Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia4224

czy z wami facetami rzeczywiscie tak jest?

Polecane posty

no do polski juz nie wracam wiec po co to wszystko? i dla waszej wiedzy jesli mam cos napisac do polski gdzie sa potrzebne litery polskie to uzywam wlasnie slownika w przegladarce ale tu mi sie nie chce klikac na co drugi wyraz zeby go poprawiac i jak wam nie pasuje to NIE CZYTAJCIE i tez nie chce mi sie specialnie dla takich ludzi jak wy bez kultury uzywac przecinkow kropek itp.bo po co?po prostu mi sie nie chce i jak komus to przeszkadza to mnie to nie obchodzi i tyle...zaloze sie ze ten wymadzaly juz klawiature z nerwow rozwalil bo widac ze to wszystko jest nerwami napisane a ja i tak mam swoje zdanie bo jestem wolnym czlowiekiem i tego nie zmieni nikt...i kolejna sprawa zaloze sie ze to piszesz ty niebieska cytryno czy jak ci tam tylko z niezarejstrowanego konta pozniej sprawdze twoje ip i zobaczymy

Gość a ja tylko boki zrywam, śmiech
Też mam wyższe wykształcenie i opanowane trzy języki obce perfekcyjnie, kolejnych 2 się uczę . Widzę ,że szybko reagujesz ale to o niczym nie świadczy. W przeciwieństwie do twoich osądów jakie wystawiasz o innych :P to TWOJE OSOBISTE ŚWIADECTWO Rodzicom gratuluję "dobrego wychowania" Dzięki za "komplementy" ale nie ja mam z tym problem. Co się uśmiałam to moje ,dzięki za poprawę humoru na cały dzień ;) ŻEGNAM TERAZ NA SERIO

jesli okazesz sie zwyklym smarkatym dzieciakiem wysle to do twoich rodzicow zeby ukrucili ci ten komputer bo niestety niektore dzieci nie powinny korzystac wogole z internetu skoro nie potrafia sie w nim zachowac a teraz idz i sie lepiej poucz

no mi tez sie bardzo humor przy was poprawil dlatego tu jeszcze jestem i czekam na kolejne komentarze z ktorych po prostu posmiac sie mozna

Gość zasady pisowni litości
spoko warto się ich uczyć

i nie musicie sie popisywac ile wy to jezykow nie znacie bo sama tez nam dwa po za polskim

acha groźby w inetrnecie są karalne moniu nawet w państwie polskim ;) poczytaj o jurysdykcji ;) jak to się ma do miejsca w którym piszesz fizycznie i portalu danej narodowości :) pozdrawiam czuj się żeby Cię na kafe nie wysmiali moderatorzy dzięki za zabawę

i swoja droga teraz sie dopatrzylam po kazdym przecinku robi sie odstep a nie ze wszystko jest sklejone razem widac jak wy umiecie pisac

ja mam 3 w tym rosyjski :P perfekt :P a jest o wiele trudniejszy od polskiego pozdrawiam ;)

monia4224 (monia4224@wp.pl) i swoja droga teraz sie dopatrzylam po kazdym przecinku robi sie odstep a nie ze wszystko jest sklejone razem widac jak wy umiecie pisac a jednak :P nie jest tak z Tobą źle

i moderatorzy to moga co najwyzej ciebie wysmiac za wypisywanie tego wszystkiego jak bysmy w podstawowce byli

umiem pisac poprawnie ale mi sie nie chce jesli to nie jest nic powaznego

w słowniku nie ma takiego słowa "grorze" http://so.pwn.pl/ :P nie ma ;) afrancuski i włoski maja interpunkcję ,prawda? tylko portugalski ma odwrócony pytajnik i wykrzyknik ot cała różnica pozdrawiam ;)

Dobra nie tłumacz się , bo ja i tak nie wiem co to jest "grorzenie" .Dlaczego cały czas mi słownik czerwoną falką podkreśla(nawet słownik wyrazów obcych nie może mi wytłumaczyć, co to takiego) Teraz się nie czepiaj odstępu po przecinku jak gramatycznie i ortograficznie wszystko inni piszą poprawnie a interpunkcji nie wspomnę:) pozdrawiam jak się pisze Grzegrzółka? sprawdź czy dobrze ;)

a po co mam to sprawdzac?co ty bogiem jestes zeby mi mowic co mam robic?

dla pewności ;) nie takim tonem "miła" panno ;) nie dorabiaj sobie historii bo to zdradza twój wiek ;) świadectwo sobie już wystawiłaś żegnam teraz pisz sobie monolog 💤

nawet fajnie sie tu siedzi myslalam ze nudniej bedzie co jeszcze ciekawego powiecie?moze sie pochwalcie jaka szkole skonczyliscie?

no i co?myslisz ze mnie to rusza?zastanawia mnie tylko co wy sobie ludzie wyobrazacie piszac komentarze?

Gość wielbiciel Regresa
MIT a teraz jestem na wczasach u rodziców ;) ciężko było przebrnąć do końca ;) ni ładu ni składu nic tu po mnie ,niezłe jaja

Gość wielbiciel Regresa
jakby cie nie ruszało zgłosiłabyś ten topik na śmietnik ;) jeśli Cię nie rusza po co odpowiadasz i męczysz paluszki na klawiaturze(polecam zainstalowanie sobie polskiej) pozdr moje ostatnie słowa

poniewaz tak sie akurat sklada ze nie mam co robic dlatego sobie pisze

Gość a kogo to inetersuje czytać
się tego nie da :P

moge sobie przestawic na polska klawiature z tym ze pozniej bede musiala szukac wszystkich znakow bo nie mam narysowanych ich na klawiaturze a klawiatury sobie nowej nie kupie bo mam laptopa

i tez nie mam zamiaru sobie napisac markerem gdzie te znaki sa tak jak ktos to juz napisal bo nie bede sobie szpecic komputera

Gość bełkot zbełkoczony
żeby się po prostu pośmiać

Gość iwonap1990
nie ma ludzi idealnych !!!;\ każdy ma dużo nie takich rzeczy jak powinno być ! serdecznie pozdrawiam i zapraszam tutaj jest cool ;) http://sonikamalutka.gliteruje.pl

Gość bełkot zbełkoczony
gwoli wyjaśnień sorki za tego bleda nawet nie zauwarzylam powinno się pisac "za ten błąd " bo to nie gramatycznie ,zauważać a nie zauwarzać co za syf uciekam :P ale mam bekę hahahaha