Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smoleńsk - tajemnice

Po Zbigniewie Wassermannie przetrwały w niewyjaśnionych okolicznościach różaniec

Polecane posty

Gość Smoleńsk - tajemnice

Rosjanie chcieli, żebym podpisała oświadczenie, że mogą spalić rzeczy ojca. Rosyjska psycholog powiedziała mi, że są to strzępy ubrania pobrudzone krwią, benzyną i błotem i właściwie nic z nich nie zostało. Zgodziłam się. Tymczasem wśród rzeczy ojca, które mi potem oddano, były prawie niezniszczone blankiety biletów LOT, różaniec, harmonogram pobytu w Katyniu, telefon komórkowy, który nie był uszkodzony i działał. Jeżeli ubranie było kompletnie zniszczone, to gdzie był telefon i dlaczego ocalał? z Małgorzatą Wassermann, córką posła PiS, byłego ministra-koordynatora ds. służb specjalnych, rozmawiała Dorota Kania.

Gość ialallaeee
mógł leżeć na stole

przetrwal różaniec przetrwały zdjecia paszport wieniec ... a samolot ktory spadł z 6 -8 metrow z predkoscia 200 pare km/h rozpierniczył sie na kawałeczki i nikt nie przezył za to caiła rozczłonkowane ..... hmm w innych takich wypadkach było zwykle kilku zabitych i KTOS zawsze przezył a tu akurat nie ............. i nie wolno zadawac pytan i nic sugerowac ........... ech...............:(

Gość ludzie nie szukajcie na
sile sensacji. To jest oczywiste ze tak male drobne i uginajace sie rzeczy sa w stanie przetrwac, wiem bo sama tez mialam wypadek samochodowy. Do dzis nie wiem dlaczego zyje ja i moj maz bo nie mielismy prawa tego przetrwac. A jednak. Moj telefon komorkowy moja torebka znalazla sie poprostu za samochodem ale jak to sie stalo ze polowa naszego samochodu wysypala sie na zewnatrz to nie wiem. A fenomen, hmm moje buty tez. Jak i kiedy mi spadly to niewiem.

Gość ludzie nie szukajcie na
ania czy ty sobie przeczytalas to co napisalas??? Samolot uderza o ziemie z predkoscia 200 km, rozsypuje sie niemal w mak a ty chcesz zeby ktos przezyl??? Ludzie gina w wypadkach przy predkosci 60 kmm na godzine a ty mowisz o 200 kmm. I powiedz mi te zwykle to podaj mi choc jeden przyklad takiej katastrofy.

widzisz tak sie sklada ze jest kilkanascie przykladow kiedy to ludzie przezyli katastrofy lotnicze .. przede wszystkim jednak trzeba dopuscic do siebie mysl ze nasze media nie mowia prawdy a ty jej nie dopuszczasz ......... ufasz dzinnikarzom i Premierowi wiec po co z toba dyskutowac...?

Gość wczoraj pisali o jakims wypadk
lotniczym z udzialem jakiego brytyjskiego polityka i podobno przezyl

Gość co wy pitolicie
podajcie przykd katastrofy a nie czegos w stylu ze samolot wyladowal a odpadlo mu kolo. Pamietacie katastrofe w kabatach, katastrofe gdy zginela anna Jantar? Nikt tam nie przezyl i nie bylo wlasciwie czehgo zbierac.