gość zalamana66666

Czy to prawda ze w prywatnych sa ofermy zyciowe i debile? ja nie chce isc do prywatnego a ojciec sie nademną wytrząsa nie chce byc jedynie córką bogacza wolałabym sama cos osiagnac a nie zerowac na kasie strego co powiecie? czy w prywatnych LO są debile zyciowi? szpanerzy itp?

Gość zalamana66666
nie wrzucam ich do jednego worka! przeciez pytam cie czy tak jest

Gość To po co ona tam siedzi?
Moja corka chodzi do prywatnego i wcale nie jest tak rozowo jakby sie moglo wydawac,poziom wysoki i naprawde musi sie sporo napocic,jak dla mnie to tylko odczuwam ulge w wszelkiego rodzaju skladkach,bo nic nas nie obchodzi po za czesnym,a tak nie widze zadnej roznicy,wrecz dzieciaki maja duzy nacisk na nauke i nie ma zmiluj,pomimo ze prywatne i tak sa uczniowie ktorzy zostali relegowani ze szkoly,bo albo nie podolali wymogom albo za absencje.

Gość kilka słów druhno
zależy w jakim ;liceum. w tym do którego chodziłam miałam wrażenie że jest reżim jak w Rosji odgórny. władze szkoły utrudniały wszystko uczniom. trzeba się było nauczyć niepisanych zasad, uczniowie przeciw dyrektor . dużo samodzielności trzeba, ale i poczucia że wszyscy za jednego. klasy bardziej zgrane są niż w publicznej. osoby od bardzo inteligentnych do tępych.

Gość gość
Moja siostra chodzi do takiego Liceum w Krakowie. To jest III Prywatne Liceum i nie uważam własnie zeby bylo w tym coś dziwnego bo tak czy inaczej tu troszke bardziej nauczyciele indywidualnie podchodzą do nauki i nauczania. I stawia sie duża wage do tego zeby szkolic młodziez jesli chodzi o języki obce.

Gość Poli Poli
Moja córka chodzi do katolickiego liceum im. Księdza Gostyńskiego w Lublinie. To dobrze jest napisane wyżej, że jest wyższy poziom, ale za to indywidualne podejście do ucznia. Moim zdaniem to lepsze rozwiązanie jest.