Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaswintucha

Chłopakl traci atrakcyjność po alkoholu

Polecane posty

Gość dziewczynaswintucha

Witam, mam taki problem z chłopakiem. jesteśmy razem już 4 lata ale on ostatnio zaczął bardzo nadużywać alkoholu, igraszki z nim nie są już tak zabawne jak kiedyś. Co robić? Zamienić na inny model? Dodam, że jak jest trzeźwy jest fantastycznym człowiekiem i na dodatek bardzo przystojnym! dziewczyny co robić??!1?? tu możecie zobacyć do czego jest zdolny gdy przesadzi http://www.youtube.com/watch?v=yq16kA3v2xw

Gość chlopaczek
przesadzasz nic złego nei robi na tym filimie

Gość jebbiieta
no zal dziewczyno, gratuluje gustu, jak można być z chlopakiem ktory naduzywa tak alkoholu, bedzie bil kobiete i ponizal i ganial po browar, wstyd!!!! rzuc go w cholere chyba ze ty tez taka jestes

Gość zul i matol 2:1
każdy bum tez ma swoja godność, współczzucia dziewczyno :D

Gość dziewczynaswintucha
Właśnie miam nadzieje, że może to do niego dotrze właśnie dzięki takim filmikom i zobaczy, że robi źle. Wszystkie próby rozmowy o tym problemie urywają się po kilku wymienionych zdaniach

Gość katka 78
wspołczucia..

Gość dziewczynaswintucha
Musze powiedzieć, że nie ma problemu bicia. On na trzeżwo jak i 'na fali' jest bardzo łagodny

Gość jarek88 ;)
po prostu sie upokarza, chcesz sie wstydzic za niego? pomysl o tym... nie chce rozmawiac bo nie widi problemu, kazdy pijak twierdzi ze moze w kazdej chwili przestac.

Gość ale bum
On kiedys zrobi se krzywde, hmmproblem bicia bedzie po 30 albo 40... wtedy wszystkie szare komorki pozanikaja

Gość uwielbiam kochać się z moim
mężem jak jest delikatnie podpity,a pocałunki to już w ogóle,taki cudownie mięciutki języczek haha aż się podnieciłam

Gość dziewczynaswintucha
sęk w tym, że mojemu delikatne podpicie zdarza się tak często jak upodlenie

Hmmm, trochę naciągana wersja tej dziewczyny, wydaje mi sie, ze to podpucha:P Jesli natomiast to prawda. to sugeruje sie zdaniem jednej z kolezanek, ze pewnie po zerwaniu umiescilas filmik:D Chociaz jak patrze na tego pana, to zaczynam powatpiewac w jego IQ (tak sie upodlic!) Ale wiadomo, Polak nie kaktus - pic musi!!