Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia4224

czy z wami facetami rzeczywiscie tak jest?

Polecane posty

Gość bełkot zbełkoczony
można napisać jak już za tego orta ,za tą interpunkcję ,za ten błąd

Gość po co dyskutowwać
twórz dalej sama swój monolog Regres nawet wymiękł

Gość po co dyskutowwać
myślisz ,że jedna osoba na kafe zna tylko polską pisownie poprawnie?? to się mylisz u nas nawet w podstawówkach tego uczą wiesz? mam ciekawsze zajęcie pozdr

haha ale ludzie maja problemy ze ich facet mowic nie umie albo laska...u mnie w zwiazku tego nie ma...jeszcze nigdy nie upomnial mnie facet ze cos zle mowie ani ja jego ani wogole nikt inny albo ze pisac nie umiem on tez nie ma polskiej klawiatury moze dlatego sie dogadujemy:)

o widze ze wkoncu jedna osoba sie przyznala ze jeszcze do podstawowki chodzi, kto bedzie nastepny?

Gość nie da sie czytać spadam
nie mam pojęcia o co Ci chodzi babo, nawet w pierwszym poście :P nic nie stoi na przeszkodzie aby to poprawnie przepisać;) bo ja wymiękam przy czytaniu

Gość gwdasdasdasdada
oj Monia Monia zadajesz głupie pytanie ,potem popisujesz się polszczyzną.....współczuje Twemu facetowi.

Gość wkurwiona pomarańcza na maxa
a to nie ja tym razem hihihi

ja sie nie popisuje zadna polszczyzna...i ten nick to nie powinnien byc wkurwiona niebieska cytryna na maxa zamiast pomaranczy?

Gość gwdasdasdasdada
bo wedlug mnie (moze to mylna teoria) facet powinnien w zyciu zwracac uwage tylko i wylacznie na swoja kobiete i ja widziec jako piekna to zdanie mówi jaka jesteś--twoja racja się liczy nikogo więcej. współczuje twemu facetowi

alez oczywiscie ze jego zdanie tez sie liczy tylko po prostu nie kazdy zrozumial to co napisalam mi nie chodzilo o to ze mi to przeszkadza ze on sie oglada za innymi ani o to ze sie mu podobaja bo to normalne i ja to wiem tylko po prostu ostatnio powiedzial o kilka slow za duzo i wyszlo na to ze dla niego piekno to tylko wyglad a przeciez piekno to tez cos wiecej

no i wsumie to pytanie skierowalam glownie do panow a odpowiadaja same kobiety a co wy mozecie o tym wiedziec?tu chodzilo mi glownie o meski punkt widzenia

Gość xsfdbhj,
jak jestem w związku to zwracam uwagę na inne laski, które są często ładniejsze od mojej dziewczyny- ale nie zdradzam. To tak jak z samochodami.

Gość czarodziej00289
Powiem ci tak - w fazie wielkiego zauroczenia jesteś naj dla swojego faceta, nie ma wtedy piękniejszej od ciebie. Ale z biegiem czasu to mija i jeśli facet jest ok to popatrzy na inne, ale i tak ciebie będzie kochał, nie robiąc ci tymi spojrzeniami przykrości. Jesli trafiłaś na dupka, który gapi się na inne, porównuje cię do nich i oczywiście zwala wszystko na naturę to możesz olać takiego faceta. Prędzej czy później nie skończy się tylko na gapieniu. Inteligentny facet ma klasę, a frajer swoją inteligencję nosi w gaciach. Nie przejmuj się tymi uwagami o pisowni, to jakiś chory zbiorowy atak. Komuś się chyba strasznie nudzi.

wkoncu sie doczekalam jakis normalnych odpowiedzi dziekuje wam bardzo i ciesze sie ze sie wypowiedzieliscie pozwoli mi to bardziej zrozumiec myslenie meszczyzn...ktos jeszcze sie wypowie?a i tymi jechaniem po mnie za bledy wcale sie nie przejmuje:)

Gość to jak z facetami jest różnie
ale uroda to nie wszystko ,ważne żeby przy nas się za tymi ładnymi nie oglądał ;) kobiety też na przystojniaków zwracają uwagę i często wtedy zachowują się jak infantylne kokietki ;) ale po twoich wpisach i tak widać ,że twój prawdopodobnie się męczy.............

Gość moje szare komurki
zabiliście mi je

temat zamykam z misiem juz sie dogadalam wszystko wyszlo przez to ze dla niego slowa ladna,sliczna,piekan i najpiekniejsza maja to samo znaczenie i sie nie roznia a dla mnie sie roznia...