Go艣膰 Orientalnaa Napisano Maj 5, 2010 powiedzcie mi prosz臋, bo nie bardzo si臋 znam...czym sie kierowa膰 przy wyborze grilla elektrycznego..? czy kt贸ra艣 z was ma mo偶e taki? wpad艂 mi w oko ten model http://beta.myin.pl/grill-elektryczny-weber-q140-czarny,3657.html wygl膮da bardzo porz膮dnie, ale brak mi fachowca pod r臋k膮 niestety;) dajcie prosze znac, czy macie tego typu grille i jak sie sprawuja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Piertuszka Napisano Maj 5, 2010 Mam grill elektryczny, 艣wietna sprawa, bo jedzenie przygotowywane na nim jest zdrowsze :) bez t艂uszczu. Na co ja zwraca艂am uwag臋 to na firm臋, cen臋 i na spos贸b czyszczenia - bo jednak wyczy艣ci膰 takie urz膮dzonko nie jest 艂atwe. Kupi艂am taki http://www.stylowazastawa.pl/produkt/2924/Grill_elektryczny_Ariete_la_grigliata.html dodatkowy plus to taki, 偶e ma przezroczyst膮 pokryw臋 :) Tw贸j link nie dzia艂a wiec por贸wna膰 nie mog臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Maj 5, 2010 A ja mam i w ogole nie uzywam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasakak Napisano Maj 6, 2010 a ja mam taki http://www.euro.com.pl/grille/philips-hd4419-20.bhtml jest naprawde super. kupilismy go ze dwa miesiece temu i byl na promo za 250. ogolnie naprawde wart polecenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gupeek Napisano Maj 6, 2010 mam taki: http://www.agito.pl/grille-elektryczne/tefal-re-5000-raclette-simply-invents.0.342309.html?attr=1:214522 spisuje sie super :D rodzice i wielu znajomych tez ma takie grille marki TEFAL i wszyscy sobie je chwala! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mama3030 Napisano Maj 6, 2010 A czemu Dori nie u偶ywasz? bo ja s艂ysza艂am, 偶e du偶o pr膮du to ci膮gnie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Maj 7, 2010 Jakos nie wiem... Chyba mi sie nie chce go wyciagac i potem myc. To samo z wokiem. Stoi i sie kurzy. Raz na ruski rok! W koncu robie wszystko na pataleni. Jakos mi tak szybciej. A griluje na prawdziwym grilu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upallkkkkkiiii Napisano Czerwiec 28, 2010 Ja mam grila elektrycznego i jestem bardzo zadowolONA;) JEDZONKO PYSZNE MMM,.. dobrze ze jest sezon grilowania;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iza wrocl Napisano Lipiec 1, 2010 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grilekeee Napisano Lipiec 1, 2010 http://www.allegro.pl/item1093778356_grill_elektryczny_severin.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zapalenie 艣ci臋gna Napisano Lipiec 2, 2010 najwa偶niejsze w grillu elektrycznym jest to, 偶eby grza艂ka by艂a nad rusztem a pod rusztem wyjmowana tacka na skapuj膮cy t艂uszcz. Moja ciocia ma taki i jest rewelacyjny, wyci膮ga tylko ruszt i tack臋 -do mycia, poza tym ca艂y grill jest czysty, czasami tylko trzeba pzretrze膰. Ja natomiast dosta艂am taki model, 偶e grza艂k膮 jest pod rusztem, masakra! t艂uszcz kapie na grza艂k臋 i id razu si臋 pali, 艣mierdzi... Dodtkowo jak wszystko wystygnie to dopiero zabieram si臋 za doczyszczenie tej spalonej za ka偶dym razem grza艂ki -horror. dlatego tak rzadko go u偶ywam. Podstawa -grza艂ka nad rusztem, wyjmowany ruszt i wyjmowana tacka na skapuj膮cy t艂uszcz. To wszystko pozdrawiam:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zapalenie 艣ci臋gna Napisano Lipiec 2, 2010 chyba firma najmniej istotna w tym wszystkimm , chocia偶 zapewne mo偶e 艣wiadczy膰 o jako艣ci wykonania. