Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidocznaaaaa

Czytam topiki maturzystów i mózg staje mi w poprzek

Polecane posty

Gość te mechanik a ty po tych
studiach to bedziesz cos wiedzial oprocz tego ze skonczyles mechanike? w sumie wiecej nie musisz wiedziec bo w razie czego to sciage wyciagniesz :D 🖐️

Gość uczniowie dostosowują się
Można ich krytykować, ale faktem jest że to dorośli - nauczyciele ściślej biorąc, odpowiadają za ten stan rzeczy akceptując ściąganie. Nie ma mowy o poważnych konsekwencjach w przypadku przyłapaniu na ściąganiu, również na niektórych uczelniach wyższych jest to traktowane jak niewinny grzeszek. Wiecie, że nie wszystkie dzieci przystępujące do komunii wiedzą o tym, że ze ściągania należy się wyspowiadać? Nie chodzi tu o konkretne przepisy kościelne tylko o ilustrację przyzwolenia na ściąganie. Więc kochani nauczyciele - nie dziwcie się że uczniowie ściągają, skoro im wolno.

Gość adam7
Raczej przygotowują mnie do rzeczy praktycznych. Ja mam robić wszystko, żeby statek nie zatonął. Co do teorii, to jej rolą jest chyba kształtowanie prawidłowego myślenia, mało z niej w głowie zostaje. Prawdziwa nauka jest na praktykach. :)

Gość oto co ja mysle
no przecież pęsetę, a nie pensete

Gość hipokrądria
ja nie przeczytałam chyba tylko 3 lektur, ale to były czasy kiedy nie było internetu, galerii, i streszczeń chyba też nie.