Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

no nuuudy..A z medycznego punktu to niewiem,ale ponizej150 dorodly facet to troszke malusi,jak dzidzius

/pewnie roczniki statystyczne prowadzą/ To niech zacznął prowadzić na tych powyżej 185cm :classic_cool: a nie czepiają się marginesu społecznego :D.

Ja mam 159cm,Ale mam kolezanke..wyzsza o glowe odemnie,noi zwiazala sie z chlopakiem,on jest chyba nizszy odemnie..dlugo juz sa razem,pare lat..troche to bylo kontrowersyjne nobo ona wieksza..ale oni naprawde sie kochaja..:)

Gość ce n'est pas vrai
e może jeszcze urośniesz taki młody jesteś :)

Ja jestem 82,dawaj no ten wzrost zobaczymy ile centylow!!!

Gość ce n'est pas vrai
pamiętaj, że najważniejsze co się ma w głowie. Ostatnio spotykałam się z wysokim co prawda rok młodszym facetem i co z tego, to jeszcze gówniarz. Wybrał imprezki zamiast kobiety.

Niektore lubia nizszych..mam juz 2 przyklad wsrod moich znajomych:)

Gość ce n'est pas vrai
spotykałam się także z chlopakiem ktory byl ze mna równy lub mial +- 1cm róznicy ode mnie, do dzis sie przyjaznimy mimo ze nam nie wyszlo, bo liczy się osobowość

pamiętaj, że najważniejsze co się ma w głowie. Ostatnio spotykałam się z wysokim co prawda rok młodszym facetem i co z tego, to jeszcze gówniarz. Wybrał imprezki zamiast kobiety. gdyby pierwsze zdanie było prawdziwe to dalajlama zostałby Misterem Universum, takze wiesz...Po srugie, wysoki przystojny zawsze dostanie szanse,a to czy ją wykorzysta to już inna bajka.Niski czy w inny sposob nieatrakcyjny fizycznie nie dostanie tej szansy zaliczając kosza. I nie- nie mam do was żadnych pretensji, c'est la vie;)

Gość ce n'est pas vrai
napewno w pewnym stopniu masz rację. Moja mama głupio mówi: wysoki = przystojny

Gość ce n'est pas vrai
to jest tylko chory stereotyp, nie można się tak łatwo poddawać. Wiele osób mówi, że mężczyźni wolą blondynki i co w związku z tym? Mam się załamać bo kocham być brunetką?

Gość ce n'est pas vrai
Jest wielu przystojnych, zadbanych a jednak niskich mężczyzn, wiem co mówię.

/Jestem niski ciekawy link/ Pewnie jest tu pokazane czarno na białym kto ma szansę , bez owijania w bawełne :D.

ce n'est pas vrai to nie jest stereotyp, wzrost u facetów ma znaczenie, nie będę się wgłębial w szczególy to taki atawizm, który nam pozostał co do koloru włosow kobiet to rzeczywiście stereotyp że mężczyżni wolą blondynki, za to większość kobiet woli brunetow (którym de facto nie jestem) więc kolejny - na wstępie

Gość robbbbooo
ja chodziaż mam 182 wzrostu :) przynajmniej to mam :)