Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shssdbwhdauip

Czy nadużywanie alkoholu odbiera ochotę na seks?

Polecane posty

Gość shssdbwhdauip

Czy nadużywanie alkoholu odbiera ochotę na seks? Proszę o powżne odpowiedzi.

Gość shssdbwhdauip
poważne* sorki za literówke

Gość wrecz przeciwnie

Gość shssdbwhdauip
martwię się o mojego chłopaka, bo wiem że często sobie popija, nie pije mocnych trunków i dużo, ale w tym rzecz że często - jak na mój gust, ale nie potrafię być obiektywna w tym temacie, bo jestem DDA 1-2 piwka niemalże codziennie wieczorem do tv - to nie jest dla mnie normalne no chyba że już mu się znudziłam...

Gość ja powiem tak .....
to zależy o jakiej dawce alkoholu mówi jeśli jest tego nie za dużo to u większości ludzi wtedy libido wzrasta ale bywają i tacy u których spada alkoholicy mają zazwyczaj problemy ze wzwodem

jak mu brzuch urośnie od browarów, to przyjdzie moment, że nie będzie widział swojego małego ...

Gość 2 piwka wieczorem
2 piwka wieczorem to juz alkoholizm, bo alkoholizm jest wtedy jesli codziennie go potrzebujesz nawet w malej dawce. i tak, alkoholicy maja problemy z seksem i to duze, wiem bo chodze na AA i tam faceci sie czesto wypowiadaja ze nie mogą..

jeśli nie potrafi wytrzymać kilku miesięcy bez piwa to to jest alkoholizm...

Gość 2 piwka wieczorem
lepiej oducz faceta jak najszybciej

Gość a czemu ten nerwww
a ja tam zawsze sobie walnę przed seksikiem taki luzik odstresowania i pała stoi jak oszalała, takze nie przeszkadza wrecz przeciwnie

Gość shssdbwhdauip
chciałabym miec odwagę zakończyć ten związek, bo mam przeczucie że nic z tego dobrego nie wyjdzie... nie wiem czy jestem przewrażliwiona z tego powodu że mój ojciec jest alkoholikiem czy on ma poprostu problem

"jeśli nie potrafi wytrzymać kilku miesięcy bez piwa to to jest alkoholizm..." Levi, martwi mnie to co mówisz :classic_cool:

Gość 2 piwka wieczorem
DDA która się leczy i Alkoholik który nie jest świadomy swojego problemu to koszmar, jeśli nie pójdzie na terapie AA to będziesz miała ciężko, historia z życia się powtórzy, przecież wiesz jak się żyje z alkoholikiem

Gość shssdbwhdauip
wg mnie wszystkie problemy które mamy w związku mają swoje źródło w alkoholu, i generalnie wszystkie nasze kłótnie srowadzają się prędzej czy póżniej własnie do tego na początku było ok, wiadomo patrzyłam na niego jak przez różowe okulary, on tez pewnie bardziej się starał, a teraz coraz gorzej, non stop kłótnie, najczęściej o głupoty, a wszystko sie prowadza na koniec do jednego