Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia4224

czy z wami facetami rzeczywiscie tak jest?

Polecane posty

Gość A to ciekawe to po co o tym
a interpunkcja;) to nie tylko polski wynalazek bałwanico :P

Gość monia 4224 Ciebie to będą mieć
w czarnej głębokiej dupie .....jak będą mieć nieszczęście czytać twoje CV(albo którąś z prac maturalnych-w twoim przypadku to kpina podejrzewam) męcząc oczy błędami analfabetko(jak myślisz czemu tyle podań o pracę trafia do kosza i wielu mówi "dziękujemy jeśli się zdecydujemy oddzwonimy" nigdy nie oddzwaniają) :P pewnie jak każdy leń załatwisz sobie zaświadczenie od psychologa/pedagoga "niezdolna do nauczenia się poprawnie pisać, czytać a nawet wysławiać" a odnośnie tego co oznajmił Tobie twój facet... wcale mu się nie dziwię :P wolałabyś wprost usłyszeć co innego czasem pretekst jest całkiem inny ponieważ do kobiet inne słowa niż "uroda i atrakcyjność" po prostu nie trafiają

Gość mam małe ale więc pytam
hahahahahahaaahhhaaa a to dobre

Gość straszne serio straszne
ale masz problemy autorko :P ty sie lepiej weź za słownik języka polskiego bo wstyd

Gość tu by się przydał regres
zawsze szczery albo prawiczek już by Ci pokazali kanony piękna :P analfabetko niereformowalna

Gość a taka jestem ciekawa jak dupa
i chuj nie przez samo h :P

Gość wyszło na jaw analfabetko
jesteś zerem po pierwszym twoim wpisie autorko

Gość gjmhfgndbfdsvacs
to normalne, przeciez my kobiety tez zauwazamy ze czasem przejdzie obok nas facet ktory ma lepsza figure, ladniejsze rysy, super fryzue itd czyli obiektywnie lepszy wizualnie od naszego ale co z tego? i zawsze bedzie tak ze bedzie milion dziewczyn ladniejszych od nas ale i milion brzydszych, taki swiat, nie kazdy jest idealem chociaz kazdy by chcial byc

wiecie co ludzie? jestescie zalosni...po pierwsze podania o prace napewno nie bede pisac w jezyku polskim bo nie mieszkam w polsce nauczcie sie czytac ze zrozumieniem...po drugie nie chcecie czytac i raza was bledy to jak juz jakis zobaczycie to odrazu wylaczcie ten temat i idzcie sobie na inny gdzie nie ma bledow...po trzecie ten swiat schodzi na psy ludzie zamiast pomagac ludziom wola ich obrazac nie wiem z czego to wynika ale zaloze sie ze te slowa obrazajace w moim kierunku nie pisaly dorosle osoby tylko zwykle dzieci i swoja droga jak wam matka cos ugotuje i zobaczycie np.wlosa w zupie to tez odrazu robicie taka awanture w domu albo zamiast soli wsypie cukier?przeciez to tez jest blad a jednak kazdemu moze sie zdarzyc...i swoja droga nawet nikt mnie nie zapytal czy mam jakas szkole polska skonczona tylko odrazu obrazy wescie sie ludzie zastanowcie zanim cos napiszecie albo nie piszcie wogole jak nie umiecie pomagac

Gość niestety ale co racja to racja
Strasznie ciężko się czyta tekst najeżony błędami. Ja też nie jestem geniuszem ale te podstawowe zasady ortografii jakoś pamiętam (a szkołę już dawno skończyłam i to nie studia żadne). A jeśli chodzi o klawiaturę, to marne tłumaczenie. Ja mam szwedzką klawiaturę. Tu jest pełno innych liter niż na polskiej. Ale istnieje coś takiego jak polskie ustawienia w Windowsie. Co prawda moja klawiatura trochę dziwnie wygląda, bo klawisze są popisane markerem aby dostosować do polskich ustawień, ale komu to przeszkadza. No i najważniejsze; chyba każda przeglądarka ma sprawdzanie pisowni. Tylko włączyć i poprawiać podkreślone!

