Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauralala

czy jestem zaborczą matką?

Polecane posty

Gość babelka
Dzieki to moze chora umyslowo nie jestem dodam tez ze nie mam problemu tego wobec innych ciotek raczej przedewszystkim wobez tesciowej z ktora musze mieszkac a nie znosze jej i wzajemnie w makym domku i szlak mnie trafia gdy maly sie do niej cieszy wiem ze dla jego dobra musze z tym walczyc. Tylko czy to jest moja zaborczosc wobec dziecka czy niechec do tesciowej. Jak idzie do dziadka to niemam takiego problemu niestety mieszkamy z nimi i innego wyjscia nie mamy :( tylko zeby jemu nie robic kzywdy ta zloscia do niej kurde ciezko zastanawiam sie czy nie pojsc do psychologa

Gość gość
u mnie trocheinaczej, bo tesciowa do naszej "klatki" (male 2-pok. mieszk.) jezdzic nie bedzie, za to chce by jezdzzic do niej i t najlepiej, byjezdzil tylko maz z dzieckiem, ja jestem na doczepke. Moje dziecko nie lubi tam jezdzic, bo nie ma co robic-mala wiocha zabita dechami. Ma 2 kuzynow, szwagierka mieszka w tym samym domu, ale jeden ma juz 13 lat i nie interesuje go zabawa z 6-latka, a drugi ma niecale 3 lata i , psoci, wyrywa zabawki i mala wg tesciowej ma mu ustepowac,bo 'on maly i nie rozumie". JA tez bylam na wychowawczym dopoki dziecko nie skonczylo 2 lat, a jakos nie wyroslo na lekliwe i aspoleczne a wrecz przeciwnie.

Gość babelka
Tez tak mysle tym bardziej ze staramy sie dziecko wszedzie brac***praktycznie co weekend gdzies jedziemy do znajomych itp widze ze wszystkie tesciowe sa kochane ineczej, szczesliwe co maja je jak najdalej od siebie.

Gość babelka
Tym bardziej ze ma on kontakt z innymi dziecmi i wprost az do nich lg nie