Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atamanalternate

Urodzeni po 1980 roku to pokolenie debili

Polecane posty

Gość do Atamanalternate
Zgaduję, że jesteś dresem, skoro się tak dobrze znasz na ich psychice!!! :p :p :p

Gość W łeb sobie strzelę
bo urodziłam się po 1980 roku.W końcu mogłam sobie wybrać lepsze lata do narodzin.Mogłam też urodzić się z innym kolorem skóry,wzrostem czy narodowością.Przecież to wszystko się wybiera...Wedle upodobań.

urodzony 1988 to samo co autor myślę o tych urodzonych po 1991 roku czyżby ewolucja naszego gatunku zataczała pętlę? Tak właśnie jest. I wierz mi, pokolenie przedwojenne było dużo silniejsze i bardziej zdyscyplinowane niż moje, o dzisiejszej młodzieży już nie wspomnę.

Gość do Atamanalternate
Może dlatego, że w gruncie lubię się czasem odmóżdżyć i ponabijać z ludzi, którzy nie potrafią się z siebie śmiać? Są zbyt nadęci i poważni? Traktują siebie zbyt serio? Mają wydumane problemy? To o Tobie, bracie! :D

W łeb sobie strzelę bo urodziłam się po 1980 roku.W końcu mogłam sobie wybrać lepsze lata do narodzin.Mogłam też urodzić się z innym kolorem skóry,wzrostem czy narodowością.Przecież to wszystko się wybiera...Wedle upodobań. Możesz sobie wybrać styl życia i brać wzorce od porządnych ludzi, a nie od rówieśników, których tematem przewodnim jest seks, kasa i kupa :P

Gość do Atamanalternate
Atamanalternate do Atamanalternate - "trafiasz ze zgadywaniem kim jestem jak kulą w płot: Ty też - zgadując na nasz temat - pojedynczych osób pokolenia post-80s, które wypowiedziały się w temacie ;)

do Atamanalternate Może dlatego, że w gruncie lubię się czasem odmóżdżyć i ponabijać z ludzi, którzy nie potrafią się z siebie śmiać? Są zbyt nadęci i poważni? Traktują siebie zbyt serio? Mają wydumane problemy? To o Tobie, bracie! znów chybiasz z oceną. ja to piszę na luzie, a Ty nie potrafisz się z siebie śmiać i dlatego Cię to dotknęło.

Wiesz co, nie zgadzam sie z tym, ale wiem, ze wielu moich rowniesnikow tak uwaza. I dlatego, o dziwo, wiaza sie z kobietami w swoim wieku. Zgadzam sie, ze wiecej jest teraz osob pustych, plytkich i wygodnych, ale nie ma co generalizowac, nie wszystkie takie sa.

Gość Jestes żałosnyyyy
Limonetka, to z tą starością to nieco ironiczne było ;) Choć autor sam pisze tak jakby był starym dziadziusiem :) "Jeśli przeżyłeś już prawie wszystko, to możesz się nudzić." - jeżeli w wieku 38 lat juz wszystko przeżyłes, to Ci współczuje.

Gość do Atamanalternate
A czy jak jestem dziewicą i nie lubię imprez, to już jestem porządna? :D Bo Ty to chyba głównie do seksu i szaleństw sprowadzasz :D

Energiczna Trzydziestolatka Wiesz co, nie zgadzam sie z tym, ale wiem, ze wielu moich rowniesnikow tak uwaza. I dlatego, o dziwo, wiaza sie z kobietami w swoim wieku. Zgadzam sie, ze wiecej jest teraz osob pustych, plytkich i wygodnych, ale nie ma co generalizowac, nie wszystkie takie sa. Dlatego napisałem o ogóle (większości), a nie o wszystkich. Gdyby wszyscy tacy byli, to cywilizacja by upadła.