Gość zoskamarchewa
moj facet do najpiekniejszych nie nalezy wiec nic dziwnego ze ogladam sie za przystojniakami i lubie popatrzec na fajne ciala np.aktorow. ja tez nie jestem pieknoscia, moj chlopak lubi drobne brunetki a najlepiej Azjatki a ja jestem zwalista slowianska blondyna. jak ktos sie spyta dlaczego jestesmy razem to z gory odpowiadam-desperacja tylko i wylacznie :)

moj chlopak wczoraj oznajmil mi ze na swiecie jest wiele pieknych kobiet i faceci zwracaja na nie uwage nie wazne czy maja dziewczyne czy nie dla nich i tak istnieja inne piekne kobiety" Twój chłopak ma 100% rację :)

Gość bo tak jest Regres prawda???
Nie czarujmy sie kobiety tez zwracają uwage na tych przystojnych ;) jeśli autorka nie zna pisowni polskiej to z obcojęzyczną na pewno też stawia byki,że hohoho (pewnie jest konserwatorem powierzchni płaskich + spec.czyściciel szaletów - grejt btitan albo jułesej :P ) goń sie panno moniu ty lepiej weź sie za naukę bo sie kiedys dzieci będą wstydziły takiej matki(brak matury to też obciachale jeszcze większym jest brak jakiejkolwiek szkoły :P niczytaty nipisaty ,niczewo niznaju:P )

Więc powiem Ci, że ja mam 30 lat i wykształcenie wyższe i znam więcej niż dwa języki obce biegle(a błędy robi się nie tylko w języku polskim, takie życie) ;) pozdrawiam autorko (ja już ostatni raz napiszę:( bo brak polskiej klawiatury to ŻADNE TŁUMACZENIE JAK SIĘ POPRAWNEJ PISOWNI NIE ZNA). Ja uważam to za wielki wstyd(dyktandami w dzieciństwie męczyła mnie babcia która miała średnie gastronomiczne bez matury ;) kiedyś inne były czasy prawda?) Jak widać można opanować poprawną pisownię (ale jak się jest śmierdzącym leniem z brakiem jakichkolwiek ambicji...to się idzie po zaświadczenie o "D"do psychologa..bo się po prostu nie chce). Żegnam P.S To ty autorko zaczęłaś swoje poirytowanie za zwracanie uwagi na orty. Możliwe,że twój facet jest psychicznym masochistą(bo z Tobą jako tako wytrzymuje). KONIEC KOMENTARZY Z MOJEJ STRONY

Nie czarujmy sie kobiety tez zwracają uwage na tych przystojnych' oczywiście :) może nie robią tego tak ostentacyjnie jak my ale jednak zwracają uwagę ... wystarczy pokazać im dłonie :P

Gość paplanina paplanina etc etc...
niestety ale co racja to racja wiesz muszę się z Tobą zgodzić (najwyżej nie używa się polskich liter zamiast stawiając takie chamskie orty) a o tym Windowsie to prawie każdy wie :) spoko

Regres twoje komentarze mnie rozwalają ;) z dłońmi to dałeś do pieca :D a najlepsze jest to ,że tak naprawdę to laski mają wyolbrzymione wymagania w parze z wyolbrzymionym mniemaniem o sobie ;) pamiętasz jak wypisują tu pusie ,że chcą bogatego modela i sportowca zapatrzonego w nie(właśnie w te pusie)jak w przenajświętszy obrazek:P rozwalają mnie panny

pamiętasz jak wypisują tu pusie ,że chcą bogatego modela i sportowca zapatrzonego w nie" 90 % to prowokacje ;)

Regres wiesz z tymi 90%prow. to zbyt zaokrąglona liczba do góry;) w życiu codziennym 50% takich pusiek ma takie mniemania i wymagania nieziemskie :P oj zdziwiłbyś się jakie babki potrafią być naprawdę

oj zdziwiłbyś się jakie babki potrafią być naprawdę" Kobiety to takie istoty w których zachowaniu już nic mnie nie zdziwi :P przyzwyczajenie robi swoje ;) Kobieta zazwyczaj nie wie czego chce ,ale zrobi wszystko żeby to dostać :P

potem się dziwią czemu rozwody :( powód "niezgodność charakterów" no ale zdarzają się wyjątki bardzo rzadkie ,że wiedzą czego chcą (o kobietach mówię)

Gość plumek srumek katafulek
regres ile masz lat? :)

ale to działa w obie strony ;) jest u kobiet ale równiez i u facetów

no wez...powiedz :P do 30-stki? :>

stawiam ze 28... tak plus minus :P wiec ? powiedz,,, nie powiem nikomu ;)

i tak w ogole to w jakiej czesci polski mieszkasz? :)

regres 😭

no i??