Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atamanalternate

Urodzeni po 1980 roku to pokolenie debili

Polecane posty

1. Mało bystrzy 2. płytcy - tylko kasa, zabawa, ciuchy, żadnych zainteresowań 3. zakładają głupie i płytkie tematy na kafeterii 4. rozwydrzeni 5. większość nie chce się uczyć 6. brak wychowania, znajomości zasad savoir vivre. Brak szacunku do starszych i innych ludzi. 7. brak zasad 8. są dzicy. podejdź do takiego osobnika na ulicy i zagadaj, spojrzy sia na Ciebie ze zdziwieniem, czego chcesz. 9. Pokolenie niedorozwojów z mózgami zatrutymi MTV, przemocą w filmach, smogiem i chemią.

chyba sie data pomyliła..... 1990 albo jeszcze dalej a ja sobie wypraszam.

Gość mały czubek:)
A urodzeni przed 1980 nie są wcale lepsi:P

Gość kikkor
pieprzysz jak jakaś 80 letnia zgrzybiała staruszka. Ty pewnie byłaś wzorem cnót i zalet a rodzice nigdy nie mieli z tobą najmniejszego problemu. ach ta dzisiejsza młodzież.

Gość kami_20
wypraszam sobie...!!!! chyba mówisz o sobie bo ja taka napewno nie jestem!:]

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. a po czym wnosicie, ze tacy nie jesteście? Przecież nie było was na świecie wtedy i ni możecie się porównywać z wcześniejszym pokoleniem, dzisiejszych 30 kilku latków. tylko osoby postronne mogą was ocenić i nie jest to wyłącznie moje zdanie. nawet wypowiedzi wyżej o tym swiadczą " no a teraz wypierdalaj "

1. A Ty pewnie bystry jak woda w klozecie jesteś 2. Kasa?przydatna ale nie niezbędna,zabawa-czasem trzeba się wyluzować,zainteresowania są tylko nie każdy potrafi je dostrzec 3. To jest właśnie przykład takiego głupiego tematu-sorry ale to prawda;) 4. Ludzie są tacy jak zostaną wychowani przez rodziców 5. Każdy sobie rzepkę skrobie-jak Ty się uczyłeś to GRATULACJE:) 6. ???Komu brak szacunku to nie chcę mówić...np.: STARSZA PANI: Słyszałam że Twoja koleżanka jest w ciąży,z kim się puściła??] 7. Zasady są po to dy je łamać-zawsze tak dyło 8. Bo jak ktoś zaczepia ludzi to czemu się dziwić? z reszta mamusia zawsze mówiła żeby nie rozmawiać z obcymi;) 9. Sorry ale ja to wole książki a telewizji nie oglądam :P

Szacun dla autora tematu:) Jesteś boski;)

A tak poważnie, to jesteś wyjątkiem jeśli wolisz książki od telewizji. Nie zmienia to faktu, że jesteś pyskata i dzika :D

to zrobić żeby nie być debilem ? :classic_cool: przecież na to kiedy sie urodzilismy nie mieliśmy wpływu 😭

Nie ocenia się ludzi których się nie zna - jak jesteś taki idealny to powinieneś to wiedzieć:)

Gość grubakaskamrauuuu
ale masz kompleksy - zony znalesc nie mozesz czy jak??

A po za tym to nie jestem pyskata,po prostu umiem wyrazić swoje zdanie:) Atamanalternate ile masz lat?

Mintaja to zrobić żeby nie być debilem ? przecież na to kiedy sie urodzilismy nie mieliśmy wpływu Nie każdy z twojego pokolenia jest debilem. Ale patrząc na ogół, tak to wygląda. Zepsucie i płytkość na każdym kroku. Po co szukać daleko? Popatrz co się dzieje w szkołach. wredne. płytkie panienki, kolesie przeklinający i wyzywający kobiety. itd. długo można by wymieniać. Choćby to, iż wielu nie przeczytało w życiu nawet 5 książek.

no to najpierw uogólniasz a teraz tak piszesz.... się zdecyduj :classic_cool: i co... moze mi powiesz że w Twoim pokoleniu nie ma "debili" ?