Gość do Atamanalternate
Ja się tu ciągle śmieję, to Ty traktujesz wszystko zbyt serio :p

do Atamanalternate A czy jak jestem dziewicą i nie lubię imprez, to już jestem porządna? Bo Ty to chyba głównie do seksu i szaleństw sprowadzasz A przesiadujesz często na kafeterii? No to nie jesteś :P

hahaha "więcej jest teraz osób płytkich, pustych, złodzieji, prostytutek..itd, kiedyś było inaczej..." ale pierdolicie:P było tak samo. wybielacie swoje czasy, poza tym takie sprawy nie były nagłaszane przez media, teraz są, jest internet itd to tak jakbyście powiedzieli że teraz tyle się mówi o pedofilach, co chwila łapia jakiegoś zboka. kiedyś nie było takich problemów" :D:D::D były! tylko się o nich nie mówiło!!! nie mówiło się głosno w mediach , w programach typu "uwaga" o przemocy w szkole, o prostytucji nieletnich, o pedofilach itd itp brednie straszne piszecie. to że nie było głośno o pewnych sprawach np 30 lat temu to nie znaczy że nie miały miejsca.

Gość inteligentni ludzie
Odpowiadasz tylko na te posty, na które masz jakieś (marne, bo marne) argumenty, calkiem sprytnie ;)

do Atamanalternate A czy jak jestem dziewicą i nie lubię imprez, to już jestem porządna? Bo Ty to chyba głównie do seksu i szaleństw sprowadzasz I dlatego tak się namiętnie wdajesz ze mną w dyskusje, bo wreszcie jakiś mężczyzna Ci odpowiada na twoje wypowiedzi? :D Może jednak byś wyszła do ludzi, otworzyła się, poszła na imprezę?

Gość inteligentni ludzie
Twoja ostatnia wypowiedź jest żenująca. I Ty się uważasz za lepszego? tragedia...

Gość do Atamanalternate
JA często na kafe? CZASEM posiedzę na forach, ale raczej mam inne zainteresowania :) Czytam książki, poszerzam wiedzę.

Gość ju token to me?
Zycze Ci tylko, zeby po tych wynurzeniach z Twoimi madrosciami nie urodzilo Ci sie dziecko-debil (mam tu na mysli uposledzenie)

Gość do Atamanalternate
Na imprezę!!!??? Żeby się zadawać z tym motłochem urodzonym po 80 roku???!!! NIGDY!!! ;)

Gość jak masz 38 lat i jeszcze nie
masz rodziny to co o wartosciach pierdzielisz ??? Pewnie ruchales laski az milo.... a teraz starosc i czas sie ustabilizowac.

Tym razem to znowu ja/ (acccca.m@gmail.com) hahaha "więcej jest teraz osób płytkich, pustych, złodzieji, prostytutek..itd, kiedyś było inaczej..." ale pie**olicie było tak samo. wybielacie swoje czasy, poza tym takie sprawy nie były nagłaszane przez media, teraz są, jest internet itd Nie było tak samo. jest bez porównania większa ciężka przestępczość (gwałty, rozboje, pobicia, użycie noża, czy innych niebezpiecznych narzędzi, kibole itp.) Kiedyś nawet jak były pobicia, to nikt nie kopał człowieka na śmierć. jeśli uda Ci się uzyskać dostęp do prawdziwych policyjnych statystyk, a nie tych dla mediów, to je przejrzyj. Policja prowadzi takie wykazy, bo są jej potrzebne w pracy. Jak byłem w liceum, to byłem w różnych subkulturach. na co dzień miałem do czynienia z zadymami. I wiem jak jest dziś. Nie ma porównania. dziś zabicie człowieka dla wielu, to jak zabawa, czy gra.

Gość do Atamanalternate
Atamanalternate, a może sobie dziecko zrób ;) (to znaczy komuś :D ) Słyszałam, że potem to już się człowiek nigdy nie nudzi ;)

Może napiszesz wszystkie swoje wypowiedzi pod jednym czarnym nickiem, a nie pod kilkoma pomarańczowymi udając kogoś innego? Brak Ci odwagi? :D

Gość Chrupka_88
samola nie mow, ze pomoglo Tak się sklada, że wcześniej wlasnie ludziom sie uczyc nie chcialo 30-40 latkowie to same cepy po zawodowkach. TERAZ ZA TO KAŻDY DEBIL MOŻE STUDIOWAĆ!!

jak masz 38 lat i jeszcze nie masz rodziny to co o wartosciach pierdzielisz ??? Pewnie ruchales laski az milo.... a teraz starosc i czas sie ustabilizowac. Zgadza się ;)