Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy 30lat

Dzisiejsze nastoletnie dziewczyny to ...

Polecane posty

Gość Jerzy 30lat

..suczki. Stałem sobie na przystanku, gdy na światłach zatrzymało się auto- koleś 19 lat- max-kierowca i 2 pipy z tyłu. Obie lalunie- tipsy, solary, TYP GALERIANEK- najwyżej miały po 17 lat i wybuchnęły na mój widok ŚMIECHEM. Tylko dla tego, że miałem 30 lat i długie CZYSTE i zadbane włosy (żaden brudas-metal ). Ubieram się normalnie. Jeśli długie pióra to powód do takiego śmiechu- to do czego zmierza to społeczeństwo???

skad wiesz ze dlatego sie smialy? a co do dzisiejszych nastoletnich dziewczyn to rzeczywiscie w duzej czesci masz racje

dobreeeeeeeeeeeeeee :D nie lubie długich piór u facetów paskudnie wyglądają, bez wyjątków :p

Gość Jerzy 30lat
Mam PEWNOŚĆ- że ze mnie. Tępe strzały - nie mam żądnych dredów, ani kokardek- zwykłe, długie, czyste pióra- skąd ich reakcja??? Dodam, że WYTYKAŁY MNIE PALCAMI- stąd wiem, że nie chodziło o kogoś innego.. :(

Gość pili
dziwne zachowanie...ale tylko po tym to stwierdziłeś?

Gość Jerzy 30lat
Czy długie włosy oznaczają STYGMATYZACJĘ SPOŁECZNĄ??? W latach 70. były modne, a dziś pluje się na ludzi, którzy się nie ścinają na zero... Smutne...

Gość pili
no właśnie.. popieram Mintaja..

Gość Jerzy 30lat
Suczki- bo ja nie wyśnmiewam nikogo, zachowuję kulturę.

Gość pili
przecież każdy obciana się tak aby dobrze się w tym czuć.. myślę że Twoja fryzura jest normalna... hm..niektóre współczesne fryzury budzą śmiech a nie Twoje

są wyjątki :D za 20 lat dopiero zobaczysz jakie bedzie mlode pokolenie..paskudne :P

Oj Jerzy, masz 30 lat i nie wiesz ,że nie wolno oceniać ludzi po pozorach i wyglądzie? Może z czegoś innego chichrały. Jesteś przewrażliwiony

Gość pili
człowiek ukazuje również kulturę w swoim słownictwie!;p

młode dziw*i szczerze galerianki w większej części no ale każda z nich ma wybór to są owe nastolatki a społeczeństwo nasze zawsze z czegoś musi szydzić w tym przypadku szydziły z Ciebie małolaty a tak w ogóle nic nie mam do długich włosów u facetów ale nie wolałbyś ich zaciąć? masz 30 lat..moze starzej wyglądasz i inny fryz by Ci pasował?

Gość masakraaaaaaa
za dwadziescia lat, jak nastolatki beda sie odpindalac, to bedzie horror

Gość Jerzy 30lat
Ja mam długie pióra i nie śmieję się z nikogo, a jeśli ktoś wybucha niepohamowanym śmiechem, szyderstwem na widok długowłosego, to jest - kim...? Jeśli nie wredną suczką??? Precz z nietolerancją z tak błahych przyczyn!

nie suczki ..... :O po prostu były nie wychowane i bezczelne

Smianie sie jest złe, ale obrażanie kogoś, obrażanie kobiet i ocenianie ludzi po wyglądzie to już jest spoko tak ? ;)

Gość pili
ale to że się śmiały to raczej o niczym nie świadczy... nie można od razu o nich tak powiedzieć...''suczki'' nie słyszałeś że śmiech to zdrowie?;)

omg .. o co wam staruchy chodzi ? ;/ co wy byście chcieli ? ubrać je w mundurek i jakieś kujonice i grzeczne dziewczynyki ? ;/ ludzie to XXi wiek a nie średniowiecze .. chyba nadal żyjecie nie w tej epoce

Gość bez nicka i podszywów
-kierowca i 2 pipy z tyłu. Obie lalunie- tipsy, solary, TYP GALERIANEK- 2 pipy :D hehehe co do tipsów, solarki jak w umiarem to co w tym złego ? :) jeżeli chodzi ci o te galerianki z filmu to one aż tam tak strasznie nie wyglądały :D ani jedna nie miała tipsów czy solo :P

Wstydzę się za takie galerianki, w szkole jest takich pełno. trudno, takie czasy. Wiecznie śmieją się z mojego kolegi, że ma długie włosy, że głupio wyglada, że ma obciąć. A one są po prostu zajebiste. Długie włosy sa piękne. Dzisiaj spotkałam takie dwie tepe pokemonice-galerianki w toalecie w galerii handlowej. Wyszłam do "przedsionku" gdzie sa krany i usłyszałam "co to, kurwa? indiana jones?" zmierzyłam tylko jej wytapeowaną mordę wzrokiem pełnym żalu i współczucia, wzruszyłam ramionami i powiedziałam, że jest żałosna, po czym wyszłam. Wybiegła za mną z tego kibla i krzyczała coś rzucając "kurwą" :)

Gość bez nicka i podszywów
21:25 [zgłoś do usunięcia] desperado węszy no tak z tym też miałam do czynienia ale to inny już rodzaj :P

Po 1 i najśmieszniejsze, że nie wiem co wszystkie pokemony myślą o indiana jonesie i co on ma ze mną wspólnego :D nie od jednego pokemona takie coś usłyszałam, coś musi w tym być :classic_cool:

mam długie włosy i w dodatku jestem dziewczyną i za cholere nie moge dopatrzeć się podobieństwa. Sądzę, że chodzi tu o mój ubiór, który tez nie ma z nim nic współnego. nosze sobie hippisowskie ubrania.

Gość fxbg
pi3rdolicie!! w dzisiejszych czasach mlode duupy, pija,pala, ćpaja i puszczaja sie, nie maja zadnych autorytetow, no chyba,ze jakas dode śmode...