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grilekeeehee Napisano Lipiec 7, 2010 http://www.allegro.pl/item1109530120_grill_elektryczny_severin_nowy.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Lipiec 14, 2010 dla mnie liczy si臋 przede wszystkim cena, a zaraz potem rozmiar gad偶etu tego typu. mam niewielk膮 kuchni臋, wi臋c gdzie艣 to wszystko musz臋 "upchn膮膰", a szafki niestety nie s膮 z gumy... je艣li o grill chodzi, to zelmer z moderni wpad艂 mi w oko, wygl膮da na por臋czny :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Mazda81 0 Napisano Lipiec 20, 2010 A ja widzia艂am 艣wietnego grilla na 1komp.pl. To grill elektryczny Philipsa HD 4419/20. Bardzo fajny jak za t膮 cen臋. Nic nie przywiera, ma pojemnik na t艂uszcz i da si臋 zdj膮膰 p艂yt臋 i nadaje si臋 do przechowywania w pozycji pionowej, co jest sporym plusem jesli kto艣 ma ma艂a kuchni臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dlaciebiewszystko 0 Napisano Lipiec 20, 2010 W sumie taki grill to fajna sprawa. Nie zawsze przecie偶 mo偶na wyjecha膰 na dzia艂k臋 czy nawet i艣膰 do ogrodu (je艣li pada) wi臋c takie grill elektryczny mo偶e uratowa膰 jak膮艣 rodzinn膮 imprezk臋 :D Na electro.pl widzia艂am takie urz膮dzenia. Sama nie posiadam wi臋c nie wypowiem si臋 na co zwr贸ci膰 uwag臋. Ale mo偶e nied艂ugo kupi臋 :-) jak sko艅czy si臋 lato :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malagenia Napisano Kwiecie艅 14, 2011 Ja jednak zamiast grilla elektrycznego wybieram ten gazowy. Przynajmniej potrawy smakuj膮 jak prawdziwie grillowane, a jest o wiele zdrowszy od w臋glowego, poniewa偶 nie osiadaj膮 na potrawach te oparty z w臋gla czy rozpa艂ki. Za to nie ma 偶adnych problem贸w z rozpaleniem grilla gazowego, a do tego samemu mo偶na sobie ustala膰 temperatur臋. W艂a艣nie sama zastanawiam si臋, czy takiego cuda sobie nie kupi膰. Na broilking.pl jest bardzo du偶y wyb贸r tego typu grilli, teraz tylko musz臋 wybra膰 sobie odpowiedni model. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kapucynkaaa Napisano Maj 9, 2012 no co艣 w tym jest, 偶e te grille elektryczne nie s膮 za fajne, jednak dla mnie to nie to samo, co grill z dymkiem odpowiednim klimatem. Sama si臋 przymierzam do tego, 偶eby w tym sezonie postawi膰 na jaki艣 grill z prawdziwego zdarzenia. Zajrza艂am na stron臋, o kt贸rej wspomina m贸j przedm贸wca i powiem, 偶e nie wiem na kt贸ry si臋 zdecydowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zakupowa Napisano Maj 10, 2012 w magicznej planecie znalaz艂am ciekawy wynalazek. niby grill elektryczny, ale ogrodowy. mo偶e to fajna opcja, bo nie trzeba si臋 martwi膰 o podtrzymanie ognia, sprawa w臋gla i podpa艂ki odpada. no i cena spoko, bo nieca艂e 100 z艂. co my艣licie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gorenje 0 Napisano Maj 14, 2012 Grill elektryczny jest fajnym akcesorium, ale trzeba dobrze si臋 zastanowi膰, czy naprawd臋 b臋dziemy go u偶ywa膰. Jak zosta艂o