My wcale nie byliśmy święci, ale mieliśmy honor, szacunek, zasady i zainteresowania. Byliśmy dla innych ludzi otwarci i nie ocenialiśmy ich przez pryzmat kasy, czy popularności. zawsze kiedy szliśmy na nocne imprezy poznawaliśmy fajnych nowych ludzi, z którymi potem spotykaliśmy się w innych klubach. Tak to nasze pokolenie. http://www.youtube.com/watch?v=wIvus-LWTjA

Gość joanna komolka
Nareszcieeeee porzadnie ktoś to uchwycił.Tutaj tak mamy na cafeterii sami debile sorry tak w 99,999% ten kwiat młodości :O:(

Mintaja no to najpierw uogólniasz a teraz tak piszesz.... się zdecyduj i co... moze mi powiesz że w Twoim pokoleniu nie ma "debili" ? W każdym pokoleniu są tacy i tacy. Chodzi o ogół, a ogół to znacznie przeważająca większość. Na przykład 75%. Czyli 3 osoby na 4 kwalifikują się do tego co na początku napisałem (przynajmniej do polowy z tych punktów).

Gość a ja wiem jak
atamama cos tam hahaha czyzby jakas mloda urodzona po 80 ukradla ci meza hihih staruszko?

Cóż, jasnowidzem nie zostaniesz :P Jestem szczęśliwym facetem, będę miał dziecko z laską podobną do tej z teledysku, tylko z prostymi włosami. W życiu robiłem takie rzeczy o jakich nawet nie sniłaś. Przecieraliśmy szlaki, wprowadzaliśmy nową modę do Polski i tworzyliśmy nowe trendy. wtedy ludzie byli oryginalni i mieli swój styl. Nie papugowali po innych. Dziś taka panienka jak ty musi się ubierać identycznie jak inne na ulicy. Tak jak ja się ubierałem, to stawało się to modne i powszechne dopiero koło 3 lata później (w Polsce). wynajmowaliśmy kluby, organizowaliśmy najlepsze imprezy w Warszawie. 1/3 moich bliskich znajomych była znanymi DJ-ami. Grali w radiu, dla Pierwszej imprezy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Grali w klubach. Wszystko co dziś robicie - powielacie. Nie ma nic oryginalnego. Nawet rap istniał już w 1986 roku. Nie znacie tego uczucia wolności, braku stresu, luźnego życia i przyjaźni. Dziś nie stać was na realizowanie swoich marzeń i pasji. oczywiście nie piszę o wszystkich, ale o zdecydowanej większości. Jeszcze przerażająca jest brutalizacja życia i prymitywizm młodych ludzi. Ludzi? Bliżej wielu z was do zwierząt chorych na wściekliznę niż do ludzi. W moich czasach nie istniało coś takiego jak ADHD. To choroba zmutowanej cywilizacji. Każde następne pokolenie jest coraz bardziej zdegradowane. Czy twoi koledzy i koleżanki wiedzą czym jest honor, co to są zasady? Wiecie czym jest otwartość i uśmiech do innych, tak bez powodu, przyjazny?

a ja wiem jak będę miał dziecko bachora urodzonego po 80 cogorsza po 2010 DDDDDDDDDDDDDDD to dopiero ebdzie MUTANT hahahaha bez marzen bez pasji bez hobby a nowego to on już zupełnie NIC nie odkryje hahahahaha zaj**iscie nie? w przeciwieństwie do twoich rodziców wychowam go porządnie. Będzie patriotą, nauczę go kinersztuby, matematyki, szacunku, honoru i uprzejmości. nie będzie przeklinał, ani traktował biedniejszych ludzi jako gorszych. I z pewnością, nie będzie się żywic fast foodami i chemią. A czy środowisko mutantów częściowo go nie zdegeneruje? Nie wiem, ale będę się interesował tym co robi moje dziecko. Będzie mieć hobby i uprawiać sport.

mały czubek:) http://www.youtube.com/watch?v=1yB0uoTfrn8 To Ci debile co mażą sprayami po świeżo malowanych ścianach bloków, które kosztowały lokatorów wiele tysięcy złotych. T Ci idioci, którzy piszą "milionuf", zamiast "milonów". To własnie te beztalencia, którym się wydaje, że śpiewają Rap. każdy czarny nawet by ich nie wyśmiał, tylko spojrzał z pogarda na tych wyjców bez słuchu i bez głosu.

Gość samola nie mow, ze pomoglo
Tak się sklada, że wcześniej wlasnie ludziom sie uczyc nie chcialo 30-40 latkowie to same cepy po zawodowkach.

Gość nbnnnnn
mam nadzieję ze twój temat to prowokacja, myślę że twoje dziecko będzie mądrzejsze niż ty i jak podrośnie solidnie kopnie cię w dupę...