Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sie dowiem?

czy sie dowiem w 19tc jaka jest płeć dziecka??

Polecane posty

Gość czy sie dowiem?

umówiłam się dziś prywatnie na usg bo już nie mogę się doczekać jaka jest płeć dziecka jak myślicie dowiem się już??

My dowiedzieliśmy się w 13 tc, że to chłopak a w 21 tc lekarz potwierdził. Jeżeli Dzidzia dobrze się ułoży to będzie wiadomo jaka płeć. Jakie masz przeczucia???

Gość czy sie dowiem?
że to będzie chłopczyk :) i też wiele osób mi tak mówi może coś w tym jest

jeśli ładnie się maluszek ułoży to tak :) ja od 12 tyg wiedziałam że to chłopiec :)

Gość ewkaa27
ja jestem w 20 tyg.a u lekarza byłam w 19 tyg.ale lekarz mi USG ni robil a pytałam czy da sie w tym tyg.rozpozmnac płec stwierdził ze najlepiej ok.22tyg.wiec nie wiem co bedzie a tez ciekawska jestem jak diabli....mysle ze prywatnie jak idziesz i dzieciątko da sie obejrzec a lekarz jest spostrzegawczy to Ci powie...A co bys chciała miec??

Mi też wiele osób mówiło, że to chłopak a mi się wydawało, że dziewuszka. Będzie chłopak. Podobno baaardzo dobrze wyglądam i ciąża mi służy. Jedna moja Ciotka nawet powiedziała, że wyglądam lepiej jak przed ciążą:):):)

Gość hmm a ja napisze tak.
ja sie dowiedziaalm WSTEPNIE bo mala sie chowala, okolo 15 tygodnia.jakl facet to widac zawsze , kobitki chowaja piski ;)