wspominane, takie urz膮dzenie trzeba po ka偶dym u偶yciu do艣膰 porz膮dnie wyczy艣ci膰, co mo偶e nas zniech臋ci膰 do jego u偶ytkowania. Je艣li jednak jeste艣cie zdecydowane to ch臋tnie polecimy Wam co艣 z naszej oferty http://www.gorenje.pl/sprzet_drobny/grille?c= 235802 fajny grill, z nieprzywieraj膮c膮 pow艂ok膮 :) Poza tym warto si臋 zastanowi膰 na przyk艂ad nad kupnem mikrofali z funkcj膮 grilla, mo偶na upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lilka007 0 Napisano Wrzesie艅 21, 2012 Bardzo fajnie do przyrz膮dzania da艅 na takim elektrycznym gillu sprawdza si臋 papier Saga One - up. on ma spokojnie taki wymiar 偶e w sam raz dopasowuje si臋 do szeroko艣ci grilla. zna kto艣 z Was? stosowa艂? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Wrzesie艅 25, 2012 Papier znam, ale na grillu go jeszcze nie stosowa艂a, gotuj臋 w nim na parze i piek臋, nie wiedzia艂am, ze do grilla tez si臋 nadaje :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kashashyna 0 Napisano Wrzesie艅 26, 2012 Ja mam Electrolux EasyGrill ETG 340! (poczytasz o nim tu - http://agdsprzet.com.pl/male-agd/grill-electrolux-easygrill-etg-340/) Na jesienne dni idealny ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Karolinka13 0 Napisano Wrzesie艅 26, 2012 My艣l臋, 偶e nie tylko na jesienne. Og贸lnie grill to 艣wietna sprawa :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ci podpowiem: Napisano Wrzesie艅 26, 2012 na pewno fajny, ale nie daje tego "ogniskowego" posmaku, co grill z prawdziwym ogniem :) szczerze mowiac mi by bylo chyba szkoda zachodu, bo jedzenie z grilla elektrycznego nie bedzie duzo inne niz zgrillowane w piekarniku pod gorna grzalka .... nie wiem, tak mi sie wydaje, ale moge sie mylic, bo nie mam w tym doswiadczenia .... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
AnkaK18 0 Napisano Wrzesie艅 30, 2012 lilka ja mam i robie sobie oto takie kanapki http://www.sagacook.com/PublishingImages/Main-images/SAGA-Contact-grill-with-One-Up-Express-dispenser1_30321.png Ten papier jest fajny bo potem szorowa膰 grilla nie trzeba ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Tu_pak 0 Napisano Wrzesie艅 30, 2012 Dla mnie te偶 nie jest to nowo艣膰, od czasu kiedy posiadam papier - par臋 miesi臋cy pozna艂am wiele mo偶liwo艣ci jego zastosowania. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zatanczmy! Napisano Wrzesie艅 30, 2012 Anka - wygl膮da niesamowicie, nasz艂a mnie ochota na tak膮 kanapke z grilla! MMMMMMM Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Pa藕dziernik 8, 2012 a偶 si臋 g艂odna zrobi艂am ;) 艣wietnie to wygl膮da, my艣l臋, ze jak kto艣 ma jaki艣 punkt gastronomiczny z kanapkami czy kebab czy co艣 w tym stylu to ten papier si臋 musi tam 艣wietnie sprawdza膰, nie trzeba my膰 sprz臋tu co chwil臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karolinka 1982KS Napisano Luty 21, 2014 Witam. My mamy grill elektryczny tefal xl wszystko by by艂o super gdyby nie szorowanie d艂ugo i delikatnie tacek. Po prostu masakra. Tacki si臋 zdejmuje, mo偶na je wrzuci膰 do zmywarki ale chyba na 3 godziny zaraz po nocnym namaczaniu. A mia艂y by膰 takie teflonowe. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach